Zprávy/články které vás zaujaly III.
Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: Zprávy/články které vás zaujaly III.
No, nechtěla jsem to psát tak naplno, snažim se těm polskejm vyhýbat ale to jsem chtěla -- přijde mi, že v Německu jich tolik neni. I ten sortiment třeba v takovym Kauflandu mi přijde jinej (lepší, pochopitelně ), tolik polskejch výrobků jsem tam neviděla, řekla bych... Já to myslela na věci jako limonády (ty člověk nepotřebuje, ale když to je 5 kaček, tak si koupí dva kartony, že ), nebo uzeniny (o tom vlastně radši pomlčím... ) a další a další zbytečný věci, který lidi kupujou ve velkym jenom proto, že je to v akci a nepotřebujou je... Jestli nám sem dorazily ty vejce, tak by mohly bejt za chvíli ve slevě taky... Jo, soběstačnost by byla dobrá, ale je to nereálný... Zvířata bych třeba nechtěla, ale zeleninu nebo ovoce jo.. ale je s tim strašný práce a nestojí to za to, to bych toho musela mít lány
|
stř 05. led 2011 23:50:34 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
s tým hlasom to moc nechápem, o čom hovoril?
|
stř 05. led 2011 23:51:14 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Kaťuša: Prostě má pěknou barvu hlasu a hodí se do rádia Tak třeba ty slepice nejsou tak špatný. Vajec člověk až tolik nepotřebuje, takže si vystačí, ale krmit to a tak no... Brácha má králíky a je to super. Naštěstí se to naučil i kuchat. Nemůžu si vynachválit... Když se o to stará a já to baštim... (jinak sem alergik, nemůžu k nim ) No a kapitalismus... V tom německu se zdá, že sou na to bio a kvalitu potravin háklivý, tak možná proto na to přišli a řešej to... Ale kdo ví co obsahují polská vejce...
|
stř 05. led 2011 23:57:53 |
|
|
linda
Administrátor
|
D_M píše: Ale kdo ví co obsahují polská vejce... Jako kdybych slyšela mámu Když jdeme nakupovat, musim jí číst zemi původu (sama už na to občas špatně vidí ), a jak řeknu "Polsko", tak mi obvykle poručí, ať tam vrátim Chovat doma králíky, tak by je asi nikdo nesměl sníst Nedovolila bych to vlastně asi u ničeho, co bych chovala.. když si koupim kus masa, tak v tom aspoň hned nevidim toho živýho tvora... A v Německu si na kvalitu potrpěj určitě víc, no...
|
čtv 06. led 2011 0:09:04 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
jojo, hlas moc krásnej škoda těch drog a alkoholu... to je hold život
|
čtv 06. led 2011 0:36:46 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
http://www.novinky.cz/veda-skoly/221663 ... nejde.htmlA ještě včera psali, že největšímu zvonu na světě upadlo srdce... To se bere jako celkem známý znamení o válce že jo? Nevim no, určitě pak nemůžem říct, že nás nic nevarovalo... Ale spíš timhle stylem do roku 2013 polovina populace zmagoří, někam se zamkne a zhroutí se ekonomika...
|
pát 07. led 2011 9:31:07 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Začínám se cítit špatně... asi někdy v budoucnu zemřu
|
pát 07. led 2011 13:48:25 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
http://www.boingboing.net/2011/01/04/i- ... g+Boing%29Zajímavé. Ale když léky nejsou od toho, aby léčili, tak si myslím, že je klidně možné, že mýdla a šampóny jsou taky k ničemu, ale stejně si je pořád kupujem, protože si myslíme, že pomáhají.
|
sob 08. led 2011 19:50:19 |
|
|
linda
Administrátor
|
To jako nepoužívá mýdlo ani na ruce? Faktem je, že pokožka má jisté schopnosti se zregenerovat a čistit, jenomže žít ve špinavym městě (a to jsou všechny) jsou o dost jiný podmínky, než v jakejch se naše kůže a její schopnosti utvářely. Takže kdybychom žili v čistym prostředí, pak by ta voda určitě stačila, ale takhle... Mýdla a šampony pomáhají v tom, že odstraní špínu a mastnotu, ale kůže si s tím nemusí umět poradit, neni to pro ni přirozený, no... Bez oleje bych asi zešílela.. Ale ono stačí číst složení a vybírat si šetrnější věci. Stejně tak s těma lupama -- to chce změnit šampon, používat něco míň agresivního... a navíc jsou lupy častokrát projevem toho, že v organismu není něco v pořádku, takže šampon na trvalý odstranění problému obvykle nestačí... A já mu stejně moc nevěřim, že to fakt dělal, jako představa, že přijdu z venku a neumyju si ruce mejdlem je hrozná Co vyřadí příště? Zubní pastu?
|
sob 08. led 2011 20:06:24 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jo a ještě jsem chtěla poznamenat, že jestli používal kondicionér a má krátký vlasy (a dal ho až ke kořínkům), tak se ani nemůže divit, že měl lupy
|
sob 08. led 2011 20:11:02 |
|
|