Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 23:56:02

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 891 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 90  Další
 Co se komu v dneska zdálo 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Co se komu v dneska zdálo
Foxinbox píše:
ale nejvíc mě naštvalo, že když už ta pitva začla, tak sem najednou byla někde jinde a žádnou pitvu sem neviděla :D :haha:

Tak to mně by se naopak hodně ulevilo :D Obdivuju lidi, co tohle zvládaj... teda vlastně úplně všechny, co jsou schopní do člověka/zvířátka říznout, já bych se tak bála, že to zkazim, že bych to prostě asi nikdy nedokázala :D

čtv 16. pro 2010 13:56:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

No tam mělo jít o pitvu už mrtvýho zvířete (ono když se něco pitvá, tak by to automaticky znamená že už je to mrtvý, ne? :D ), ale i tak, blbě řízneš a studijní materiál je v řiti. Ale komu to nedělá vyloženě špatně, tak si podle mě zvykne rychle a naučí se to. To samý u chirurgie, už máš praxi z těch pitev a ve škole tě to naučí..a jen tak mezi námi, od starších studentů sem zaslechla, že když čerstvej veterinář operuje poprvé (a je to něco složitějšího), tak se tak nějak počítá s tím, že pacient nemusí přežít :D .

čtv 16. pro 2010 14:04:57
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

A platí to jenom u veterinářů, nebo i u lidskejch doktorů? :D

Jako jo, při pitvě je to už jenom kus hmoty, ale stejně... bála bych se, že tam něco přeříznu, něco z toho vyteče a já se pobliju nebo něco horšího :D
U operace bych se bála toho stejnýho, plus bych teda umírala strachy, že to pacient nepřežije... :D

čtv 16. pro 2010 14:14:05
Ego Brain
Ego Brain

hustý sen, pri prevážaní tigra zo zoo im zdrhol, bolo to na zástavke a ja som to videla, a on videl prvú mňa a pak ma prenásledoval po celom meste...
načapal ma na okraji lesa a vtedy priletel vrtulník a z neho sa šinula tak 20 metrová bageta na ktorú ho pomaly nalákali a pak mu strelili uspávaciu inekciu... lenže ako to bolo hovado tak mu to pomaly učínkovalo tak ma stihol ešte zavaliť a snažil sa mi uhryznúť ruku ale nemal už dosť síl tak ju mal len v papuli a ja som sa modlila nech mu to čo najskôr zabere...

ja chcem mať sny kde budem mať tigrov kamarátov :(

pát 31. pro 2010 10:54:50
Jet Pilot
Jet Pilot

O pronásledování zvířatama se mi už taky několikrát zdálo :D .. anebo o lese plnym dinosaurů :D

pát 31. pro 2010 10:59:04
Administrátor
Administrátor

Mně se zdálo nedávno taky o tygrovi. Byla jsem někde v lese a hrozně se bála, že mě spatří a ukousne ruku. A za chvíli už jsem cejtila jeho dech na svý ruce :D Jak to dopadlo si už nevzpomínám... Ale stejně je zvláštní, co za blbosti dokáže ten mozek vyplodit :D

pát 31. pro 2010 11:04:51
Ego Brain
Ego Brain

keď sú tie blbosti príjemné tak mi to až tak nevadí :haha:

ale sny typu že ťa chce zožrať tiger ma moc nebavia

pát 31. pro 2010 11:14:23
Jet Pilot
Jet Pilot

Jo, občas je člověk rád že to sou jenom sny.. :D Pak je blbý, když si člověk nepamatuje, jestli to byl sen, nebo realita - u jedný takový věci dodnes nevím, jestli se mi to fakt zdálo, nebo ne :haha:

pát 31. pro 2010 11:16:39
Psycho
Psycho

Mně se dneska zdál taky takový divný sen, neměl moc nějaký jasný děj, prostě se tam vystřídalo několik věcí zároveň. Začalo to tím, že jsem seděl v nějaké místnosti se svými spolužáky ze střední a pořád si špitali, jak jsem byl onehdá ožralý a já jsme se cítil provinile. Potom tam došel John, Shavo a hubený a plešatý Daron, sedli si za nama a něco si štěbetali, jsem si myslel, že bude nějaký koncert a že čekají na Serje, pak se tam objevil neskutečně natěšený Xnova, ale ti tři se hned zvedli a odešli, Xnova byl nepříčetný a pak někam utekl. Hned v zápětí tam došla nějaká stará babka a všem nám rozdala nějaké pilulky, všichni na to čuměli, že to nechcou, že je to nějaká droga a cosi kdesi, jen já jsem to do sebe hned lupl a bral jsem to i těm, kteří to nechtěli. A pak jsem se probudil. :)

pát 31. pro 2010 12:06:29
Jet Pilot
Jet Pilot

To sou sny :lol:

pát 31. pro 2010 12:15:23
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 891 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 90  Další