Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 16. lis 2024 4:38:39

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 101  Další
 OFF Topic NO.4 
Autor Zpráva
Ego Brain
Ego Brain

Příspěvek Re: OFF Topic NO.4
Foxinbox píše:
D_M píše:
Jéžiš, Jeremy kde si? Ženský problémy se na tomhle fóru snad ještě neřešily. :-D Za chvíli tu začnou probírat makeup... :-D

:lol: :lol:

666: Jo, ty máš dobrý vlasy, takový úplně afro-kudrnatý, klidně bych je brala :)

linda Kaťuša: Mě ty moje vlasy taky serou, mám je fakt megahustý, takže se s nima nic prostě dělat nedá..buď nosit v culíku, nebo jít úplně nakrátko (už sem byla a vypadám jak debil). Když sem byla malá, tak sem je aspoň měla krásně kudrnatý všechy :( , takový lokýnky krásný...teď je mám jakýsi vlnitý, navíc jeden vlas se vlní míň, druhej víc, ve výsledku to tvoří strašný megapáčo. Taky sem přemýšlela, co bych na sobě změnila a prostě nechala bych si ubrat aspoň třetinu vlasů.

hoolka, jak já ti závidím :( nejak nemôžem pochopiť ako sa nedajú nosiť husté vlasy :-? :haha:
a inak veď existujú nejaké strihy na preriedenie vlasov (nejak to pod vlasmi vystrihajú nech ich nie je toľko alebo čosi také)

a inak ty si chceš dať dredy? nechcem vidieť ten objem moja, ti hlavu utrhne :lol:

čtv 16. pro 2010 18:53:29
Shimmy
Shimmy

Katuna píše:
Vlasy sou něco, co sem radši přestala řešit... Nemám ani jeden...

pát 17. pro 2010 10:52:05
Profil ICQ
Johnny
Johnny

:haha: :haha:

pát 17. pro 2010 18:18:27
Profil ICQ
Jet Pilot
Jet Pilot

Kaťuša píše:
hoolka, jak já ti závidím :( nejak nemôžem pochopiť ako sa nedajú nosiť husté vlasy :-? :haha:
a inak veď existujú nejaké strihy na preriedenie vlasov (nejak to pod vlasmi vystrihajú nech ich nie je toľko alebo čosi také)

a inak ty si chceš dať dredy? nechcem vidieť ten objem moja, ti hlavu utrhne :lol:

Ty střihy nepomáhaj, mají spíš opačnej efekt, když prostříháš vlasy, tak sou pak takový nadýchanější, ještě ti to objem zvětší. Jako byla sem u spousty kadeřníků (dobrých, který mi doporučili různý lidi) a vždycky mi řekli že bohužel s mojema vlasama toho moc nenadělám. Buď dlouhý nosit v účesech, bo nakrátko, ale nějakej kratší sestřih nejde.
Já sem to blbě napsala, mě nevadí moje hodně hustý vlasy, mě sere, že sou vlnitý-rovný, každej vlas je prostě úplně jinačí. Kdyby byly normálně rovný, nebo naopak všechny kudrnatý, tak by mi nevadily. Tak jak sou teď prostě nedrží žádnej tvar u hlavy, hned se rozježí a mám páčo ala 80.léta u nás :lol: . A laky, tužidla to udrží jen na chvíli, navíc na tolik vlasů bych toho strašně vyplpala.
Ty dredy si myslím budou v pohodě, to bude jak s těma afrocopánkama, vlasy budou v těch dredech u sebe, takže tím toho objemu dost ubude. Teď s těma copánkama vlasy taky nosím rozpuštěný a vůbec nejde poznat, že bych měla hustý vlasy, navíc tam mám ještě 5 balíků těch umělých vlasů (cože je docela dost, když sem to viděla poprvé, tak sem myslela, že to je tak pro 5 lidí :D, ale ono se to v tom ztratí).
Taky záleží kolik jich budu mít, obecně platí že čím víc a čím tenší, tím se objem zase víc ztratí, je jasný že kdybych na hlavě měla 10 tlustých dredů, tak budu jak palma :D

sob 18. pro 2010 12:11:16
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Hele a jak dlouhý vlasy máš? Jdou ti dělat třeba drdoly a podobný věci? Protože s dlouhejma hustejma vlasama se daj dělat hezký účesy :) Akorát si člověk asi musí ráno přivstat :D
Mně se líbí i třeba to, co nosí Tymošenková :)
Obrázek

sob 18. pro 2010 15:05:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Boom!
Boom!

^ To je hrůza

sob 18. pro 2010 15:13:08
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Jo, ?ukrajinský? účesy sou pěkný.

sob 18. pro 2010 15:21:08
Administrátor
Administrátor

Hawkey, co se ti na tom nelíbí? :)
Mně se to líbí, kéž bych na něco takovýho měla vlasy :)

sob 18. pro 2010 15:29:19
Ego Brain
Ego Brain

mne sa to moc nepáči, ako nejaká Heidi z hôr...

ale sto ľudí... :)

sob 18. pro 2010 15:41:04
Jet Pilot
Jet Pilot

mike sullivan píše:
Katuna píše:
Vlasy sou něco, co sem radši přestala řešit... Nemám ani jeden...

:haha: Hej! :lol:
Účes Tymošenkový je pěknej, ale asi bych ho normálně nenosila :)

sob 18. pro 2010 15:42:31
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 101  Další