Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 01. lis 2024 6:28:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Další
 Homosexualita 

Vadí vám homosexualita?
ano, všetkých buzerantov bych vyhubil 0%  0%  [ 0 ]
vadia mi, takým ľuďom sa vyhýbam 16%  16%  [ 5 ]
nevadia mi, snažím sa ich tolerovať 35%  35%  [ 11 ]
vôbec nie, veď sú to ľudia ako ostatní 48%  48%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 31

Homosexualita 
Autor Zpráva
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Příspěvek Re: Homosexualita
D_M píše:
Macajs píše:
D_M píše:
V NY je 10% homosexuálů a v Iránu 0%... Jak to dělaj? :-D

To aby se tam chlap bál jít po ulici... :happy:

Kde? V NY nebo v Iráku? :-D

no říkal, abychom před ním nepoužívali slovní spojení jako chlapský anální sex :D kde myslíš ? :)

stř 27. říj 2010 9:15:00
Johnny
Johnny

:D

stř 27. říj 2010 9:19:33
Profil ICQ
Jet Pilot
Jet Pilot

Myslim že Írán je zrovna jedna z těch zemí, kde je za homosexualitu trest smrti.. Homosexuálové tam budou, jen to buď nepřiznaj, nebo visej.

stř 27. říj 2010 11:37:23
Administrátor
Administrátor

Jeremy píše:
postmoderna no :)

Co tím myslíš? Mám to chápat jako souhlas s tím, že pozitivní přístup společnosti k homosexualitě může mít skutečně za následek to, že lidé, ač třeba heterosexuálové, se "nebojí" experimentovat, nebo že jim to přijde dokonce "in" nebo v pořádku?

Jinak Ahmadínežád je prostě debil, no :D I když nedávno prý připustil, že by v Íránu mohlo být několik gayů :lol: Ale tak on to nemá v hlavě asi v pořádku, jako všichni jemu podobní :)
Trest smrti tam za to asi je, stejně jako za další věci... Kéž by se tam toho strašnýho režimu co nejdřív zbavili...

stř 27. říj 2010 11:50:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

linda píše:
Trest smrti tam za to asi je, stejně jako za další věci... Kéž by se tam toho strašnýho režimu co nejdřív zbavili...

No jo no..to sou ty vyspělý tolerantní země.. A kdyby už gaye nepověsili veřejně, tak by ho odpravila snad i vlastní rodina za to, že pošpinil jejich čest..hrůza je to.

stř 27. říj 2010 11:56:17
Psycho
Psycho

linda píše:
Jeremy píše:
postmoderna no :)

Co tím myslíš? Mám to chápat jako souhlas s tím, že pozitivní přístup společnosti k homosexualitě může mít skutečně za následek to, že lidé, ač třeba heterosexuálové, se "nebojí" experimentovat, nebo že jim to přijde dokonce "in" nebo v pořádku?

Ano, myslím, že se tohle téma postupem času dostává z pozice tabu a lidem to v mnoha případech příjde normální... a ne že by se v 60. letech neexperimentovalo, ale jo, myslim, že to lidi neřeší :) já se taky líbal s chlapem a koho to sere? :)

ono vlastně 60. léta sou počátkem postmoderny :lol:

stř 27. říj 2010 18:09:59
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

lubo-86 píše:
Napadol ma k tomu komentár, ktorý po mojom scenzurovaní vyzerá presne takto. :fuck:

a ty si si to kedy uvedomil? ak sa môžem spýtať :)

stř 27. říj 2010 20:37:10
Administrátor
Administrátor

Jeremy píše:
Ano, myslím, že se tohle téma postupem času dostává z pozice tabu a lidem to v mnoha případech příjde normální... a ne že by se v 60. letech neexperimentovalo, ale jo, myslim, že to lidi neřeší :) já se taky líbal s chlapem a koho to sere? :)

No jo, nikoho :D Jako tohle je určitě dobře, já si myslim, že každej by se měl starat především o sebe, ne o to, s kým souloží jeho soused...
Ale myslela jsem to spíš tak, jestli může ta "uvolněná" atmosféra přispět k tomu, že někdo zkusí něco, co by jinak nezkusil. Teď nemyslím, že by to nezkusil proto, že by se bál reakcí okolí, ale že by ho to prostě ani nenapadlo, nebo ho to nějak nelákalo. Prostě jestli může ten pozitivní přístup k homosexualitě způsobit větší míru homosexuálního chování (nemyslím orientaci, ale vyloženě chování)?

stř 27. říj 2010 21:27:10
Old School Hollywood
Old School Hollywood

linda píše:
Jeremy píše:

No jo, nikoho :D Jako tohle je určitě dobře, já si myslim, že každej by se měl starat především o sebe, ne o to, s kým souloží jeho soused...
Ale myslela jsem to spíš tak, jestli může ta "uvolněná" atmosféra přispět k tomu, že někdo zkusí něco, co by jinak nezkusil. Teď nemyslím, že by to nezkusil proto, že by se bál reakcí okolí, ale že by ho to prostě ani nenapadlo, nebo ho to nějak nelákalo. Prostě jestli může ten pozitivní přístup k homosexualitě způsobit větší míru homosexuálního chování (nemyslím orientaci, ale vyloženě chování)?

No ta odpověď je jednoduchá...všechno se to váže ke kultuře mám dojem, že přesně o tomhle mluvil Freud...a je to pracda...pokud by to společnost považovala za přirozené potom by lidi naprosto jednoduše souložili i se stejným pohlavím...jde o to, že všeichni milují tu rozkoš ...a ta vychází z fyzična :) tudíž pokud by v naší kultuře bylo běžné si to dělat kluk s klukem nebo holka s holkou a nikdo neměl v hlavě ten kulturní program co nám dali, tak to jde...takže odpověď je ano...

stř 27. říj 2010 21:31:48
Administrátor
Administrátor

Jo, já si taky myslim, že odpověď je "ano"... Ale zajímá mě názor i ostatních, ale asi to budeme skoro všichni vidět stejně...
Ovšem s něčím nesouhlasím. Ono to není jen fyzično -- nebo aspoň ne pro všechny. Já si třeba nedokážu představit, že bych s někým měla poměr jenom kvůli té rozkoši, že bych se prostě s někým vyspala jenom tak, žádný city... A rozhodně si nemyslím, že by to bylo jenom naším "kulturním programem", jak jsi to nazval (jestli teda správně chápu, co tím asi myslíš :D).

stř 27. říj 2010 21:39:20
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Další