The Social Network
Tak sem konečně kouknul. Tešil sem se, byl sem zvědavej, jak si s tim Fincher poradil. Čili koukal sem na to jako Fincherův fanoušek a vlastně i ta tématika mě docela zajímá... Ale spojení toho tématu a Finchera mě ze začátku docela překvapilo....
Bohužel ta verze byla nějaký promo... Nevim proč to ty blbouni vypouštěj. V názvu to má DVDrip, tak sem si myslel, že to bude OK, ale furt nějaký texty o copyrightu nebo co...
Klidně bych si počkal na normální DVD, ale když sem viděl DVDrip, myslel sem, že to bude v pohodě. A dneska sem byl docela grogy, takže možná se tyhle dvě věci trochu promítly do hodnocení...
Nicméně jinak dobrý
Asi takový jak sem si představoval. Až teď koukám, že to má stopáž 120 minut... S Fincherem to tak je vždycky... Tipoval sem to tak o půl hodiny kratší...
Prostě od začátku mě to vtáhlo... Pak teda možná ke konci to začlo bejt trochu nudnější... a pak najednou konec... To asi jediný mi trochu vadí. Skončilo to prostě normálně, podle skutečnejch událostí... Ale možná sem čekal něco víc. Nějaký poselství, závěrečnej verdikt... Neřikám, že je špatný, že tam nic takovýho nebylo... Prostě mě překvapilo, že to najednou skončilo
Klidně bych ještě půl hodiny koukal
Samozřejmě režie parádní, možná mi to trochu připomnělo Zodiaka tou režií ani nevim proč... Asi tim že sem byl od začátku do konce vtaženej a hltal... Představitel Marka Z. se tam dost hodil. Co se týče příběhu, tak prostě zajímavý... Jednak takový to "mladej miliardář story" ale hlavně to, že člověk ten FB denně používá, tak zajímavý vědět jak to vznikalo, co za tim stálo... Podle ohlasů sem trochu čekal, že tam bude nějaký hodnocení FB... jako jeho přínosu, politiky, morálky... V podstatě nic takovýho sem tam nenašel
Prostě jen to jak to vzniklo a pohnutky, motivace těch lidí co za tim stály. Jen z těch se dá soudit o nějaký morálce a pod...
Jen nevim jestli tomu dát 4 nebo 5... Bylo to prostě takový, jak sem čekal. Poutavý, zajímavý, dobře natočený a to je všechno... Víckrát to vidět nemusim, nijak mě to nepoložilo... Ale dokud je FB in, tak to určitě stojí za to vidět...