Autor |
Zpráva |
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Re: Zranění a nemoci
Nebo jako v pohode to ne furt su chciplej ale ted to neni horsi spis lepsi tak sem to chtel rict
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
pon 10. led 2011 23:32:44 |
|
|
linda
Administrátor
|
aha no tak doufám, že se ti nepřitíží
|
pon 10. led 2011 23:37:18 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
To ja taky
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
pon 10. led 2011 23:40:22 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Dneska mě ve škole tak rozbolelo břicho, že sem vážně myslela, že z toho skočim z okna. Poslední hodinu - češtinu - sem s tichým naříkáním nějak přežila, ale je mi líto, že sem kvůli tomu trochu propásla úvod do publicistiky. No a pak půlhodinová cesta domů a ještě další půlhodinový trpění na schodech, když sem čekala na mámu, až přijede z práce a odemkne mi. Děs.
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
stř 12. led 2011 20:58:04 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Katuna píše: Dneska mě ve škole tak rozbolelo břicho, že sem vážně myslela, že z toho skočim z okna. Poslední hodinu - češtinu - sem s tichým naříkáním nějak přežila, ale je mi líto, že sem kvůli tomu trochu propásla úvod do publicistiky. No a pak půlhodinová cesta domů a ještě další půlhodinový trpění na schodech, když sem čekala na mámu, až přijede z práce a odemkne mi. Děs. A už nebolí?
stř 12. led 2011 21:03:54 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Hókkaido píše: Katuna píše: Dneska mě ve škole tak rozbolelo břicho, že sem vážně myslela, že z toho skočim z okna. Poslední hodinu - češtinu - sem s tichým naříkáním nějak přežila, ale je mi líto, že sem kvůli tomu trochu propásla úvod do publicistiky. No a pak půlhodinová cesta domů a ještě další půlhodinový trpění na schodech, když sem čekala na mámu, až přijede z práce a odemkne mi. Děs. A už nebolí? No, bolí, ale aspoň ne tolik.
|
stř 12. led 2011 21:05:15 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Nějaký prášky na to nezabíraj? Já s sebou nosim jako první pomoc endiaron a ibalgin... Bez drog ani ránu...
|
stř 12. led 2011 21:06:22 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Katuna píše: Hókkaido píše: Katuna píše: Dneska mě ve škole tak rozbolelo břicho, že sem vážně myslela, že z toho skočim z okna. Poslední hodinu - češtinu - sem s tichým naříkáním nějak přežila, ale je mi líto, že sem kvůli tomu trochu propásla úvod do publicistiky. No a pak půlhodinová cesta domů a ještě další půlhodinový trpění na schodech, když sem čekala na mámu, až přijede z práce a odemkne mi. Děs. A už nebolí? No, bolí, ale aspoň ne tolik. Tak aspoň že tak Pokud je to žaludek, tak si dej čajík. Pokud je to níž, tak děda vždycky říkal "jeden prd lepší než deset doktorů" A pokud je to způsobeno jistou pravidelnou záležitostí, tak... to nevim. To jsem nikdy nemusel řešit
stř 12. led 2011 21:08:56 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
|
D_M: Já je asi taky začnu nosit Sice sem jeden měla, ale takovýho chcípáčka malýho, to ani nestojí za řeč. Z toho se musim vyspat Hókkaido píše: Tak aspoň že tak Pokud je to žaludek, tak si dej čajík. Pokud je to níž, tak děda vždycky říkal "jeden prd lepší než deset doktorů" A pokud je to způsobeno jistou pravidelnou záležitostí, tak... to nevim. To jsem nikdy nemusel řešit Jojo, dík za rady, čajík mám už druhej, tak to snad zabere a ráno budu zase v pohodě.
|
stř 12. led 2011 21:12:57 |
|
|
linda
Administrátor
|
Hókkaido píše: A pokud je to způsobeno jistou pravidelnou záležitostí, tak... tak nepomáhá nic Katuna: tak snad budeš ráno v pohodě
|
stř 12. led 2011 21:17:19 |
|
|