Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 17:16:23

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 101  Další
 Zranění a nemoci 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Zranění a nemoci
Mám ho na sobě sotva 30 minut a už mě sere... :-)
A bolí mě z toho krk! Před tim nebolel, když sem s nim nehejbal... :-D
Z čeho to mám nevim... Doktor by to sváděl na prochladnutí... Já fakt nevim... Nikde venku dlouho v zimě sem nebyl. Jedině sem se moch v noci nějak přeležet nebo co...

stř 03. lis 2010 19:10:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Cigaro
Cigaro

linda píše:
666 píše:
BTW: Moje Zoo v krku se jeste rozsirila nechapu jakto kdyz uz se mesic citim totalne zdravej.. no kazdopadne od patku chodim do detske kazdej den na penicilinovy injekce.

Hele, co ta tvoje krční ZOO? :)

Já si dneska nechala namíchat v bylinkách čaj, uvařila si ho, osladila lžičkou medu, s chutí se napila a málem mě porazilo :D Očekávala jsem lahodnou chuť (alespoň odpovídající vůni), ale je to jakési nahořklé :)

Kaťuša: chudák koťátko... to je tvoje, nebo někoho známýho? :)

Zoo uz by mela byt v cajku injekce zabraly tedka sem cistej , jenom doufam ze se to uz nevrati :)

D_M: Nos ho fakt, pomuze to.. pokud si ho budes sundavat je to k hovnu, brachanec taky nosil a da se to prezit ;) BTW: Nemusis byt venku na zime abys prochladl, staci zes ho mel celou noc odkrytej nemel si naplno topeni a lezel si treba trosku nezvykle nebo blbe ;)

Obrázek
S.O.A.D.FaN
C.O.B.FaN

stř 03. lis 2010 19:15:10
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Jo no s tim topení je to možný...
Tak já ho zítra asi vemu, když mě nasere tak ho někam strčim :-D Aspoň doufám, že mě na němčině nebude moc vyvolávat, protože se v tom blbě mluví... :-D

stř 03. lis 2010 19:27:28
Ego Brain
Ego Brain

Kaťuša: chudák koťátko... to je tvoje, nebo někoho známýho? :)[/quote]

nie nie, to som len našla taký obrázok

stř 03. lis 2010 21:35:39
Shimmy
Shimmy

dneska mi přišly výsledky testů.. ten tumor má 18 cm, ale je prakticky neškodný, žádné metastázy, umístěn je ideálně do volného prostoru v mezihrudí, takže mi akorát způsobuje bolest zad

abych byl vzdělán a mohl participovat na léčbě a kecat do toho tak jsem si vygůgloval "maligní" a on je to "zhoubný" ... tak to mi teda říct mohli ;)

tohle je zajímavé:
Citace:
Maligní lymfom: Příčina není známá. V raných stádiích nemá nemoc žádné příznaky, ale jak postupuje, začíná se objevovat zejména únava, ztráta energie, ztráta chuti k jídlu a zejména hubnutí. Dalším neobvyklým příznakem je svědění kůže. V pozdějších fázích nemoci se objevují abnormality v krvi, ponejvíce anémie (chudokrevnost).
...
Může dosahovat velikosti kolem 15 cm a tento typ (Hodgkinův) postihuje především muže ve věku 20 - 40 let

Jako prdel na hrnec :D A je to tak dva roky, co ty příznaky začaly. Já jsem samosebou k lékaři nešel ani poté co mi zjistili při darování krve anémii.
Chodit k doktorovi se holt vyplatí, bacha na to.

ve středu mě čeká jakési PET vyšetření a pak nastoupím na příslušnou chemoterapii
a taky tímto ukončuji fňukání do tohoto topicu ;)

pon 08. lis 2010 22:58:22
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Mmm, no tak se mi zdá, že těch 60 stránek tady je proti tomuhle pořádný fňukání.... Tak zatim vedeš jestli tě to potěší... :-) Drž se...

pon 08. lis 2010 23:06:36
Psycho
Psycho

To je teda síla... Drž se chlape... a kdybys něco potřeboval, tak se ozvy. Jedna kamarádka má nádor děložního čípku, dvaadvacet let... ale to už sem tu možná říkal... je to prostě masakr... hlavně to chce psychickou sílu... ale o to se u tebe nebojim :)

pon 08. lis 2010 23:10:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

D_M: Ona taková normální nemoc, nějaký problém s nějakou částí těla nebo tak, je celkem přijatelné téma ke konverzaci .. dělat si srandu z rakoviny je jakoby, no minimálně nepatřičné. Je to takové připosraně závažné téma, skoro tabu. Raději s tím nikoho neotravuju pokud to není nutné ;)

pon 08. lis 2010 23:19:19
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Drž se...
Jo, to máš pravdu, je to takový skoro tabu. Jenomže já se ani moc nedivim, já bych o tom nemluvila asi vůbec, kdyby se mi něco takovýho přihodilo...

pon 08. lis 2010 23:26:51
Boom!
Boom!

Chlape, seš borec! Drž se!! :)

pon 08. lis 2010 23:30:27
Profil Zobrazit autorovy stránky
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 101  Další