Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 16. lis 2024 7:36:05

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 101  Další
 OFF Topic NO.4 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: OFF Topic NO.4
Ať žijou lamy lemrovitý. Dneska sem byla po 6 letech na snowboardu, super sem si zajezdila, přežila ve zdraví, ale když sem vysedala z vleku (byla to lanovka-2sedačková), tak sem zakopla a hodila takovýho lachtana, narazila sem si koleno z boku z vnitřku (takový to citlivý místo mezi všema kostma co sou v kloubu), mám ho nateklý a začíná to docela bolet :D.

stř 29. pro 2010 17:56:56
Profil ICQ
Marmalade
Marmalade

:D :D :D uplne to stejny prislo aj me, ale jina holka :D http://www.hotnot.cz/profile/581150/eliska

D_M píše:
Citace:
Ahoj, jeden tvuj prítel (nereknu, který to je: P) mi rekl, že jsi moc fajn a zajímavý kluk (a na fotce ses mi ukázal ješte atraktivnejší), a doporucil se s tebou seznámit :) problém je, že muj lide je velmi pomalý, a jen taktak probíhá nacítání stránek, proto komunikovat pres psaní je témer nemožné. Možná, zmužeme popovídat tu: http://www.hotnot.cz/profile/441120/beta Prijd tam, klikni na me ANO dal tebe uložím. Budu cekat ;)

pát 31. pro 2010 21:21:00
Marmalade
Marmalade

jako PRVNI pisu prispevek v novem roce haaa :P :D

sob 01. led 2011 0:08:32
Psycho
Psycho

Hmm, ale ta moje byla hezčí :-)
Sem jí prásknul na forum lide.cz - jak se otevřou zprávy, tak tam nahoře píšou info, že takový píčoviny máš hlásit, protože celý lide.cz je spamem prolezlý... Se nedivim... I já tam měl asi měsíc ban... :whistle:
Tak tý mojí smázli účet, tak možná založili novou... :)

sob 01. led 2011 0:30:25
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Ty jsi měl ban? A proč? :D Ty se chováš neslušně, co? :D

Dneska jsem si dala na vlasy hennu (poprvé v životě), po asi šesti hodinách to smyla, ale ten hennovej odér moje vlasy ještě neopustil :D Snad se to do nich nezažralo :D

A ještě něco (ale to je spíš pro slečny :D): http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ -- je to kalkulátor, vlevo nahoře. Taky vám při zadání údajů vychází něco, na co byste se v obchodě ani nepodívaly? :) Zajímalo by mě, jak to počítají, možná to celej život počítám špatně :D

pon 03. led 2011 0:15:28
Cigaro
Cigaro

linda píše:
Dneska jsem si dala na vlasy hennu (poprvé v životě), po asi šesti hodinách to smyla, ale ten hennovej odér moje vlasy ještě neopustil :D Snad se to do nich nezažralo :D

Jo to znám, taky jsem ji párkrát měla, když jsem chtěla vlasy dorezava… Budeš to muset vydržet, ale po pár umytích se to zmírní, popř. parfém to snad zlepší. :D

linda píše:
A ještě něco (ale to je spíš pro slečny :D): http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ -- je to kalkulátor, vlevo nahoře. Taky vám při zadání údajů vychází něco, na co byste se v obchodě ani nepodívaly? :) Zajímalo by mě, jak to počítají, možná to celej život počítám špatně :D

Heh, tak já přesný svý míry ani nevím. :D Takže těžko říct, ale odhadem mi vyšla úplná blbost teda... :)

pon 03. led 2011 0:43:56
Jet Pilot
Jet Pilot

linda, Bari: Mě to právě voní, dávala sem si hennu v srpnu a vlasy mi pak byly hezky cítit jak po bylinkovým čaji :D

pon 03. led 2011 0:48:02
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Pár umytí? No, tak to snad přežiju, dík za odpověď :)

Já svý míry znám docela dobře a taky mi vychází blbost :D Jenom mě zaujalo, že slečna, která ten odkaz na jedno fórum posílala, se taky podivovala nad velikostí, co jí vyšla, ale nakonec to riskla a tu velikost si objednala a je spokojená jako nikdy předtím :D Tak nevim, podle čeho to počítaj, ale fakt mi přijde, že na to, aby to odpovídalo skutečnosti, je to až moc divoký :D
No, možná to před dalším nákupem zkusim a uvidim sama :D

Foxinbox: když jsem to na tu hlavu dávala, tak jsem si říkala, že ten smrad neni tak strašnej, že je to jako bylinkovej čaj... Teď je to teda cejtit stejně, ne že by mi to nějak hodně smrdělo, ale prostě dávám přednost jiné vůni vlasů :) tak jsem se jenom bála, aby to v těch vlasech nebylo zažraný nějak dýl :lol:

pon 03. led 2011 0:51:07
Cigaro
Cigaro

linda píše:
Pár umytí? No, tak to snad přežiju, dík za odpověď :)

...tak jsem se jenom bála, aby to v těch vlasech nebylo zažraný nějak dýl :lol:

No jak říkám, zmírní se to, ale úplně to neodezní, no. Si budeš muset asi rychle zvyknout. :)

pon 03. led 2011 0:55:08
Administrátor
Administrátor

Úplně to neodezní? Ale to by mělo, sakra! :D
Zejtra si asi přičichnu k sestře, ta hennu používá už roky :D

pon 03. led 2011 0:57:39
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 101  Další