Kaťuša píše:
hoolka, jak já ti závidím
nejak nemôžem pochopiť ako sa nedajú nosiť husté vlasy
a inak veď existujú nejaké strihy na preriedenie vlasov (nejak to pod vlasmi vystrihajú nech ich nie je toľko alebo čosi také)
a inak ty si chceš dať dredy? nechcem vidieť ten objem moja, ti hlavu utrhne
Ty střihy nepomáhaj, mají spíš opačnej efekt, když prostříháš vlasy, tak sou pak takový nadýchanější, ještě ti to objem zvětší. Jako byla sem u spousty kadeřníků (dobrých, který mi doporučili různý lidi) a vždycky mi řekli že bohužel s mojema vlasama toho moc nenadělám. Buď dlouhý nosit v účesech, bo nakrátko, ale nějakej kratší sestřih nejde.
Já sem to blbě napsala, mě nevadí moje hodně hustý vlasy, mě sere, že sou vlnitý-rovný, každej vlas je prostě úplně jinačí. Kdyby byly normálně rovný, nebo naopak všechny kudrnatý, tak by mi nevadily. Tak jak sou teď prostě nedrží žádnej tvar u hlavy, hned se rozježí a mám páčo ala 80.léta u nás
. A laky, tužidla to udrží jen na chvíli, navíc na tolik vlasů bych toho strašně vyplpala.
Ty dredy si myslím budou v pohodě, to bude jak s těma afrocopánkama, vlasy budou v těch dredech u sebe, takže tím toho objemu dost ubude. Teď s těma copánkama vlasy taky nosím rozpuštěný a vůbec nejde poznat, že bych měla hustý vlasy, navíc tam mám ještě 5 balíků těch umělých vlasů (cože je docela dost, když sem to viděla poprvé, tak sem myslela, že to je tak pro 5 lidí
, ale ono se to v tom ztratí).
Taky záleží kolik jich budu mít, obecně platí že čím víc a čím tenší, tím se objem zase víc ztratí, je jasný že kdybych na hlavě měla 10 tlustých dredů, tak budu jak palma