Re: Hawkeyho depresivní septik
Nevím jenom jsem se tak ptal
Můžu teda sdělit svoje zkušenosti
Asi si pamatujete, když jsem tu určitou dobu nebyl... v tomhle období jsem prožíval hodně těžké deprese...a nejen to ... a můžu vám říct, že to o čem jsem si myslel jaké nejsou deprese předtím, bylo k smíchu...sice jsem měl občas pocity beznaděje a že všechno je v hajzlu atd., ale pořád to nebylo tak nějak moc silné....ovšem ty deprese co na mě dolehly mě zavedli do hnusného ...nevim ani co....každopádně jsem nebyl schopný si ani vyčistit zuby a do školy jsem chodil pouze jako prázdná figurina ... celý zarostlý, smradlavý atd. moje komunikace se omezovala na ...zapoměl jsem...omlouvám se já to nemám...a promiň, teĎ s tebou nemůžu mluvit....stalo se i to, že jsem například se v hodině zhroutil v slzách a o přestávce seděl schoulený na hajzlu a ... no o tom co bylo dál na hajzlu mluvit nebudeme....a co jsem měl v hlavě ? lhostejnost, beznaděj, bolest, strach...tak hrozný strach, že jsem raděj jenom spal, abych nemusel myslet...to mě dovedlo k psychiatrovi...no naštěstí byla moje pani doktorka moc dobrá a tak jsem to s práškama zvládl ... ty jsem potom vysadil, když jsem zjistil, že se neudělám, když je žeru ... no a teď díkybohu deprese nemám
a ještě jeden malý detail...to co jsem popsal tady ještě není nejhorší forma deprese...
buďte si dojednoho jistí, že to co většina lidí nazve depresí je jenom krátkodobá úzkost a nic víc....stačí zajít s kámošema ven, projít se atd. a je to pryč...deprese skutečné se prostě nezbavíte tak, že uděláte jednu z těchto věcí
tolik teda k tomu...buďme rádi, že jsme zdraví asi tak to řeknu a nepište pičoviny o depkách a raděj se trochu zasmějte ne ?