Re: Co se komu v dneska zdálo
Se mi dneska zdálo že u nás na vesnici (cca 1500 obyvatel) hráli SOAD
. Už si to moc nepamatuju, ale začalo to nějak že sem byla u nás v kulturáku a asi sem pila, páč sem si chtěla jít pro nějakou flašku položenou u zdi, když ke mě přiběhla kámoška, že tu dneska sou SOAD. Tak sem šla k pódiu a začla se s nima bavit, že už mám koupenej pár měsíců lístek a že se na ně dost těším (bavila sem se s nima česky a všichni sme si rozuměli, nijak mě to nepřišlo divný, až ráno, když sem se probudila). Na to mi asi Shavo? řekl něco že je rád a blabla, takový ty kecy. Myslím si, že to byl Shavo, páč nikdo z nich se sobě nepodobal vůbec, navíc měli všichni takovou přičmoudlou pleť, jak kdyby strávili půl roku někde u moře. Pak teda začli hrát (vůbec nevím, co hráli, akorát vím, že v tom snu sem si říkala že to je asi něco novýhoa nic moc teda) a pak v půlce udělali pauzu, že si zahrajem nějakou společenskou hru
. Měly z publika přijít dvě holky, ale nesměly to být panny (wtf?
), tak sem tam šla s nějakou kámoškou, hráli sme asi kámen nůžky papír a já to vyhrála. Pak začli znovu hrát, jedna skladba se jmenovala Free Time
a já si říkala že by mohli zahrát Bounce. Už nevím, jak to skončilo, asi se ten sen pak zvrtl v něco úplně jinýho. Ale pamatuju si, že v tom kulturáku bylo takový přítmí celou dobu, ten kulturák byl teda o dost větší než ve skutečnosti a na place u pódia bylo málo lidí, tak sem tam měla hafo místa.