jo, to má.. teď mě vytáhla i na ten poslední film..
ned 28. lis 2010 23:21:21
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
Re: Harry Potter
Na tom posledním byla zrovna dneska sestra a nechce mi říct jak to skončilo!!
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
ned 28. lis 2010 23:23:45
linda
Administrátor
mike sullivan: Tak v tom případě proč ne... Znám pár lidí, který by to potěšilo taky (a to jsou určitě starší než tvá přítelkyně, infantilní mi to nepřipadá ).
Katuna: já to sice neviděla, ale klidně ti to řeknu: blbě!
Já ti povim jak to skončilo, ale nesmíš mě za to bít...
Sice sem to neviděl ani nečet, ale je jasný, že Harry chcípne A kdo tvrdí, že ne, tak tomu nerozumí. Ne fakt, povznese se... Na vyšší úroveň existence... Stargate znáš ne?
ned 28. lis 2010 23:26:55
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
Opravdu by mě naštvalo, kdyby to Potter přežil.. A teď ste mě všichni tak zblbli a navnadili, že se na to snad podivám Nevadí že sem to neviděla ani nečetla od čtvrtýho dílu? Je mi to jasný, všechny díly bojuje s Vyvítekým a v poslednim se něco stane..
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
ned 28. lis 2010 23:33:44
Kaťuša
Ego Brain
Katuna píše:
Opravdu by mě naštvalo, kdyby to Potter přežil.. A teď ste mě všichni tak zblbli a navnadili, že se na to snad podivám Nevadí že sem to neviděla ani nečetla od čtvrtýho dílu? Je mi to jasný, všechny díly bojuje s Vyvítekým a v poslednim se něco stane..
no na to či scípne alebo nie si bude musieť počkať na druhý diel sedmičky
mike: mňa by to potešilo či tvoju priatelku to neviem
Vždyť vlastně od začátku víme jak to skončí... Harryho znásilní vy-víte-kdo kouzelnickou hůlkou přímo do zadku a co začalo pro děti, skončí pro z nich vyrostlý úchylácký dospělý.
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
pon 29. lis 2010 12:45:10
Kaťuša
Ego Brain
Him Crooked Slasher píše:
Vždyť vlastně od začátku víme jak to skončí... Harryho znásilní vy-víte-kdo kouzelnickou hůlkou přímo do zadku a co začalo pro děti, skončí pro z nich vyrostlý úchylácký dospělý.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru