Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 18:45:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 922 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 93  Další
 Seriály :) 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Seriály :)
No :-) Já právě nevim... Jako 100% to nebylo... A nevim jak hodnotit dokumenty... Když vemu 3 jako průměr, tak tohle byl nadprůměr určitě. Pěkně udělaný graficky, vysvětlovánim, tématicky... Jenže pro mě z pohledu člověka, kterej se o to lehce zajímá tam prostě nebylo moc novýho. Pak jak řikám, že nemám rád ten styl, tak to platí, ale konkrétně tady mi to vadilo jen párkrát. Navíc se mi líbily různý díly jinak.
Čili, když bych to měl hodnotit z osobního hlediska, tak tak 4... Ale když to vemu z globálního hlediska, tak to asi bylo suprový a spoustě lidí to dá třeba ještě víc než mně, takže tomu dám 5, jen ať se podívají. Lepší než spousty jinejch věcí. :-D

stř 26. led 2011 22:57:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Na to se asi podívám, jestli nezapomenu, tak hned zejtra večer aspoň kouknu, o čem to je... :D

stř 26. led 2011 23:13:25
Psycho
Psycho

Tak zrovna Lindu bych tipoval, že tak 3/4 z toho bude pro ní opáčko... :-D Možná ne ty alieni, ale time travel a hlavně to poslední...

stř 26. led 2011 23:14:23
Psycho
Psycho

Já tomu dal 4, páč ten první díl byl fakt na hovno. :)

stř 26. led 2011 23:34:32
Administrátor
Administrátor

D_M: nevadí, opakování je matka moudrosti :D

Asi si to fakt stáhnu, stejně hledám nějakej seriál... :)

čtv 27. led 2011 0:03:17
Administrátor
Administrátor

Tak jsem si stáhla první dva díly (to je jenom jedna série? já našla odkazy na nějaký první tři díly, ale je toho snad víc, ne?) a teď jsem si pustila první :) Nejdřív jsem byla líná hledat titulky, tak jsem se dívala bez nich, pak jsem si nějaký našla, ale po pár minutách se začalo rozcházet to časování, tak si to budu muset upravit, nebo se na ně vykašlat :D
Zatim nic moc novýho, snad jenom to, že jsem netušila, že Europa má tak tlustou vrstvu ledu... No, jdu se asi dívat dál :)
Jo a ze začátku jsem si myslela, že víc rozvine nějakou teorii o vzniku života, takže když skončil tou, že sem život přiletěl, tak mě to trochu mrzelo (protože tahle teorie nevysvětluje nic, že...).

sob 29. led 2011 23:16:02
Psycho
Psycho

Nevim no, na csfd je info jen o 3 dílech:
Aliens
Time Travel
The Story of Everything
Ale ještě jsou seriály Stephen Hawking's Universe a Stephen Hawking: Master of the Universe, ale ty sou starší... Btw vtipný ty názvy co? :-D Into the Universe with Stephen Hawking... Cokoliv, hlavně aby tam bylo jeho jméno a universe... Sem zvědavej s jakou kombinací přijdou příště... :-D
O tlustym ledě na Europě sem četl už dřív. Tenhle díl byl teda, jak sme se shodli, asi nejslabší. Ke konci to bylo myslim lepší...
Mně se teda asi nejvíc líbil ten poslední... Určitě...

sob 29. led 2011 23:29:06
Administrátor
Administrátor

Já věděla, že tam je hodně zmrzlýho ledu, ale nějak mě překvapila ta tloušťka, pro mě je to nepředstavitelný :D
Aha, takže jsou asi jenom 3, škoda... A jo, ty názvy jsou vtipný :D No, je to byznys, no...
Viděl jsi i ty starší seriály?

No, ztratila jsem tu pár minut snahou si posunout titulky, ale ten blbej program má nějakej problém s přehráváním toho videa, takže si asi nic neposunu... :D tak si buď najdu jiný, nebo se na to vykašlu (jsem líná hledat, takže asi to druhý :D).

sob 29. led 2011 23:35:45
Administrátor
Administrátor

Ježiš, už tam jsou zase ti vtipní živočiši s tou velkou přísavkovitou hlavou :D vcelku by mě zajímalo, jak se na tom útesu (nebo co to je) udržej, když se odsajou, aby se posunuli dál :D ty nožky je tam přece nemůžou udržet... :D

sob 29. led 2011 23:41:17
Psycho
Psycho

Na nožkách maj přece takový ty malý přísavky... :-D
Jo, tihle ufouni byli podle mě největší fail zpracování celýho seriálu :-D
A jinak ty ostatní sem asi neviděl. Leda by to byl nějakej z těch seriálů co sem viděl před lety a netušil sem, že to má něco společnýho s Hawkingem...

sob 29. led 2011 23:46:22
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 922 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 93  Další