Re: Aký ste mali deň...?#2
Zažil sem neskutečně haluzovej večer
párty jak blázen na Favále, captain morgan za 30, cuba libre za 50... měl sem jich tak 10 a prostě znal sem tak padesát lidí, co tam byli
hej a tak trsáme na Abbu a po songu DJ vypnul hudbu, že si musíme odbít ještě jednu soutěž
měl v ruce tři trička a ten kdo je chytí, musel jit na podium a vzít sebou nějakou osobu protějšího pohlaví
hodil první tričko na druhou stranu parketu, než sem stál já s kamoškou... a nevim jak je to možný, ale já prostě věděl, že to posraný tričko chytnu
jen sem měl nataženou ruku nahoru a hodil mě to přesně do ní
prostě masakr jak sviňa... tak sem vzal kamošku (strašně hezká holčina) a šli sme na podium
no a byli tam tři páry a soutěž spočívala v tom, že sme museli tomu druhýmu vyslíct oblečení a oblíct ho na sebe (krom spodního prádla)
kamoška sice stydlivá, ale jak byla v náladě, tak sme na to vlítli... chudera byla nahá než by řekla švec a ztěžka se prala s knoflíkama mé košile
takže mě ju nakonec vyslíkla a aspoň se s ní celá zakryla
já si oblíkl její topík
a než mě stihla stáhnout gatě, tak byl konec
... no a rozhodovat o vítězi měli diváci na parketu
první pár to prej nějak bojkotoval, že se nevyslíkali... tak nic moc... druhej pár se vyslíkal, ale byli škaredí
hej a na nás TAKOVEJ řev, že to sem v životě nezažil
jako bysme vyhráli olympiádu v hokeji nebo něco
hej masakr prostě... vyhráli sme lubrikační gel, vibrační kroužek a slevový poukaz na hory v hodnotě 1500
ale za tu srandu to stálo... fakt masakr
ještě dlouho z toho nebudu moct