Re: Lowlands Festival 2010 (proshot)
Leda časem, ale netipoval bych...
Tak sem to stáhnul (megaupload je super, pro mě jednoznačná jednička) a už i viděl... No, je to fakt zvláštní až rozporuplnej koncert
Jedno se musí nechat, Serj odvedl perfektní práci. Dobře odzpíval i "zahrál", což k vystoupení patří. Navíc si to zjevně užíval a to i přes ty peripetie... který měl občas s pianistou a občas kvůli tomu, že zpíval moc rychle... Holt je to pro něj asi psycho mít na podiu FCC a najednou zase po kolika koncertech s nima měnit tempo podle orchestru.
Taky sem nepochopil ty bicí. Troy byl na vokálech evidentně zbytečně a svojí postavou se tam navíc moc nehodí. Jinak ty jejich vokály sice moc slyšet nebyly, ale občas jo a byly fajn. Trumpety byly občas fakt rušivý, ale občas mi tam zas docela sekly.
Zvláštní to střídání i mixování FCC s orchestrem. Nakonec je to spíš buď jedno nebo druhý. V podstatě to nemá podle mě až takovej smysl. Snad jen, že se tim jinak orchestrální koncert trochu oživí.
Gate 21 byla prostě zpackaná spíš díky tomu tempu. Serj musel jet podle orchestru a nemohl se do toho sám opřít, což bylo znát. Jako když mu přistřihnou křidýlka
Peace Be Revenged a Disowned Inc. prostě jiný a spíš k horšímu. Left Of Center a Borders Are taky jiný, ale tam mi to nevadilo. V ostatních písních dost záleželo na tom, kterej nástroj zvukař zrovna zesílil......
Sem zvědavej na další koncerty podobnýho rázu. Čekal bych změny...