liter: nemusí, však jsem nikdy netvrdila, že to je pravidlo a že to tak musí být
jsou to spíše moje (nerada to říkám
) docela dlouhé zkušenosti (holt, nejsem nejmladší, třicítka tu je za chvíli
).
666: já ale nepopírám, že jsou citliví. Ovšem je jejich blbost, že to nedají najevo, pro mě pak nejsou tvrďáci, ale naopak slaboši. Na většině lidí to stejně poznáš, jestli jsou v klidu, nebo jestli to jenom hrajou. No, aspoň já to na tom člověku častokrát vidim, jsou lidi, kterejm tohle dost uniká. Ale zase já jsem typickej "pozorovatel", sama se skoro neprojevující, zato bedlivě sledující reakce, gesta a vůbec všechno ostatních
No, dost toho OT
Nesnáším dopravní zácpy. Dneska jsem v jedný trpěla skoro hodinu (na Evropský směrem z centra). Nesnáším to, nesnáším!
A taky nemám ráda, když potkám někoho, koho potkat nechci. Sestra mě po šíleně dlouhý době přemluvila a zlákala na jednu jejich přednášku (chodí na fildu, obor ČJ/literatura) a já tam musela zrovna potkat jednoho debilního spolužáka ze základky a z gymplu
On byl na základce normální, pohodovej kluk, pak mu nějak hráblo a když jsme přešli na gympl, přestal nás všechny zdravit (tehdy nás šlo z naší třídy asi 10). A dneska ho musim zrovna vidět, jak kouří před školou
Jinak po hodině na fildě jsem si řekla, že nemusím mít pocit, že jenom naše škola má neužitečný předměty (ale tenhle byl aspoň zajímavej, naše jsou neužitečný a k tomu nezajímavý
). A asi jsem se totálně sekla při výběru školy, měla jsem jít na něco humanitního