Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 19:28:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1013 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 102  Další
 Facebook 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Facebook
možná trochu tvrdě, ale upřímně :)

ned 02. led 2011 23:18:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Srovnávat sociální síť s internetovým připojením mi nepřipadá zrovna správný.
Když už, tak sociální síť je prostě podmnožinou internetu, a faktem je, že ne každýho zajímá, že si kamarádka Jiřinka zrovna nalakovala nehty a František byl v kině na nějaký kravině. (Je to nadsázka, ale to snad všichni pochopí :))
Mě Facebook taky nebere, ale bez internetu si už tak nějak neumim představit svůj život. Je součástí mýho života, ne malou. Přiznávám si to, vlastně mi to vůbec nevadí. Ale nevylučuje se to s tím, že mi ta myšlenka sdílení kdečeho s kdekým prostě není blízká. Samozřejmě, já to dělat nemusím (a taky to nedělám), ale zkrátka mi ta myšlenka jako taková je téměř cizí.

ned 02. led 2011 23:27:25
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Já k tomu chtěl dopsat, že můžeš nadávat i na internet, používáš-li ho ke komunikaci, ne jen k hledání nějakých informací, ale už se mi to nechtělo psát, tak jsem se na to vykašlal. :-D

ned 02. led 2011 23:30:52
Ego Brain
Ego Brain

čo ja viem ved je tam milion ludí ktorí takto facebook nepoužívajú ale stále sa spomínajú len tí čo píšu do statusu každý stav

ned 02. led 2011 23:34:13
Jet Pilot
Jet Pilot

Takoví lidi sou extrém menšinovej, ale to bych se teď mohla začít navážet třeba do PC her, že někteří magoři u toho sedí ve dne v noci, někdo je zas úchylnej na nakupování atd...
Navíc tohle forum je taky sociální síť a jak dlouho tu trávíme čas, někdy. Píše se tu co kdo zrovna jí, poslouchá, co dělá..to už je snad jedno pak, jestli to píšu sem nebo na FB na zeď :D .

ned 02. led 2011 23:41:53
Profil ICQ
Ego Brain
Ego Brain

Foxinbox píše:
Takoví lidi sou extrém menšinovej, ale to bych se teď mohla začít navážet třeba do PC her, že někteří magoři u toho sedí ve dne v noci, někdo je zas úchylnej na nakupování atd...
Navíc tohle forum je taky sociální síť a jak dlouho tu trávíme čas, někdy. Píše se tu co kdo zrovna jí, poslouchá, co dělá..to už je snad jedno pak, jestli to píšu sem nebo na FB na zeď :D .

asi tak veď tu sa rozoberalo chlapské močenie... :haha:

ned 02. led 2011 23:44:13
Boom!
Boom!

Jeremy píše:
PROČ TEDA KURVA POUŽÍVÁŠ VŮBEC INTERNET? ... když se "straníš toho TUPÉHO stáda

No a podle týhle logiky bych pak mohl vyhodit rovnou celej počítač, viď?
Na internetu jsou holt věci, který mě zajímají - články, hudba, warezy... :D
Tak si přece kvůli zku*venýmu fejsbůku nebudu odpojovat net. To je trochu blbost, ne? :)

Já se teď hlavně pozastavoval nad tím, jak tady vždycky začnete s tím, že "Já mám sice facebook jo, ale mám ho opravdu jenom proto, že bla bla bla..." :)

ned 02. led 2011 23:58:14
Administrátor
Administrátor

Maxipes Fík píše:
Já k tomu chtěl dopsat, že můžeš nadávat i na internet, používáš-li ho ke komunikaci, ne jen k hledání nějakých informací, ale už se mi to nechtělo psát, tak jsem se na to vykašlal. :-D

Tak i když vezmu komunikaci -- je komunikace a komunikace :D Je rozdíl mezi zprávou poslanou "mezi čtyřma očima" a mezi tím, že to někam napíšu a vidí to všichni.
Kaťuša píše:
čo ja viem ved je tam milion ludí ktorí takto facebook nepoužívajú ale stále sa spomínajú len tí čo píšu do statusu každý stav

To je přesně ta skupina, kterou nechápu. I když ono to nejspíš vypovídá i něco o jejich charakteru a povaze. (Stejně tak jako o mně vypovídá to, že mi je ta základní myšlenka Facebooku -- sdílet informace o sobě, své činnosti, zálibách, ... -- prostě cizí. Jsem dost uzavřená i v reálném životě, obvykle nemám potřebu moc věcí sdílet.)

Pravdou je, že tohle fórum může být taky jistou sociální sítí -- ale sem určitě napíšu víc, než bych kdy napsala na Facebook. Sem nechodí nikdo z rodiny :lol:

Proti Facebooku nic nemám (až na tu licenci, s tou jste to posral, pane Zuckerbergu! :D ), sama tam účet mám taky, sice si nepíšu žádný statusy, ale účet mám. Přihlásím se tam každý den, abych zkontrolovala, co novýho se děje v těch stránkách (či jak se tomu říká), který sleduju (víte, co myslim, ne? :D) -- tyhle věci bych jinak musela zjišťovat o dost složitěji (pokud bych je teda vůbec zjistila. Jo, můžu bez nich žít, ale nechci :D) Zobrazování statusů u všech přátel i "přátel" mám vypnutý, to by mě tam rušilo, kvůli tomu ten Facebook fakt nemám :D

Hókkaido: myslíš třeba mě? :D Mimochodem, jak jsi přišel k tomuhle nicku? :D

ned 02. led 2011 23:59:59
Boom!
Boom!

linda píše:
Hókkaido: myslíš třeba mě? :D

Jo, třeba :D
linda píše:
Mimochodem, jak jsi přišel k tomuhle nicku? :D

Max mi tak začal říkat. Asi mu přišlo nudný mi říkat "Hawkey", tak mě překřtil, no :) :D

pon 03. led 2011 0:03:46
Administrátor
Administrátor

Jo tak... Mě jako první napadla nějaká souvislost s tou dýní :D
Což mi ale připomnělo, že bych si dala dýňovou polévku, aaaaaaa, mňam :D

pon 03. led 2011 0:07:34
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1013 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 102  Další