Tak se pomalu chystám na 7. sérii Shieldu a už to fakt stojí za to.... První série byly takovej průměr, ale položily základ... Jestli si dobře vzpomínám, Vidim to asi takhle: 1. série 2. série 3. série 4. série 5. série 6. série
Bude to chtít potom nějakou náhradu na úrovni...
ned 23. led 2011 21:16:50
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: Seriály :)
Já měl 1., 2., a 3. na 4*, čtvrtou na 3* a zbytek jednoznačných 5*.
Ještě teda uvidim jaká bude 7., ale sem celkem zvědavej jestli tomu nakonec dám 4 nebo 5... Průměrem spíš 4, ale jako celkový dílo je to myslim docela bezkonkurenční...
ned 23. led 2011 21:36:19
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Tak kdybych to průměroval, tak by to bylo taky na 4*, ale kvůli tomu dopadu a vůbec té celistvosti se nad tím nemusí vůbec přemýšlet.
Mno jo, ale... Koukám... 89 dílů to má celkem zhruba po hodině? Strávil sem (strávim) víc jak 3,5 dne svýho života koukánim na Shield... Je to k pláči? Tak takovej je můj život, takovej je život asi většiny lidí v dnešní době.... Ale tak jo, jestli 7. udrží laťku, tak tomu asi 5 dám... Přeci jenom... Vic už je pojem, kterej používám i v reálnym životě...
ned 23. led 2011 21:50:25
Maxipes Fík
Psycho
A tak Shield ti aspoň něco dal, si vem, že někdo tráví každý týden 2 hodiny sledováním Ordinace... To je teprve k pláči.
No hustý... Jo, je fakt, že takovej Wire mi něco dal, Shield snad taky... Člověk se musí u něčeho občas ulejvat no... No a koukám, že sem se Shieldem začínal tak nějak před rokem... To je jeden díl každý 4 dny... To jde ne?
ned 23. led 2011 22:46:56
Maxipes Fík
Psycho
To není teda moc. Já to měl podívané o poznání rychlej, ale konktrétní dobu už si teda nepamatuju.
A jestli chceš doporučit nějaký komplexní seriál, tak zkus Sopranos. Mě teda moc nebavili, ale podle mnohých je to vůbec nejlepší a nepropracovanější seriál...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru