Autor |
Zpráva |
_jane_
Johnny
Registrován: úte 11. lis 2008 13:00:20 Příspěvky: 2230 Bydliště: Most
|
Re: NESNÁŠIM...
linda píše: No jo, ale to by sis to musela přečíst celý a vnímat to v kontextu... Ne že bych ho sama četla, ale stačí mi, když podobným způsobem lidi přistupují k Bibli. Když se něco vytrhne z kontextu, nebo se nehledí na okolnosti a dobu, ve které to vzniklo, stává se z toho rychle nástroj manipulace... Muslimů znám (osobně) docela dost a jsou to úplně normální lidi (no, s výjimkou jedný Češky, která k islámu konvertovala - ta je, mírně řečeno, vypatlaná ).
|
úte 02. lis 2010 23:21:21 |
|
|
linda
Administrátor
|
No fakt, ona je úplně blbá Ale to teda nesouvisí s tím, že se z ní stala muslimka, s tím se člověk asi rodí Já nesnášim, když mi někdo napíše a pak se hned rozloučí Dělává mi to jeden kamarád, nikdy jsem moc nepochopila, proč to dělá. Přihlásí se na icq, pozdraví mě, já odpovím a zeptám se, jak se má (prostě klasika ), on stručně odpoví (a něco málo dodá) a omluví se, že už musí jít. Nedělá to pokaždý, pochopitelně, ale dost často na to, aby mě to u něj už nepřekvapovalo. Nechápu, proč ztrácí čas přihlašováním se na to pitomý icq A ještě nesnášim jeden mámin zlozvyk -- když telefonuje a je puštěný rádio, tak místo toho, aby ho vypnula, ho jenom ztlumí na (téměř) úplný miminum. Pak na to samozřejmě zapomene a rádio tam hraje naprosto zbytečně i několik hodin Zrovna včera v noci jsem ho vypínala, protože jsem si všimla, že hraje
|
stř 03. lis 2010 11:17:18 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Já nesnášim, když mi někdo napíše a pak se hned rozloučí Dělává mi to jeden kamarád, nikdy jsem moc nepochopila, proč to dělá. Přihlásí se na icq, pozdraví mě, já odpovím a zeptám se, jak se má (prostě klasika ), on stručně odpoví (a něco málo dodá) a omluví se, že už musí jít. Nedělá to pokaždý, pochopitelně, ale dost často na to, aby mě to u něj už nepřekvapovalo. Nechápu, proč ztrácí čas přihlašováním se na to pitomý icq no tiež to nemám rada alebo keď sa s niekym bavíš a on ti aj pol hodky neodpovie na otázku, alebo sa len tak vypojí a zase zapojí.. ja sa snažím keď idem off vždy aspoň tomu dotyčnému napísať, že už idem, príde mi to nejak slušnejšie než sa len tak dať off ... ale dosť ľudí to nerobí, vrátane môjho priateľa s ktorým komunikácia cez internet je naozaj ťažká
|
stř 03. lis 2010 12:08:15 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jo, tak neschopnost se rozloučit je příšerná, to mě štve víc než hodně. Jako kdyby to byl takovej problém, obětovat 10 vteřin a napsat jednu větu... Že někdo dlouho nereaguje mi ale moc nevadí, pokud neřešíme něco, co opravdu spěchá
|
stř 03. lis 2010 13:02:20 |
|
|
lubo-86
Lost in Hollywood
Registrován: ned 12. dub 2009 20:08:31 Příspěvky: 912 Bydliště: Praha 8
|
Niečo mi to pripomína a neznášam access
stř 03. lis 2010 13:10:45 |
|
|
linda
Administrátor
|
No, mně se to ani moc často nestává, ale to je tím, že důležitý věci řeším obvykle jinou cestou, než je icq a spol. Nesnášim, když se do něčeho s chutí pustim a zjistim, že to neni vůbec dobrý
|
stř 03. lis 2010 18:12:09 |
|
|
Macajs
Johnny
Registrován: pon 06. zář 2010 18:48:32 Příspěvky: 2024 Bydliště: Ústí nad Labem
|
linda píše: Nesnášim, když se do něčeho s chutí pustim a zjistim, že to neni vůbec dobrý Já to mám podobný Nesnášim, když se do něčeho pustim a když to dokončim tak zjistim že sem to posral
|
stř 03. lis 2010 19:05:31 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Macajs píše: Já to mám podobný Nesnášim, když se do něčeho pustim a když to dokončim tak zjistim že sem to posral Přesně tak! A pokud jde o neloučení se a nezdravení na icq, nebo obecná ignorace, to mě štve úplně nehorázně. Dělala mi to jedna holka, nejen po ajsku ale i ve škole, a vždycky mě to strašně nasralo. Je to jako kdyby mi dávala najevo, že nestojim za to jedno hrozně dlouhý slovo pozdravu. Pak to přestala dělat, protože sem se fakt nasrala a řekla jí co si o tom myslim. (Pak se mnou tejden nemluvila.. )
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
stř 03. lis 2010 19:13:16 |
|
|
Macajs
Johnny
Registrován: pon 06. zář 2010 18:48:32 Příspěvky: 2024 Bydliště: Ústí nad Labem
|
No jo ty si taková hodná holčička no ...ani nechci myslet na to co si jí asi upřímně řekla
|
stř 03. lis 2010 19:24:08 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Nic hroznýho fakt! Asi neumim citelně komunikovat s lidma.. Ale je to dobrý, tenhle tejden už mě zdraví
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
stř 03. lis 2010 19:27:31 |
|
|