Jeremy píše:
samozřejmě anketa je dost obecná, můžete upřesnit v příspěvku...
Jinak.. rád bych věděl, co si myslíte sami o sobě... jací podle vás jste... třeba hlavní charakterový rysy... váš přístup k životu a k věcem v něm... prostě se nad sebou zamyslete a popište se.
Taky bych od většiny z vás rád slyšel, co si myslíte o mě. Já, jelikož v anketě hodlám označit první možnost, se zlobit nebudu, za jakýkoliv názor na mě... jsou tu lidé, kteří mě neznají dost a já neznám je, to už tak prostě v sociálních uskupeních bývá, kor když jsou virtuální... můžete klidně zhodnotit můj přístup před dvěma měsíci a teď, budu rád za vnější reflexi...
No Tak du na to
K sobe. Hmmm Myslim ze ty rysy mam prevazne asi po tatkovi. Tata je celkem pohodar ale kdyz se nasere tak je proste nasranej. Obcas si uvedomuju ze su mu chovanim celkem podobnej. Az teda na sport , to je neco co on proste v sobe nema a ja jo
Jinak podoba velka.
A musim rict ze mne asi vychovavali oba rodice jak mati tak tata.
Ja o sobe mam celkem dobry mineni, myslim si ze sem chapavej clovek, ze umim lidem pomoct(mam par dobrejch zkusenosti s tim), aspon doufam
, Samozrejme mam spoustu chyb, sem linej, nekdy precitlivelej, obcas se hodne urazim (To ma spojitost s tou precitlivelosti). A tu precitlivelost mam z mladi si myslim. Uz ted sem se toho dost zbavil ale obcas proste se to stane no
Ale hned si to uvedomim a pak jednam jinak nez bych jednal z te precitlivelosti. To je myslim si moje hlavni vada tohle.
K te Sebereflexi, hmmm tezko rict. myslim ze su tak Polo-Sebereflexni
treba ve florbale spatne nahraju uvedomim si to . nebo kdyz udelam nejakou chybu zpetne si to treba uvedomim. Ale NENI to tak u vsech vseci. proto to Polo.
Ted k Jeremymu: Jeremy je pro mne clovek o kterym si myslim ze kdybych s nim sel sam na pivko tak ze bychom si meli co rict a ze bysme si aji pokecali. To myslim rika celkem dost
Nevim je to muj pocit a treba je uplne spatnej to nevim
Ale asi takhle. Jeremy je clovek kterej umi poradit, umi pomoct, je s nim sranda
, a hlavne co mne na nem hrozne fascinuje, ze ma Obrovskej rozhled o vsem proste ze proste o vsem vi dost veci a obvykle spravnejch veci
Fuuf mozna sem na neco zapomnel pak jeste dopisu
Taky by mne zajimalo co si o mne myslite a jak na vas pusobim?
Myslite ze to jak sem se "popsal" je pravdivy nebo podle vas spis ne?