Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: Seriály :)
Ta ženská, jakože tahle? http://www.imdb.com/name/nm0000335/ A myslel jsem si, že si budu pamatovat, co se dělo, ale nevím už teda moc. Ale mám takový pocit, že teď už to začne být úplně skvělé a napívané, i když možná až od 6. série, nejsem si jistý. A vidím, že do předchozího příspěvku jsem zapomněl dát odkaz. edit: Jak čtu na wikipedii, tak už teď v páté řadě to všechno začne.
|
pon 23. srp 2010 21:25:48 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Jo, to je ona... Dobře no, doufám, že to bude aspoň od 6. sérky ještě lepší... O Oz už sem někde slyšel, ale nemůžu si vzpomenout v jaký souvislosti...
|
pon 23. srp 2010 21:32:36 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Tak jestli je to ona, tak čtvrtá série mě bavila úplně nejmíň. Jak tam pořád řešili to zabavování majetku, že? Tam jsem měl krizi, že jsem to skoro přestal sledovat. Naštěstí jsem se tím prokousal. Jak tam naběhne Whitaker, tak to už bude climax až do úplné katarze. Já na Oz narazil na stránce s titulkama k The Wire. Už jsem tam viděl tip na The Corner. Kluci tam mají dobrý vkus, zdá se. Hlavně jsou to takové seriály, které nejsou skoro vůbec známé (takže nejsou titulky), ale měly by být skvělé. The Corner byl.
|
pon 23. srp 2010 21:37:30 |
|
|
D_M
Psycho
|
Jn, zabavování to bylo... Když to tak vezmu, asi to fakt byla nejslabší série zatim... Uvidim, dál koukat budu, ale teď se pustim do Wire, pak bude už snad Dexter.... Ale jo, snad se k 5. řadě zas dostanu časem... Tak jo, to sem teda k Oz došel taky tam... Doufám, že The Corner někdo přeloží...
|
pon 23. srp 2010 22:19:05 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Tak už nám začala seriálová sezóna, co se chystáte sledovat? Já to mám víceménně stejné jako loni, to jest: House M.D. (první díl dokonalý), HIMYM (první díl pokračuje v nastoleném trendu horší kvality posledních asi dvou sérií), Big Bang (ten bude zítra), Family Guy a Dexter (u těch ještě na první díl čekám). Jinak mi od loňska odpadl Lost, ale asi to ničím nahrazovat nebudu. Těch 5 seriálů mi na týden stačí a jinak sleduju už skončené seriály (momentánlně Studio 60). Mám takové tušení, že tady nikdo nic pořádně nesleduje, ale tak stejně jsem se chtěl zeptat.
|
čtv 23. zář 2010 23:04:22 |
|
|
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
Já to mám podobé. Plánuju sledovat House, TBBT, asi i HIMYM. Z Dextra mám ještě hodně co dokoukávat… Family Guy, Simpsonovi, Futarama – nesleduju nijak postupně, spíš jen tak dle nálady. IT Crowd – mám shlédnuté ty 4 série, těším se, co bude dál. Lost mě už přestali bavit. Californication bude až někdy příští rok. No a vyplňuju to případně staršími osvědčenými peckami – M*A*S*H, Black Books, atd. Asi tak
|
čtv 23. zář 2010 23:57:05 |
|
|
linda
Administrátor
|
Já nesleduju nic, ale pořád si říkám, že bych si nějakej hezkej a zábavnej seriál (pokud možno takovej, co má spíš kratší epizody, má málo sérií o menším počtu epizod) měla najít
|
pát 24. zář 2010 0:01:16 |
|
|
D_M
Psycho
|
HIMYM, TBBT, Dexter a teď mi zbejvá poslední díl Wire, tak pak budu pokračovat ve Shieldu...
|
pát 24. zář 2010 7:29:47 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Nový Dexter klasicky dobrý. Studio 60 on the Sunset Strip Fajn to bylo, škoda, že to ukončili po první sérii. A Matthew Perry by neměl být známý jako Chandler, ale jako Matt Albie, protože ta role mu byla šitá prakticky na míru.
|
pát 01. říj 2010 22:22:48 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Tak jsem shlédl Černou zmiji, seriál, ve kterém začínal Rowan Atkinson a Hugh Laurie. Všechny série (4) jsou v 200 nejlepších seriálů a všechny jsou u mě za . V podstatě tam byl fakt jen jeden díl, který mě nějak víc bavil a u kterého jsem se vyloženě smál, jinak se tam opakovaly pořád dokolečka dokola ty stejné vtípky, takže člověk přesně věděl, co zhruba za chvilku řekne. Hugh Laurie je příšerný komediant, absolutně nejhorší ze všech tam byl (ale možná je to tím, že jsem na něj zvyklý z House, protože jinak se lidem líbil). No ale v podstatě overrated jako prase. Ale Baldrick byl skvělý, i když taky mlel víceménně pořád to samé dokola, ale ten byl vtipný už jen svým výzorem.
|
pát 29. říj 2010 1:00:21 |
|
|