Autor |
Zpráva |
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Re: Ideál ženskej krásy II.
linda píše: No jo, ale na takovýhle věci si zvykneš... Nakonec je to problém těch lidí, že tě vidí zkresleně. Když někdo nevidí, že jsem hnusná a chce se mlít svou -- prosim, jeho problém, no... Nebo když nevidí, že mám příšerný vlasy... Polichocená jsem teda nebyla snad nikdy, obvykle jenom vytočená tím, že někdo má tu drzost mi tvrdit takový nesmysly Ale pravda, kamarádovi, kterej má skoro plešku, můžou moje vlasy připadat dobrý, ale to je zase o něčem jinym Ale tak jestli se Hawkey ještě na střední snažil, tak by klidně ještě minimálně pozůstatky namakanosti mít mohl, ne? Vždyť neni ze školy tak dlouho Jo no, když se vidíš hnusná a všem říkáš jak seš hnusná, tak prostě taková budeš a lidi tě tak budou vnímat... takže to pak vypadá, že hnusná být chceš a cítíš se v té roli dobře... kdekdo ti říká, že se mu na tobě něco líbí, ale ty mu to bryskně vyvrátíš, protože se znáš nejlíp a víš, že tady je skrytá chybička a tady taky a tam! Je to prostě mnohem lehčí, než se vyrovnat s tím jak to je. To jak je člověk hezkej je stejně mnohem složitější než to, jak je namakanej... proto to tady moc nejde s rovnávat s tím co říkáš ty o sobě... protože u namakanosti existujou jen dva stavy, někdo prostě maká a je namakanej, někdo nemaká a není namakanej... ale ten nespočet subjektivních hodnocení krásy...to se přece jen trošku blbě exaktně určuje... jo, jasný, hóky může mít ještě nějaký pozůstatky ze střední, proč ne Hókkaido píše: Maxík to vystihl!! Prostě se furt pitváš a rozebíráš úplnou chujovinu, šťouráš se v každý větě a furt něco vysvětluješ až to člověka začne nudit a jde si raději pustit seriál, jak jsem to teď udělal já Učím se přemýšlet a hledat ve věcech jejich pravou podstatu, to je celý.
|
sob 15. led 2011 15:58:13 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
linda píše: No jo, ale na takovýhle věci si zvykneš... Nakonec je to problém těch lidí, že tě vidí zkresleně. Když někdo nevidí, že jsem hnusná a chce se mlít svou -- prosim, jeho problém, no... Toto mě sere. Když o sobě ženská furt dokola říká, že je hnusná. Jako, nechápu důvod
sob 15. led 2011 15:58:21 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
A mně se stejně zdá, že Kaťuša říká snad každému chlapovi, že je namakaný. Dyť mně kdysi cosi takového taky říkala...
|
sob 15. led 2011 16:06:44 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
Maxipes Fík píše: A mně se stejně zdá, že Kaťuša říká snad každému chlapovi, že je namakaný. Dyť mně kdysi cosi takového taky říkala... No tak v tom případě tomu vůbec nerozumí
sob 15. led 2011 16:07:52 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
No, dyť.
|
sob 15. led 2011 16:08:15 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Maxipes Fík píše: A mně se stejně zdá, že Kaťuša říká snad každému chlapovi, že je namakaný. Dyť mně kdysi cosi takového taky říkala... tyjo já nevim, jestli mě to kdy říkala
|
sob 15. led 2011 16:08:55 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
čože? tak teraz som na vine ja? ja som tebe tvrdila maxi keď sme sa myslím prvýkrát videli tuším niečo v zmysle že si ma trochu prekvapil lebo som čakala niekoho útlejšieho... alebo aspoň teraz si to tak hovorím ale to bude aj tým, že si ma vtedy takú nabuchanú zimnú bundu
|
sob 15. led 2011 16:13:54 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
Jeremy píše: Maxipes Fík píše: A mně se stejně zdá, že Kaťuša říká snad každému chlapovi, že je namakaný. Dyť mně kdysi cosi takového taky říkala... tyjo já nevim, jestli mě to kdy říkala Tak to už bych jí doporučil buď očního nebo psychiatra
sob 15. led 2011 16:15:28 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Kaťuša: Ses mě ptala kdysi, jestli nechodím do posilovny, nebo něco takového. Ale bylo to, když jsme se viděli už poněkolikáté... Teda jestli to nebyla Lucka...
|
sob 15. led 2011 16:16:03 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jeremy: ale i ta namakanost může bejt dosti subjektivní, ne? Přijde na to, k čemu (komu) to budu vztahovat... ale jo, chápu tě... Jeremy píše: Jo no, když se vidíš hnusná a všem říkáš jak seš hnusná, tak prostě taková budeš a lidi tě tak budou vnímat... takže to pak vypadá, že hnusná být chceš a cítíš se v té roli dobře... kdekdo ti říká, že se mu na tobě něco líbí, ale ty mu to bryskně vyvrátíš, protože se znáš nejlíp a víš, že tady je skrytá chybička a tady taky a tam! Je to prostě mnohem lehčí, než se vyrovnat s tím jak to je. No, on problém nastává vlastně jenom ve chvíli, kdy tě lidi vnímají jinak, než vnímáš sám sebe. A je to právě tím, že tě neznají detailně, nebo znají jenom některou tvou stránku... A pak se s tebou začnou přít o věci, kterou musíš prostě vědět líp... A jo, většina holek vidí svoje nedostatky asi trochu zveličeně, ale s tím se nedá nic dělat, to máme asi v povaze Hawkey: a proč by to neřekla, když si to myslí, nebo se tak prostě cítí? Mně to přijde normální... Kaťuša: to mě pobavilo a Max si vás ještě plete...
|
sob 15. led 2011 16:16:45 |
|
|