Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 19:35:18

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 101  Další
 Co posloucháte? (9) 
Autor Zpráva
Ego Brain
Ego Brain

Příspěvek Re: Co posloucháte? (9)
Maxipes Fík píše:
Jestli jsou manželé nevím, ale příjmení stejné mají. :) Já myslím, že psychologie je ještě mnohem horší, nevím teda, jestli vám tam vykládá co nám, ale nám vykládala dost příkladů ze života, takže to občas bylo docela zajímavé. Ale ten předmět jsem teda opakoval, protože zkouška byla zákeřná. :-D U vás jak vůbec probíhá zkouška? Filozofii jsem taky nepochopil, Šmajs je fakt zvláštní. :) Základy financí jsem taky měl, to mě vůbec nebavilo. :)

Portishead
-
Plastic

No tie financie sú naozaj nezáživné, keď tu človek sedí od rána a on ešte tak monotónne mele...
No a na tej psychológii nám vyprávala zo života, ale to boli úplne bežné veci, a ona to s takým zanietením hovorila :D väčšinou všetko čo som vedela len ma to nenapadlo tak pekne porozdeľovať a pak niekde odprednášať... a teda vravíš, že to bolo zákerné? to si ma moc nepotešil

stále tie financie :'(

ned 24. říj 2010 17:15:20
Psycho
Psycho

Hej, přesně takový pocit jsem z té přednášky měl. :-D A teď myslím finance i psychologii. :) No, ona pak zkouška byla, že byly tři otázky a každou jsi musela napsat aspoň na E. A já pokaždé jednu otázku nevěděl, protože nebyla ve vyprapracovaných otázkách, co jsem někde stáhl. :) Ale finance měly zkoušku docela lehkou, jsem se na to ani nepodíval a zandal jsem za E. :-D

ned 24. říj 2010 17:19:27
Ego Brain
Ego Brain

Maxipes Fík píše:
Hej, přesně takový pocit jsem z té přednášky měl. :-D A teď myslím finance i psychologii. :) No, ona pak zkouška byla, že byly tři otázky a každou jsi musela napsat aspoň na E. A já pokaždé jednu otázku nevěděl, protože nebyla ve vyprapracovaných otázkách, co jsem někde stáhl. :) Ale finance měly zkoušku docela lehkou, jsem se na to ani nepodíval a zandal jsem za E. :-D

no práve nejaký chološi mi tu odporúčili stránku econ.muny.cz a tam je dosť užitočných vecičiek... k tej psychológii tam bola kompeltne celá prednáška, takmer doslovne ako nám to hovorila, tak som si to len otvorila a sem tam mrkla či ide podľa plánu :haha:
no a asi sa to budem učiť z toho teda je to tak na 30 strán :( to už my do smiechu moc nie je... dúfam, že zistím, že je tam niečo navyše :D

ned 24. říj 2010 17:29:16
Psycho
Psycho

Jo jo jo, to je přesně ono. :) Ono jde o to, že na té zkoušce jsou dvě otázky z přednášek a jedna ze skript. Což jsem se dozvěděl, až když už jsem to opakoval a šel jsem poprvé na zkoušku. :-D Ale aštěstí ta ze skript byla vcelku okecavatelná, takže jsem to zandal. Ale jinak jsem právě na tomhle vždycky ztroskotal, učil jsem z těch zápisků a na skripta jsem prděl. :) Ale mám takový pocit, že už jsou tam možná i dodělané ty otázky, co dává ze skript... I když když jsem to dělal poprvé a byl podruhé na zkoušce, tak tam byla nějaká otázka, kterou nikdo nevěděl, takže se půlka sálu zvedla a odešla a zbytek seděl a zmateně čuměl kolem sebe. :-D

ned 24. říj 2010 17:37:39
Ego Brain
Ego Brain

Maxipes Fík píše:
Jo jo jo, to je přesně ono. :) Ono jde o to, že na té zkoušce jsou dvě otázky z přednášek a jedna ze skript. Což jsem se dozvěděl, až když už jsem to opakoval a šel jsem poprvé na zkoušku. :-D Ale aštěstí ta ze skript byla vcelku okecavatelná, takže jsem to zandal. Ale jinak jsem právě na tomhle vždycky ztroskotal, učil jsem z těch zápisků a na skripta jsem prděl. :) Ale mám takový pocit, že už jsou tam možná i dodělané ty otázky, co dává ze skript... I když když jsem to dělal poprvé a byl podruhé na zkoušce, tak tam byla nějaká otázka, kterou nikdo nevěděl, takže se půlka sálu zvedla a odešla a zbytek seděl a zmateně čuměl kolem sebe. :-D

ou shit :D no tak abych si aj tie skripta aspoň pozrela... a to som si myslela, že práve tento predmet bude pohodka

ned 24. říj 2010 17:45:59
Kill Rock 'N Roll
Kill Rock 'N Roll

QOTSA (1998)

Obrázek

"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08

ned 24. říj 2010 19:18:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Boom!
Boom!

Ještě že to tady Slasher vrátil tam, kde to má bejt. Se studováním běžte do hajzlu :D

Serj Tankian - Yes, it's genocide

ned 24. říj 2010 19:22:32
Administrátor
Administrátor

Kaťuša píše:
mňa tiež vždy dve školy trochu mátali, ale hlavne keď si dal niekto dve prezenčné školy, proste skĺbiť ten rozvrh aby to sedelo a tak...
takto to ešte ide, ale myslím, že je to v pohode varianta pre pracujúceho človeka

prednáčka Psychológia pre ekonómov
ešteže som spoznala ľudí, ktorí majú kompletné poznámky takže len počúvam :)

Jo, jak to někdo dokáže skloubit tak, aby mu to sedělo časově, to taky moc nechápu. Ale spousta těch lidí asi nechodí na přednášky (já chodila poctivě vždycky téměř na všechno :D).

K čemu jsou předměty jako "Psychologie pro ekomony"? My měli "Psychologie v dopravě" a byl to ukázkově zbytečnej předmět :D

Ale abych nebyla tak OT, poslouchám tohle:

Nikdy jsem ho nějak nemusela, ale poslední dobou mu nějak přicházim na chuť, měla bych si od něj asi něco opatřit, třeba by se mi líbilo víc věcí :)

Hawkey: ty nerad studuješ? :D

ned 24. říj 2010 19:26:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Boom!
Boom!

linda píše:
Hawkey: ty nerad studuješ? :D

Jo, na studia nemám dobrý vzpomínky.
A navíc mě ty kecy o studování nebavěj :happy:

ned 24. říj 2010 19:32:25
Administrátor
Administrátor

No jo, tak to jsme dva :D Taky nemám zrovna hezký vzpomínky. Hlavně na gympl a na základku, to byla hrůza. Vejška mě srala (a ještě chvíli vlastně bude :D) taky, ale asi jsem si už zvykla, nebo co :D
Ale jo, máš pravdu, musíme toho nechat, sem to nepatří :D

Hillsong United -- Perfect Love

ned 24. říj 2010 19:35:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 101  Další