Jsou lidi, který z toho alba potěšilo jen Left of Center a jsou lidi, který potěšil právě ten zbytek... Na tom albu jsou nejlepší ty písně, který jsou v podstatě zásadně jiný a odlišný od ETD. LoC je jedna z těch, kterou klidně přeskočim. Nenadchla mě a podle mě trochu škoda, že to pustil jako sing a nevysral se na to... LoC se hodí asi víc do rádií, víc uspokojí rockový/metalový fanoušky, ale mě prostě pustit jako singl třeba Electron
No asi neni moc podobných, ale na tom albu líbí skoro všechno... Každá ta písnička je pěkně propracovaná, jen si k nim člověk musí najít cestu. Mě se teď nejvíc líbí Disowned, Deserving, Reconstructive Demonstrations a Peace Will be Revenged. U ostatních ( kromě LoC a Borders, ale ty už mám oposlouchané) bych našel nějaké detaily, které se mi nelíbí, ale přesto všechno mi to album přijde daleko lepší než ETD, rozhodně jsem z něj na první poslechy víc nadšený...
_________________ "And all the money on this world can't buy this band." - System of a Down
ned 19. zář 2010 9:22:18
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
Re: Imperfect Harmonies
Mě nějak všechny splývaj, nedokážu si vybavit, která jak zněla..
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
ned 19. zář 2010 10:43:45
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
Orchestrální verze Deserving z limitované edice IH:
Ona je to spíš akustická verze, no. Albumová verze bez těch elektronickejch volovinek a bicích.
ned 19. zář 2010 10:45:15
Gater
Suite-pee
Paráda, ještě by to chtělo zbylý 2 bonusovky Jinak jsem našel na rapidshare FLAC verzi.
Hm, nic moc... Snad je to fake... Vkládám naděje do Peace Be Revenged a sem zvědavej na ten bonusovej song. "Serj described the song Goddamn Trigger as having "a lot of video game sounds in it" a la Dave Short."
Ten digitální download je dneska v USA důležitější než hmotná deska, která se prý pomalu odebírá na věčnost. V tom případě to tak bude i u nás, tak si zvykej Ostatně downloadujem muziku celkem bez zábran už nějaký ty roky, tak kolik se toho ve skutečnosti změní... Něco hmotnýho pro sběratele určitě zůstane.
no jo, je to smutný.. pro mě to, co existuje pouze v digi podobě, jako by ani neexistovalo.. budu si asi muset zvyknout.. a nebo vymyslet ďábelskej plán..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru