Autor |
Zpráva |
MarG
Suite-pee
|
Re: Review Serj v Ostravě 5.6.08
D_M: jj, jsem Soviet: jak jsi na to prisel?
|
pát 06. čer 2008 20:17:24 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
xnovys: To triko je ofiko. Stejně tak je na tý fotce ještě trsátko a nějký fotky, jako plakát nebo co...
|
pát 06. čer 2008 20:19:06 |
|
|
SLASHERK*RVA
Kill Rock 'N Roll
Registrován: stř 02. dub 2008 14:57:50 Příspěvky: 9031 Bydliště: Praha/ Jičín
|
flyerkuba píše: Soviet píše: D_M píše: Super fotky! Thx... Btw. ty jsi autor? jojo autor.. z takého fleku sa fotilo juuj 2metre od Serja..No proste krása.. Krásné:)díky za fotečky:) xnovys : on říkal,že příští rok přijede?:) tak to ať počítá s tím,že se potká i se mnou:) jo, no já tam nebyl, ale píšou to v tý recenzi na musicserver.cz
_________________ http://sob-cz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/slasheroid http://www.csfd.cz/uzivatel/18906-slasher/
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
|
pát 06. čer 2008 20:30:58 |
|
|
D_M
Psycho
|
MarG píše: D_M: jj, jsem Soviet: jak jsi na to prisel? No fajn, díky za fotky. Mám na tebe dvě otázky 1) Mohli by sme ty fotky použít na našem webu systemofadown.cz prosím? Nebo aspoň v budoucí fotogalerii případně spolu s odkazem někam? 2) Jaký to je bejt v první lajně? Jestli jsi profi fotograf a chodíš na takovýhle akce, asi chodíš i na věci, který tě nezajímaj nebo naopak na těch který tě zajímaj nemůžeš pogovat, ale za to si poměrně v klídku a blízko ne?
|
pát 06. čer 2008 20:42:32 |
|
|
podrzpapir
Suite-pee
|
Já teda nevím jak vy, ale mně se z toho co Serj říkal, že o příští návštěvě nemluvil zas až tak vážně.
On říkal něco jako "byl bych rád kdybychom se tu znovu uviděli za rok, nebo přijeďte na jakýkoliv koncert po světě protože všichni jsme obyvatelé jedné velké země" - možná chybný překlad, možná krátká paměť, ale mně to tak vyznělo.
PS: jinak samozřejmě koncert byl úžasnej zážitek, sice jsem nebyl v první řadě, ale tak do tý pomyslný sedmý až osmý řady jsem byl
|
pát 06. čer 2008 20:56:37 |
|
|
Giingger
Suite-pee
Registrován: úte 27. kvě 2008 19:43:53 Příspěvky: 161 Bydliště: Praha 8
|
koncert byl suprovej...nejaky "review" ode me kdyztak tady http://giingger.wordpress.com/2008/06/0 ... democracy/
_________________ Life is a waterfall, We drink from the river, Then we turn around and put up our walls. Swimming through the void We hear the word, We lost ourselves, But we find it all?
|
pát 06. čer 2008 20:59:47 |
|
|
Soviet
Suite-pee
Registrován: stř 04. čer 2008 13:27:49 Příspěvky: 146 Bydliště: Brezno - SVK
|
D_M píše: MarG píše: D_M: jj, jsem Soviet: jak jsi na to prisel? No fajn, díky za fotky. Mám na tebe dvě otázky 1) Mohli by sme ty fotky použít na našem webu systemofadown.cz prosím? Nebo aspoň v budoucí fotogalerii případně spolu s odkazem někam? 2) Jaký to je bejt v první lajně? Jestli jsi profi fotograf a chodíš na takovýhle akce, asi chodíš i na věci, který tě nezajímaj nebo naopak na těch který tě zajímaj nemůžeš pogovat, ale za to si poměrně v klídku a blízko ne? 1.Jasné môžte použiť..už som ich posielal aj mailom pred 30minútami.. 2.Noo takto poviem..Toto je môj prvý koncert..Vôbec niesom profi fotograf..normálne foťák som mal Panasonic DMC-LZ5 Tento koncert som plánoval keďže Serja priam žerem, ale to že budem v prvej lajne to sa mi ani nesnívalo..Fotil som ale len vtedy keď hral kľudnejšie, inak keď hral "tvrdšie" (Saving Us, Feed Us..) tak v prvej lajne to vrelo a človek si koncert proste musel užívať a nie fotiť..Takže foťák som odložil..To by potom tam bolo aj zbytočné kus ísť..Som zvedavý či sa fotky ktoré tam fotili tí profesionáli pred prvou lajnou dostanú aj na verejnosť..lebo dosť veľa fotili aj prvú lajnu a ostatok davu..takže bol by som moc rád keby to niekde vypustili
|
pát 06. čer 2008 21:04:01 |
|
|
D_M
Psycho
|
Soviet: Jasný jasný tvoje fotky mám díky. Můj dotaz patřil členovi fora s nickem "MarG" tedy autorovi profesionálních fotek přiložených k článku na musicserver.cz... Stane se no... Koukni nahoru... Tvoje fotky sou supr na první lajnu a tak, ale ten člověk co tu psal byl teda v lajně číslo nula, nebo VIP. Tzn Serj nejdřív prskal na něj a pak až na normální lidi...
|
pát 06. čer 2008 21:17:29 |
|
|
Soviet
Suite-pee
Registrován: stř 04. čer 2008 13:27:49 Příspěvky: 146 Bydliště: Brezno - SVK
|
D_M píše: Soviet: Jasný jasný tvoje fotky mám díky. Můj dotaz patřil členovi fora s nickem "MarG" tedy autorovi profesionálních fotek přiložených k článku na musicserver.cz... Stane se no... Koukni nahoru... Tvoje fotky sou supr na první lajnu a tak, ale ten člověk co tu psal byl teda v lajně číslo nula, nebo VIP. Tzn Serj nejdřív prskal na něj a pak až na normální lidi... jááj aha D Som zle prečet Bo tam v citácii bolo Soviet tak som si myslel že ja..ale ako teraz kukám tak nevydalo no..Sorry MarG taktiež sry..Odpovedaj na otázky ešte jednou ty A ktorý si bol ty MarG? rád by som vedel bo pamätám si všetkých fotografov
|
pát 06. čer 2008 21:22:34 |
|
|
D_M
Psycho
|
Soviet: V poho stane se.. Ty tam máš dokonce i na fotkách asi 3 fotografy... Jeden bude možná MarG...
|
pát 06. čer 2008 21:28:28 |
|
|