Re: Naše štůdia stále pokračují
Jeremy: to je skoro práce snů, ne?
Já se dneska byla podívat jednom dni otevřených dveří (bylo nás tam pět a půl
no, vlastně asi ještě míň
), ale pořád nevim, jestli mám něco dálkově zkusit.
Součástí přihlášky musí bejt i životopis... na oboru, co jsem si vybrala, je to prej vcelku zbytečný, prej tak maximálně proto, aby vyloučily nějaké "anomálie", jak mi řekl pan proděkan
(pak se na mě tak podíval a dodal "no ale to vy snad nejste"
).
Taky jsem se ujistila v tom, že by se mě týkal jenom ten poplatak za další studium, což jsou opravdu zhruba 2 000 ročně, tudíž nic, co by mi ve studiu mělo bránit...
Ale přesto se nemůžu rozhodnout, jestli to zkusit... Problém je i to, že v září by se konal 4 týdenní intenzivní kurz, kterej musim absolvovat (nebo začít studovat s odpovídajícíma znalostma). I kdybych si našla nějakou práci, kde by to bylo v pohodě, tak 4 týdny volna nedostanu, to je jasný... Ještě bych mohla zkusit ty znalosti nabrat jinde, což neni nereálný...
Ale pořád se nemůžu rozhodnout... já tu svou nerozhodnost tak nesnášim, už se těšim, až se ze mě stane skutečně rozhodná žena
Nejspíš to udělám tak, že si tu přihlášku podám a rozhodnu se až pak (i podle okolností). Bude mě to sice stát 500 za přihlášku + nevim kolik za notářský ověření a další blbosti, ale lepší poslat přihlášku a nenastoupit, než pak litovat, že jsem to neudělala... Udělali byste to stejně?
Mně to v tuhle chvíli připadá jako nejlepší řešení. Teda spíš "řešení", ale každopádně to nejlepší, co teď můžu udělat.