Autor |
Zpráva |
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Re: Naše štůdia stále pokračují
No to je právě ten problém, že my je musíme umět vyjmenovat (nevim proč )..a kdybych se naučila ty, co tam nejsou, tak je mi to k hovnu, páč neumim všechny státy Evropy a pak už ty, co tam sou, nedám.. Pak se prej budem učit u každýho státu rok vstupu do EU. Řekněte mi někdo, k čemu mi tyhle kraviny budou?! Vyjmenuju 27 států Evropy a tim to končí. Stejně se to ještě bude měnit.
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
pon 20. zář 2010 19:39:09 |
|
|
linda
Administrátor
|
D_M píše: To sou abecedně seřazený státy podporující Alkajdu nebo co? To by nesmělo chybět USA Katuna píše: No to je právě ten problém, že my je musíme umět vyjmenovat (nevim proč ) A můžete k tomu mít aspoň mapu, nebo jde vyloženě o vyjmenování těch států? Já fakt nechápu, k čemu má tohle sloužit. Navíc když to je věc, která se za pár let stejně změní. A učit se rok vstupu... to je asi lepší nekomentovat. Místo toho, aby se ti učitelé trochu snažili a něco pořádnýho vysvětlili, tak se zabejvaj věcma, který student při první příležitosti stejně zapomene...
|
pon 20. zář 2010 19:52:14 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Katuna píše: Stejně se to ještě bude měnit. Jo, třeba až vystoupíme, protože povstanou nasraný studenti, protože se musej memorovat takovou kravinu...
|
pon 20. zář 2010 19:53:24 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
linda píše: A můžete k tomu mít aspoň mapu, nebo jde vyloženě o vyjmenování těch států? Já fakt nechápu, k čemu má tohle sloužit. Navíc když to je věc, která se za pár let stejně změní. A učit se rok vstupu... to je asi lepší nekomentovat. Místo toho, aby se ti učitelé trochu snažili a něco pořádnýho vysvětlili, tak se zabejvaj věcma, který student při první příležitosti stejně zapomene... Musíme je umět vyjmenovat. Přesně no, já se to klidně můžu na tenhle tejden našrotit, ale hned příští tejden to stejně pustim z hlavy, takže je to celý absolutně na prd. D_M píše: Jo, třeba až vystoupíme, protože povstanou nasraný studenti, protože se musej memorovat takovou kravinu... Dobrej nápad
|
pon 20. zář 2010 19:59:56 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Tak nevím, jsem na přednášce Business Management in CR a borec nám tady na youtube pouští reklamu na xbox, pak na bud light a teď už písničky.
|
pon 27. zář 2010 13:05:18 |
|
|
Macajs
Johnny
Registrován: pon 06. zář 2010 18:48:32 Příspěvky: 2024 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Jak tak koukám, tak by se sem asi hodila jedna věta.: "Kdo to umí, ten to dělá, kdo to neumí, ten to učí"...ti učitelé sou víc a víc blbější...
|
pon 27. zář 2010 17:14:19 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
|
Macajs píše: Jak tak koukám, tak by se sem asi hodila jedna věta.: "Kdo to umí, ten to dělá, kdo to neumí, ten to učí"...ti učitelé sou víc a víc blbější... Asi se přizpůsobujou žákům, kteří sou taky rok od roku blbější..
|
úte 28. zář 2010 9:14:34 |
|
|
Macajs
Johnny
Registrován: pon 06. zář 2010 18:48:32 Příspěvky: 2024 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Katuna píše: Macajs píše: Jak tak koukám, tak by se sem asi hodila jedna věta.: "Kdo to umí, ten to dělá, kdo to neumí, ten to učí"...ti učitelé sou víc a víc blbější... Asi se přizpůsobujou žákům, kteří sou taky rok od roku blbější.. Néné to vůbec neni pravda...
|
úte 28. zář 2010 10:56:34 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
|
Macajs píše: Katuna píše: Macajs píše: Jak tak koukám, tak by se sem asi hodila jedna věta.: "Kdo to umí, ten to dělá, kdo to neumí, ten to učí"...ti učitelé sou víc a víc blbější... Asi se přizpůsobujou žákům, kteří sou taky rok od roku blbější.. Néné to vůbec neni pravda... Ale je, ale je..
|
úte 28. zář 2010 11:13:35 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
|
http://www.g2.cz/edee/tipy/anglo-americka-vysoka-skola-otevrela-vysokoskolske-studium-zurnalistiky-v-anglickem-jazyce-3350.htmlKonečně něco co mě pořádně zaujalo..skloubily by se hned dvě věci, který mě zajímaj asi nejvíc.. Jenže to bude nejspíš soukromá VŠ..
|
pát 15. říj 2010 21:54:40 |
|
|