Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 15:24:49

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 101  Další
 Ideál ženskej krásy II. 
Autor Zpráva
Boom!
Boom!

Příspěvek Re: Ideál ženskej krásy II.
666 píše:
Hókkaido píše:
Kukadla :)

Taky taky :) Ale jenom u holek teda :)

A u borců? :D

úte 11. led 2011 23:31:34
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Jo, očí si taky všímám mezi prvníma, ale je zajímavé, že vlastně jen tvaru, jakou má nějaká holka barvu očí, nevím, ani když se s ní bavím už několik let. :-D

úte 11. led 2011 23:42:21
Administrátor
Administrátor

Tohle mi nedávno poslala kamarádka, já si na to teď vzpomněla (asi jak se snažim nemyslet na to učení :D), tak vám to sem dávám :D
http://modnipeklo.cz/2010/12/jako-dva-kminky/
kdyby se ty slečny radši trochu najedly a pak si zacvičily, když už chtěj bejt tak strašně hubený... jinak to fakt neni nic než "hubená postava, na níž není vidět jediný pevný sval, pouze vrstvička tuku, která přežila diety, se ustrašeně třese pod kůží".

Max: tak tenhle problém mám se spoustou lidí -- i když je znám roky, tak si nedokážu častokrát vybavit, jako barvu mají jejich oči :D

úte 11. led 2011 23:45:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Cigaro
Cigaro

linda píše:
Tohle mi nedávno poslala kamarádka, já si na to teď vzpomněla (asi jak se snažim nemyslet na to učení :D), tak vám to sem dávám :D
http://modnipeklo.cz/2010/12/jako-dva-kminky/
kdyby se ty slečny radši trochu najedly a pak si zacvičily, když už chtěj bejt tak strašně hubený... jinak to fakt neni nic než "hubená postava, na níž není vidět jediný pevný sval, pouze vrstvička tuku, která přežila diety, se ustrašeně třese pod kůží".

To jo... Je to hnus, velebnosti. :D

úte 11. led 2011 23:54:12
Administrátor
Administrátor

Viď... Ale to pozadí tý neznámý dámy v těch černejch tangách -- to bych brala taky :D Měla bych na sobě začít pracovat :D

úte 11. led 2011 23:59:23
Cigaro
Cigaro

linda píše:
Měla bych na sobě začít pracovat :D

:) To mi povídej... Ale co, léto je ještě daleko. :D

stř 12. led 2011 0:20:12
Administrátor
Administrátor

Taky si říkám :D
Ale teď jsem si vzpomněla, že už mám léto jeden cíl -- hezký paže s jemně vyrýsovanejma svalama (na podzim jsme si s jednou známou slíbily, že na těch svejch ochablejch pažích do léta zapracujeme... a já mám zatim pořád rosol :D).
Takže k nohám přidávám i zadek :D
A ještě bych brala břicho jako tahle slečna:
Obrázek
Teď už jenom začít pro takovou postavu něco dělat :D

stř 12. led 2011 0:34:29
Ego Brain
Ego Brain

jaaa ti neviem ako s tými pažami, neviem pokiaľ sa mi to páči a pokiaľ je to už moc namakané, holka dole ich má až moc vypracované to je jasné ale zase ani mlandraviny nie sú pekné na pohľad...
ale v tomto som skôr asi za mľandraviny... nemôžem si pomôcť akékoľvek svaly na ruky ženskej nepatria... možno v neskoršom veku keď už ochabuje koža ale keď sme ešte "mladé" :lol:

stř 12. led 2011 11:05:37
Administrátor
Administrátor

Jo, ona je má až moc. Já takový nechci, mně se líbí její břicho, takový bych brala :D
Ale takový paže mi asi nikdy hrozit nebudou, to bych musela fakt makat hodně dlouho (a pak si je pořád udržovat) :D
Ale mně už se ta kůže pomalu začíná ochabovat, takže bych o tom posilování vlastně měla začít asi opravdu vážně uvažovat :D

stř 12. led 2011 11:32:55
Jet Pilot
Jet Pilot

Jo, tahle je až moc namakaná, ale jinak když je to v rozumný míře, tak se mi to taky líbí. :) Sama na tom už nějakou dobu pracuju. Akorát je tu ta výhoda, že když člověk nějakou dobu dělá nějakej sport, třeba jako já dělala přes půl roku basketbal, kde sme dřeli jak koně, ty svaly si už za tu dobu vypracuje a ty mu pak většinou nezmizej, jen si je musí obnovovat a udržovat. :) Ale je příjemný vidět na sobě ty výsledky. :)

stř 12. led 2011 20:49:33
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 101  Další