Jsem tady hodně dlouho nedával hodnocení, tak si to shrneme.
Toy Story 2
Moc fajn, slabší než první díl, ale pořád dobré.
Toy Story 3
Krásné zakončení plné nostalgie, dalo by se u toho snad i poplakat.
Angus, Thongs and Perfect Snogging
Dívali jsme se u sousedek u drinku. Blbost, už ani vůbec nevím, o co tam šlo, ale neurazilo to.
Jarhead
Fajn, válečný film prakticky bez válčení, víceménně o životě vojáků v Iráků čekajících na akci.
À l'intérieur
No, čekal jsem rozhodně víc, začátek byl docela slibný, ale pak už to nějak ztrácelo na atmosféře, která byloa nahrazená vyvražďovačkou.
Disturbia
Nebylo to zlé, ale zbytečně moc takových těch amerických krávovin pro teenagery.
Sněženky a machři po 25 letech
Docela pěkně depresivní, ale jinak dost blbost a takové celé divné, o komedii nemůže být vůbec řeč a myslím, že tvůrci to ani jako komedii nezamýšleli.
Les Triplettes de Belleville
Velmi osobitý animák s poměrně dost divným příběhem, ale mělo to duši.
Sherlock Holmes
Dobré to bylo, tohle pojetí Sherlocka se mi docela líbilo, i když klasika je klasika.
Ills
Fajn, díval jsem se na to se spolubydlou, což docela dost ubralo na napětí, ale i tak se mi to líbilo.
Tupac: Resurrection
Dokument o jednom z nejdůležitějších raperů, nepřišlo mi to nijak zvlášť zajímavé, prostě dokument o raperovi.
Justice - A Cross the Universe
Tohle se těžko hodnotí, páč nevím, jak moc to bylo hrané a jak moc to byla pravda, páč tam bylo až moc šílených věcí, aby to mohla být pravda.
Je to dokument z amerického turné kapely Justice, jejich tour manažer je magor do zbraní, všude s sebou nosí pistol a jen tak míří na lidi, řidič autobusu je filozof a ještě cosi tam dělal, jeden člen kapely se oženil s nějakou čínskou whore, druhý člen kapely polél jinou [hou] nějakým chlastem a následně se ji naštěstí neúspěšně pokoušel zapálit, ten samý nakonci rozmlátil hlavu nějakému chlápkovi skleněnou flaškou, pří čemž si pořežal ruku a tak musel odehrát celý koncert s krvácející rukou a pak ho i jeho parťáka a následně i tour managera sebrali policajti a tím to skončilo. Plus tam toho bylo ještě mnohem víc, tak fakt nevím.
Jestli je to pravda, tak přesně takhle si představuju život rockerů, ale jestli to bylo nějak hrané, tak docela nuda.
Dal jsem ale
Yip Man
Od tohodle jsem taky čekal víc. Ty bitky byly takové docela o ničem a ten zbytek taky nuda.
Un Prophète
Tohle bylo dobré, pěkný pohled na to, jak to možná chodí ve vězení.
Reykjavik Whale Watching Massacre
Taková šílenost z islandských moří, ale rozhodně se z toho dalo vytěžit mnohem víc.
The Human Centipede (First Sequence)
Nápad skvělý, doktor taky (i když občas i u něj to hraní pokulhávalo), prsa jedné z obětí byly taky fajn.
Ale jinak to bylo takové bez koulí, taky se dalo vytěžit víc imho.
Rocky Balboa
Občas scénář dost pokulhával, ale nostalgie to byla krásná, nakonci jsem měl dokonce pěkné zimomravky.
Tak, to je asi všechno, co jsem viděl zhruba za poslední měsíc.