Mně se to na dva poslechy docela líbí. Přijde mi to zajímavý, v rámci diskografie dost změna, ale nic do čeho bych se měl víc dostat. Bohužel pro LP, prcaj to CD kam se podívám (teda těch pár předních hudebních webů ze kterých mi to vyplivlo recenze).
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
sob 11. zář 2010 0:14:03
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
Re: Linkin Park
Him Crooked Slasher píše:
Mně se to na dva poslechy docela líbí. Přijde mi to zajímavý, v rámci diskografie dost změna, ale nic do čeho bych se měl víc dostat. Bohužel pro LP, prcaj to CD kam se podívám (teda těch pár předních hudebních webů ze kterých mi to vyplivlo recenze).
mně to nepřijde tak moc špatný.. naštěstí je to lepší než MTM.. na druhou stranu mě tam ale štve asi 10 000000 intermezz.. jenom 9 songů je na album fakt málo... ještě párkrát si to v životě poslechnu.. kdybych ale nevěděl, že tohle jsou nový LP, ani bych se toho nedotkl
sob 11. zář 2010 10:43:42
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
rizek píše:
Maxipes Fík píše:
Tak nějak bych řekl, že ten smajlík s vyplazeným jazykem bude značit něco jako nadsázku, ale whateva.
tak to jo (boze)
Co zas?
A zase tak to neprcali, co jsem zatím viděl, tak někde 4/5, někde 1/5, někdě 2,5/5, průměr je zatím taková ta LP klasika, to jest 3/5.
sob 11. zář 2010 10:46:24
rizek
Mr. Jack
Někdo se vždycky najde Není to žádná pecka (už vzhledem k tý krátký stopáži to působí spíš jako EP), ale pravda že bych čekal trošku lepší recenze - myslim že v případě LP je to hodně o předsudcích. Ale nevim.
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
sob 11. zář 2010 18:26:55
rizek
Mr. Jack
Him Crooked Slasher píše:
Někdo se vždycky najde Není to žádná pecka (už vzhledem k tý krátký stopáži to působí spíš jako EP), ale pravda že bych čekal trošku lepší recenze - myslim že v případě LP je to hodně o předsudcích. Ale nevim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru