Jídlo a co teď jíte: Episode II
Jídlo a co teď jíte: Episode II
Autor |
Zpráva |
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Re: Jídlo a co teď jíte: Episode II
linda: každý večer a každé ráno ale v poledne o dva míň.. a druhý týden zas o dva míň i ráno a večer.. a třetí týden zas o dva míň a teď jsem si dal tousty s česnekem, což je vlastně taky tak trochu kolejová strava max: á tak taky dobrou chuť
|
sob 22. led 2011 0:30:50 |
|
|
linda
Administrátor
|
aha... to je hodně... doufám, že budeš co nejdřív úplně zdráv A já bych si teď něco dala, ale to už bych se asi pořádně nevyspala, tak si musim počkat na ráno... a asi si udělám ovesnou kaši, mňam A dobrou chuť všem, co zrovna něco papají
|
sob 22. led 2011 0:44:39 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
linda: to je dobré jak mi všichni přejou abych byl brzo zdráv... ono to je vlastně tak, že budu zdráv na konci května, jediná alternativa k tomu je, že budu do té doby mrtvý, haha jinak mám opačný problém, nevyspím se, když se na noc pořádně nepřežeru... jdu sežrat ještě pár toustů a taky jsem si namočil do vody nějaké jáhly.. už je to tak šest hodin, ráno z toho vyrobím nějakou nechutnost
|
sob 22. led 2011 0:56:15 |
|
|
linda
Administrátor
|
Já věřím, že tu nemoc překonáš Fakt neusneš bez jídla? Já si jdu kolikrát lehnout a už mi skoro kručí v břiše, protože poslední jídlo sním zhruba do osmi, pak už nemám hlad a přepadne mě to až někdy třeba ve dvě v noci, před spaním, ale to už si nic dát nemůžu Hele, dej mi pak vědět, jaký ty jáhly byly já jsem si říkala, že bych ty vločky mohla něčím obměnit
|
sob 22. led 2011 1:08:41 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
haha a je to... krajíc chleba s kremžskou, kečupem, nivou, slaninou, šunkou, sýrem a zavařenýma okurkama
|
sob 22. led 2011 1:10:42 |
|
|
Johnny
Shimmy
|
linda: tak to ti řeknu klidně hned, jáhly nemají žádnou chuť.. když je uděláš ve vodě, tak chutnají po vodě, když je uděláš v mléku, tak je to o kousek lepší je to třeba fakt dost osladit... pokud chceš být fakt hardcore tak si pořiď ve výživě nějaký slad, ale jsou to pořádné pálky, med je tak 3x levnější, tuším jinak ještě třeba kukuřičná kaše ta je chuťově o něco lepší Jeremy píše: haha a je to... krajíc chleba s kremžskou, kečupem, nivou, slaninou, šunkou, sýrem a zavařenýma okurkama až na tu nivu, té jsem nějak zatím nepřišel na chuť... právě jsem si uvědomil, že sídlím v pokoji nalézajícím se v největší vzdálenosti od lednice... ach zlý osud
|
sob 22. led 2011 1:34:08 |
|
|
linda
Administrátor
|
vontešn píše: linda: tak to ti řeknu klidně hned, jáhly nemají žádnou chuť.. když je uděláš ve vodě, tak chutnají po vodě, když je uděláš v mléku, tak je to o kousek lepší je to třeba fakt dost osladit... pokud chceš být fakt hardcore tak si pořiď ve výživě nějaký slad, ale jsou to pořádné pálky, med je tak 3x levnější, tuším jinak ještě třeba kukuřičná kaše ta je chuťově o něco lepší Aha, škoda... já doufala, že by to mohlo bejt chuťově dobrý třeba jako ovesná kaše A zrovna čtu, že prej jsou nahořklý a musej se asi třikrát spařit, aby se ta nahořklá chuť ztratila... tak na to jsem asi moc líná Takže zůstanu asi u vloček, ty jenom zaleju trochou vody a krátce povařim, to je asi moje maximum
|
sob 22. led 2011 12:34:29 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
vontešn: nemáš rád nivu? dyť je to jen nevinnej kus sýra a kus plísně
|
sob 22. led 2011 12:37:37 |
|
|
Johnny
Shimmy
|
linda: když jsou kvalitní, tak nejsou nahořklé, určitě ne moc. Akorát trochu propláchnout a je to dobré.
|
sob 22. led 2011 20:09:14 |
|
|
linda
Administrátor
|
Tak to je dobrá zpráva, díky Asi je někdy zkusim (ale pro jistotu si koupim menší balení ).
|
sob 22. led 2011 20:12:33 |
|
|