Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 6:45:16

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 101  Další
 NESNÁŠIM... 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: NESNÁŠIM...
D_M píše:
Třeba tady:
http://www.eutanazie.estranky.cz/clanky ... -a-eq.html

Citace:
Za paradoxem, že samotné IQ nestačí, stojí EQ emoční inteligence. Osobnosti s vysokým IQ (ale menším EQ) mohou totiž zdánlivě paradoxně selhávat v životě i ve škole.

Citace:
EQ zasahuje do všech oblastí osobnosti a patří k ní např. sebecit, sebejistota, sebedůvěra, sebekázeň, regulace impulsů, odpovědnost za vlastní chování a pracovní výkonnost, ctižádostivost, iniciativa, vytrvalost, dokázat se poučit z vlastních chyb i úspěchů, chápání citů a pocitů ostatních, orientace v nich a pak podle toho rozhodovat a jednat, schopnost naslouchat a komunikovat, diplomacie ve společenském styku, vžívání se do nálad jiných, vhodné zužitkovávání rozdílů mezi lidmi, vyjadřování pocitů, schopnost urovnávání konfliktů, nalézání kompromisů, atd.

Citace:
Osobnost s vyváženým poměrem IQ a EQ může být například dobrým manažerem, obchodníkem, psychologem. Cvikem a zkušenostmi se navíc může stát ještě lepším, když EQ přesáhne IQ. Naopak ten kdo má nadprůměrné IQ a pouze průměrné EQ mívá problémy v zaměstnání i ve společnosti.
Velkou výhodou i příležitostí pro osobní rozvoj i kariéru, je skutečnost, že se EQ - emoční inteligence dá na rozdíl od IQ zkvalitňovat výrazně snadněji.

Jo, to je přesně vono..

čtv 21. říj 2010 18:14:50
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Katuna píše:
D_M píše:
Třeba tady:
http://www.eutanazie.estranky.cz/clanky ... -a-eq.html

Citace:
Za paradoxem, že samotné IQ nestačí, stojí EQ emoční inteligence. Osobnosti s vysokým IQ (ale menším EQ) mohou totiž zdánlivě paradoxně selhávat v životě i ve škole.

Citace:
EQ zasahuje do všech oblastí osobnosti a patří k ní např. sebecit, sebejistota, sebedůvěra, sebekázeň, regulace impulsů, odpovědnost za vlastní chování a pracovní výkonnost, ctižádostivost, iniciativa, vytrvalost, dokázat se poučit z vlastních chyb i úspěchů, chápání citů a pocitů ostatních, orientace v nich a pak podle toho rozhodovat a jednat, schopnost naslouchat a komunikovat, diplomacie ve společenském styku, vžívání se do nálad jiných, vhodné zužitkovávání rozdílů mezi lidmi, vyjadřování pocitů, schopnost urovnávání konfliktů, nalézání kompromisů, atd.

Citace:
Osobnost s vyváženým poměrem IQ a EQ může být napříkladdobrým manažerem, obchodníkem, psychologem. Cvikem a zkušenostmi se navíc může stát ještě lepším, když EQ přesáhne IQ. Naopak ten kdo má nadprůměrné IQ a pouze průměrné EQ mívá problémy v zaměstnání i ve společnosti.
Velkou výhodou i příležitostí pro osobní rozvoj i kariéru, je skutečnost, že se EQ - emoční inteligence dá na rozdíl od IQ zkvalitňovat výrazně snadněji.

Jo, to je přesně vono..

ještě, že jsi to podotkla :D

čtv 21. říj 2010 19:26:27
Administrátor
Administrátor

Když něco nefunguje!!! Už asi tak dva dny se nemohu přihlásit na icq. Je to sice asi tím, že porušuju licenci (aspoň mi to tady miranda uvádí jako důvod -- píše to něco ve smyslu, že server neakceptuje tuhle verzi klienta), ale stejně mě to neskutečně štve, sakra :D

sob 30. říj 2010 23:12:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

To mi připomíná, jak jedna moje kámoška měla jednu dobu zadělanej net. Vždycky jí po půl hodině vypadl a musela restartovat komp. Takhle to musela dělat třeba pětkrát, podle toho jak dlouho tam byla.. :D

ned 31. říj 2010 16:01:54
Administrátor
Administrátor

Tak to by mě štvalo :D a ne málo :D
Mně stačí tenhle malej problém s tím icq. Prostě to nejde a nejde >:o :D

ned 31. říj 2010 20:10:36
Jet Pilot
Jet Pilot

Zkus bouchnout do počítače..pomáhá to.. :D
Pravda, občas ta bezbožná bedna stejně ne a ne dělat to, co jí řekneš.. ;) Ať už jí pomůžeš pěstí nebo ne.. :lol:

ned 31. říj 2010 20:14:37
Administrátor
Administrátor

To bych musela jít mlátit pěstí do nějakýho icq serveru :D A to by mě ti Rusové asi hnali :D
No, počkám pár dní, ono to snad přejde, až vyjde nová verze mirandy (nebo je problém fakt u mě a mám prostě smůlu :D).

A zapomněla jsem říct, že nemám ráda změnu času. Sice mám tak nepravidelnej režim, že nemůžu říct, že by mi to vadilo zrovna v tomhle, ale to, že je tma vlastně o hodinu dřív (skokem) mi vadí dost. Už se těšim, až se začnou dny zase prodlužovat :D

ned 31. říj 2010 20:35:52
Jet Pilot
Jet Pilot

Jo, já taky nemám ráda změnu času. Hlavně protože sem pak vždycky nervózní, jestli sem to nařídila dobře, ve správnej den a tak.. :D

ned 31. říj 2010 20:47:25
Administrátor
Administrátor

Já to ani nikde nepředělávala (vlastně jenom babičce na mobilu a tady na fóru), můj mobil to dělá sám a hodinky téměř nenosím :D

ned 31. říj 2010 21:04:32
Johnny
Johnny

Mě to nijakej problém nedělá :) předělám to na mobilu a na hodinkách, ostatní nedělám já nebo je to automaticky...

ned 31. říj 2010 21:23:46
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 101  Další