Autor |
Zpráva |
Kaťuša
Ego Brain
|
Re: Naše vztahy
a lucky si sa teda vzdal?
|
pát 28. led 2011 10:28:15 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Je zvláštní, že se k sobě chováme furt stejně, možná, že sme s Luckou oba opravdu dost stejní... nevím, tam už není co bojovat, je to jako by bojovníci mýho národa chtěli obsadit město, kde už se roky bojuje s někým úplně jiným. A tak bojovníci jen čumí a neví, jestli mají počkat jak to dopadne, nebo odejít k vedlejšímu městu... ale řekl bych, že minimálně půlka jich už odešla.
|
pát 28. led 2011 10:33:48 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
myslím, že je to len dobre aj keď sa mi to ľahko hovorí... asi to fakt nemalo cenu zbytočne čakať hold keď sa ti ponúka dosť iných dievčat a u ktorých je predsa tiež veľká šanca, že si budeš s nimi tak rozumieť ako s luckou
|
pát 28. led 2011 10:36:36 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
prostě to už trvalo dlouho, až moc dlouho... už mě nebaví stát na místě. Nevím, jestli si s nima budu tak rozumět, ale to posoudím hold až později...
|
pát 28. led 2011 10:40:03 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
podľa mňa si to mal ukončiť už skôr... v tomto niekedy až žasnem ako dlho dokážeš po niekom túžiť a neviem či je to výhoda alebo nie...
|
pát 28. led 2011 10:43:07 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
Když miluju, tak naplno... a ono, lehký je ukončit něco, a s tím člověkem už se nevídat, ale říct si, že něco ukončuješ sama v sobě (byť to ukončený není) a toho člověka dál vídat, to prostě nefunguje...
Nevím, jestli je to výhoda, nemusím mít za život třicet a víc holek, na tom můj život nestojí, spíš bych rád byl šťastnej s jednou... a tu třeba ani nemusím potkat, protože nerozhoduje jen to, jaká je a jestli je volná, ale taky v jaké životní situaci se právě nachází... a tady se všechny ty cesty tak nějak zvláštně míjí. Je to trochu smutný, ale stejně tak je to vlastně krásný, jak člověk bojuje s tou neurčitostí, nepředvídatelností, jak láska umírá a vzniká... jak jeden pohled dokáže říct všechno, jak jedno slovo dokáže všechno zničit...
|
pát 28. led 2011 10:49:25 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Kaťuša píše: podľa mňa si to mal ukončiť už skôr... v tomto niekedy až žasnem ako dlho dokážeš po niekom túžiť a neviem či je to výhoda alebo nie... Vyhoda, nevyhoda to se tezko rika, ja myslim ze je to casto spis nevyhoda... Ja mam ponekud celkem stejne problem? nebo vlastnost Kdyz miluju Acko tak hodne a proste hluboko a obvykle hodne dlouho. Zatim mi to vetsinou bylo jenom na skodu. Mno jinak sem se uz pred vanocema rozesel s terezou. Nevim proc sem to sem nepsal nak sem nemel potrebu to zdelovat. Tedka sem rad ze uz to skoncilo s ni. Jak sem predtim rikal ze vim ze je to Bcko tak to se mi celkem vymstilo casem to slo celkem hodne do hajzlu ten vztah kvuli tomu. Skoncilo to kvuli mne. Ale tedka sem stastnej ze sem sam. A od ted uz budu cekat jenom na Acko Jeremy: Je to si myslim dobre , je potreba v urcitou chvilu "slozit zbrane" pokud vazne neni nadeje moc dobre si to popsal s tema valecnikama
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
pát 28. led 2011 13:45:46 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Jé, kde sou ty časy, kdy o mě mělo zájem víc chlapů najednou. Naposledy co si teda uvědomuju to bylo ještě na gymplu v tanečních, tehdejší přítel byl na VŠ a můj taneční partner o mě měl zájem, náhodou dobrej pocit . Když miluju, tak naplno..Jo, to je i můj problém, někomu se líbím, ten člověk se líbí mě, jenže já sem občas skrz tohle docela stydlivá a nerozhodná, ten člověk se vůči mě nějak projeví ale já mu to neoplatím. Nevím proč, sem prostě blbá, někdy bych si za to naliskala zpětně. Pak si to za nějakej čas přeberu a řeknu si jo, to by šlo, jenže ten člověk už třeba zájem ztratil, navíc kolikrát ani o nic vážnějšího nejde, ale i tak. No sem prostě blbá , tečka
pát 28. led 2011 16:18:57 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
|
pát 28. led 2011 16:27:36 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Když miluju, tak naplno..Jo, to je i můj problém, někomu se líbím, ten člověk se líbí mě, jenže já sem občas skrz tohle docela stydlivá a nerozhodná, ten člověk se vůči mě nějak projeví ale já mu to neoplatím. Nevím proč, sem prostě blbá, někdy bych si za to naliskala zpětně. Pak si to za nějakej čas přeberu a řeknu si jo, to by šlo, jenže ten člověk už třeba zájem ztratil, navíc kolikrát ani o nic vážnějšího nejde, ale i tak. No sem prostě blbá , tečka[/quote] heeeej v tomto som úplne rovnaká v prváku tu na VŠ sa mi páčil môj spolužiak a boli sme na sústredení zo školy... a viem, že ma volal pred ich chatku kde bola druhá partia a jaaa jak som bola napitá a samozrejme blbá som sa len tupo usmiala a šla preč... ktohovie ako by to dopadlo keby som vtedy za nimi šla... tak pol roka dozadu som sa s ním prvý raz naozaj bavila, ale holku už mal aj on aj ja martina a tak sme si len povedali že je to škoda a žijeme si ďalej svoj život
|
pát 28. led 2011 17:25:22 |
|
|