Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 29. bře 2024 11:06:51



Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
 Červnové The Tankian Times podruhé 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho
Uživatelský avatar

Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27
Příspěvky: 14388
Bydliště: Praha-západ
Příspěvek Červnové The Tankian Times podruhé
Druhý díl červnového seriálu The Tankian Times je tady. Objevil se na fóru soadfans.com a Serj nám tentokrát píše z Ameriky:

Právě jsme se vrátili z naší zatím poslední cesty po Evropě a každá show byla skvělá. Fanoušci byli plni té nejúžasnější energie co jsme zatím viděli a to FCC a já vždycky rádi oceníme. Rock Am Ring byla show na kterou nikdy nezapomenu.
Nyní jsme zpátky v Americe a máme před sebou několik show na které se obvzlášť těšíme. Neméně důležitou bude naše show v Los Angeles v The Wiltern. Už je to dlouho co jsme vystupovali v L.A. a na jakém jiném místě si to zopakovat než na historickém místě jako The Wiltern. Mám tušení, že to bude ta nejlepší show od doby co jsem vydal svoje solo album.
1. července mějte naladěna svoje rádia na Loveline. Dan a Troy z FCC mě v této show doprovodí. Můžete si to poslechnout tady. Je to vždycky skvělá show. Můžete také začít poslouchat náš další singl. "Lie Lie Lie" přijde už za pár týdnů. Opravdu mám tuhle píseň rád (možná je to moje nejoblíbenější z alba) a s vaší pomocí můžeme tu píseň udělat ještě větší než Empty Walls.
Na našem diskuzním foru jsme udělali novou soutěž. Musíte být členem fora. Více informací zde.

Mír,
Serj

Tak to vypadá, že když loni v interview pro KROQ říkal Serj, že má v plánu na rok 2008 vydat jeden nebo dva singly, myslel to úplně vážně. Sky is Over je už venku a na řadě je tedy zřejmě Lie, Lie, Lie. Třeba se dočkáme nějakých dalších zajímavostí jako například bonusové písně na albu nebo nového singlového klipu tak jako tomu bylo se Sky is Over. Uvidíme, každopádně se máme stále na co těšit.
Pokud jde o onu soutěž na Serjově diskuzním foru. Vaším úkolem je definovat co pro vás znamená civilizace a co by její konec přinesl našemu světu. Tuto představu můžete ztvárnit malbou, písní, esejí, fotografií, videem, básní, .... Odměny pro vítěze jsou: podepsaný poster, kresba z videoklipu Baby a podepsaný songlist z KROQs Almost Acoustic Xmas show. Odpovědi se mají zasílat na stforumadmin@gmail.com do 18.7. Více informací zde.


pát 27. čer 2008 11:22:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvek: 1 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz