Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 10:43:39

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1003 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 101  Další
 OFF Topic NO.3 
Autor Zpráva
Cigaro
Cigaro

Příspěvek Re: OFF Topic NO.3
ale je to hrozne blby :D nez to skoci mela bys to stihnout chytit ;)

Obrázek
S.O.A.D.FaN
C.O.B.FaN

stř 11. srp 2010 22:28:04
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Já bych to asi nechytla, znám se :D
No, "vyřešila" jsem to tím, že jsem zavřela do obýváku (doufajíc při tom, že není v kuchyni :D), budu se modlit, aby do rána zmizela (je tam trochu otevřený okno). Ráno tam asi otevřu dveře na balkón a budu doufat, že jestli tam je, tak vypadne :D
Ach jo, proč musim záležitosti s hmyzem řešit i v téměř v centru města v sedmym patře v paneláku? :D
A včera jsem tu měla brouka. Jo a denně tu máme obvykle minimálně jednu vosu, ty sem lítaj jak divý :D Ale já je podezřívám, že mají někde na střeše (nebo někde poblíž) hnízdo, protože tady už jsou roky a je jich tu vždycky docela dost. Těch se taky bojim (ale ne tolik, jako tý kobylky :D).

stř 11. srp 2010 22:37:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Nebodaj náhodou tyhle velký kobylky? :-) Já nevim, myslim že mi to někdo řikal. Jestli si ze mě jen nedělal prdel... :-D
My máme sítě v oknech... Stálo to nějaký prachy sice, ale zato je to fakt parádní... Žádní komáři, žádná havěť... Žádný mouchy a muší hovna a pavouci a tak... Člověk může normálně svítit a přitom mít bez obavy otevřený okno :-)

stř 11. srp 2010 23:26:08
Administrátor
Administrátor

Mně právě taky kdysi kdosi strašil tím, že koušou (přeci jen maj docela slušný kusadla, jsou to dravci, žerou hmyz :D).
Sítě v oknech jsou dobrý, brala bych je, ale u nás trochu nereálný (okna se otvíraj debilně, jsou prostě takový otáčivý kolem osy procházející středem, jestli chápete :D prostě se levá část okna otvírá ven, pravá dovnitř).
Ale mě pak došlo, že ta kobylka přiletěla nejspíš z chodby (se sestrou jsme ji tam o víkendu viděly a nevěděly, co s ní, bály jsme se :D), chuděra tam byla asi teda několik dní... No a otec nechal chvíli otevřený dveře na chodbu a šel si pro něco, co zapomněl a ona šla asi za světlem...
Teda on je to asi sameček, ale naštěstí necvrká (aspoň zatim :D).

čtv 12. srp 2010 0:49:28
Psycho
Psycho

No vidíš... ona šla k vám, protože věděla, že jí nenecháš ve štychu a dáš jí něco na zub. :-D Třeba to někdo doma chová a uteklo mu to? :-)

čtv 12. srp 2010 8:57:18
Administrátor
Administrátor

No to snad ne, to by ji asi hledal, kdyby to byl někdo z baráku...
Zatim jsem ji neviděla, ale vzhledem k tomu, že je to spíše odpolední a noční živočich, to nemusí vůbec nic znamenat :D
Třeba už přesídlila ke mně do pokoje a v noci tu z ní dostanu infarkt :D
Jako je mi jí docela líto, já ji hlavně nechci zabít, nebo jí nějak ublížit, tak doufám, že si najde cestu ven :D

čtv 12. srp 2010 11:54:51
Cigaro
Cigaro

No nejlepsi bylo kdyz nam po pokoju v Recku behal gekon :D to sem mel skoro strach jit spat aji ja :D :happy:

Obrázek
S.O.A.D.FaN
C.O.B.FaN

čtv 12. srp 2010 13:24:06
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Teď koukám, že jsem zapomněla říct, že s kobylkou to dopadlo dobře, byla odchycena (maminkou :D) a vypuštěna do naší městské volné přírody :D

666: tak toho bych se asi taky bála :D

Ale to jsem psát nechtěla, mám jinej dotaz. Nemáte tip na zlepšení nálady? :D Už asi měsíc se nedokážu zbavit vyloženě otrávený nálady, nemám náladu skoro na nikoho (ale jinak jsem naprosto v pohodě :D). Občas se mi to stávalo, ale nikdy to nemělo tak dlouhý trvání, nevíte čím to je? :D Myslíte, že je to tím, že jsem už stará? :D

úte 31. srp 2010 22:41:42
Mr. Jack
Mr. Jack

linda píše:
Teď koukám, že jsem zapomněla říct, že s kobylkou to dopadlo dobře, byla odchycena (maminkou :D) a vypuštěna do naší městské volné přírody :D

666: tak toho bych se asi taky bála :D

Ale to jsem psát nechtěla, mám jinej dotaz. Nemáte tip na zlepšení nálady? :D Už asi měsíc se nedokážu zbavit vyloženě otrávený nálady, nemám náladu skoro na nikoho (ale jinak jsem naprosto v pohodě :D). Občas se mi to stávalo, ale nikdy to nemělo tak dlouhý trvání, nevíte čím to je? :D Myslíte, že je to tím, že jsem už stará? :D

jo si v přechodu

úte 31. srp 2010 22:42:24
Administrátor
Administrátor

A sakra, to mě nenapadlo :D
To abych si začala rychle hledat nějakýho chlapa, než bude opravdu pozdě :D

úte 31. srp 2010 22:43:46
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1003 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 101  Další