Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 12:28:13

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 101  Další
 Ideál ženskej krásy II. 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Ideál ženskej krásy II.
linda píše:
No jo, ale na takovýhle věci si zvykneš... Nakonec je to problém těch lidí, že tě vidí zkresleně. Když někdo nevidí, že jsem hnusná a chce se mlít svou -- prosim, jeho problém, no... Nebo když nevidí, že mám příšerný vlasy...
Polichocená jsem teda nebyla snad nikdy, obvykle jenom vytočená tím, že někdo má tu drzost mi tvrdit takový nesmysly :D
Ale pravda, kamarádovi, kterej má skoro plešku, můžou moje vlasy připadat dobrý, ale to je zase o něčem jinym :D

Ale tak jestli se Hawkey ještě na střední snažil, tak by klidně ještě minimálně pozůstatky namakanosti mít mohl, ne? :D Vždyť neni ze školy tak dlouho :D

Jo no, když se vidíš hnusná a všem říkáš jak seš hnusná, tak prostě taková budeš a lidi tě tak budou vnímat... takže to pak vypadá, že hnusná být chceš a cítíš se v té roli dobře... kdekdo ti říká, že se mu na tobě něco líbí, ale ty mu to bryskně vyvrátíš, protože se znáš nejlíp a víš, že tady je skrytá chybička a tady taky a tam!
Je to prostě mnohem lehčí, než se vyrovnat s tím jak to je.
To jak je člověk hezkej je stejně mnohem složitější než to, jak je namakanej... proto to tady moc nejde s rovnávat s tím co říkáš ty o sobě... protože u namakanosti existujou jen dva stavy, někdo prostě maká a je namakanej, někdo nemaká a není namakanej... ale ten nespočet subjektivních hodnocení krásy...to se přece jen trošku blbě exaktně určuje...
jo, jasný, hóky může mít ještě nějaký pozůstatky ze střední, proč ne :)

Hókkaido píše:
Maxík to vystihl!! :D :)

Prostě se furt pitváš a rozebíráš úplnou chujovinu, šťouráš se v každý větě a furt něco vysvětluješ až to člověka začne nudit a jde si raději pustit seriál, jak jsem to teď udělal já :D

Učím se přemýšlet a hledat ve věcech jejich pravou podstatu, to je celý.

sob 15. led 2011 15:58:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Boom!
Boom!

linda píše:
No jo, ale na takovýhle věci si zvykneš... Nakonec je to problém těch lidí, že tě vidí zkresleně. Když někdo nevidí, že jsem hnusná a chce se mlít svou -- prosim, jeho problém, no...

Toto mě sere. Když o sobě ženská furt dokola říká, že je hnusná. :)
Jako, nechápu důvod :-?

sob 15. led 2011 15:58:21
Psycho
Psycho

A mně se stejně zdá, že Kaťuša říká snad každému chlapovi, že je namakaný. :-D Dyť mně kdysi cosi takového taky říkala... :-D

sob 15. led 2011 16:06:44
Boom!
Boom!

Maxipes Fík píše:
A mně se stejně zdá, že Kaťuša říká snad každému chlapovi, že je namakaný. :-D Dyť mně kdysi cosi takového taky říkala... :-D

No tak v tom případě tomu vůbec nerozumí :D ;)

sob 15. led 2011 16:07:52
Psycho
Psycho

No, dyť. :-D

sob 15. led 2011 16:08:15
Psycho
Psycho

Maxipes Fík píše:

:lol: tyjo já nevim, jestli mě to kdy říkala :D

sob 15. led 2011 16:08:55
Ego Brain
Ego Brain

čože? tak teraz som na vine ja? :D

ja som tebe tvrdila maxi keď sme sa myslím prvýkrát videli tuším niečo v zmysle že si ma trochu prekvapil lebo som čakala niekoho útlejšieho... alebo aspoň teraz si to tak hovorím :)
ale to bude aj tým, že si ma vtedy takú nabuchanú zimnú bundu :lol:

sob 15. led 2011 16:13:54
Boom!
Boom!

Jeremy píše:
Maxipes Fík píše:

:lol: tyjo já nevim, jestli mě to kdy říkala :D

Tak to už bych jí doporučil buď očního nebo psychiatra :D

sob 15. led 2011 16:15:28
Psycho
Psycho

Kaťuša: Ses mě ptala kdysi, jestli nechodím do posilovny, nebo něco takového. Ale bylo to, když jsme se viděli už poněkolikáté... :) Teda jestli to nebyla Lucka... :-D

sob 15. led 2011 16:16:03
Administrátor
Administrátor

Jeremy: ale i ta namakanost může bejt dosti subjektivní, ne? Přijde na to, k čemu (komu) to budu vztahovat... ale jo, chápu tě...

Jeremy píše:
Jo no, když se vidíš hnusná a všem říkáš jak seš hnusná, tak prostě taková budeš a lidi tě tak budou vnímat... takže to pak vypadá, že hnusná být chceš a cítíš se v té roli dobře... kdekdo ti říká, že se mu na tobě něco líbí, ale ty mu to bryskně vyvrátíš, protože se znáš nejlíp a víš, že tady je skrytá chybička a tady taky a tam!
Je to prostě mnohem lehčí, než se vyrovnat s tím jak to je.

No, on problém nastává vlastně jenom ve chvíli, kdy tě lidi vnímají jinak, než vnímáš sám sebe. A je to právě tím, že tě neznají detailně, nebo znají jenom některou tvou stránku... A pak se s tebou začnou přít o věci, kterou musíš prostě vědět líp...
A jo, většina holek vidí svoje nedostatky asi trochu zveličeně, ale s tím se nedá nic dělat, to máme asi v povaze :D

Hawkey: a proč by to neřekla, když si to myslí, nebo se tak prostě cítí? Mně to přijde normální...

Kaťuša: :D to mě pobavilo :D

a Max si vás ještě plete... :D

sob 15. led 2011 16:16:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 101  Další