Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 8:22:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 742 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 75  Další
 Imperfect Harmonies 

Zvol dva nej songy...
Disowned Inc. 3%  3%  [ 2 ]
Borders Are... 6%  6%  [ 4 ]
Deserving? 11%  11%  [ 7 ]
Beatus 6%  6%  [ 4 ]
Reconstructive Demonstrations 6%  6%  [ 4 ]
Electron 10%  10%  [ 6 ]
Gate 21 13%  13%  [ 8 ]
Yes, It's Genocide 2%  2%  [ 1 ]
Peace Be Revenged 8%  8%  [ 5 ]
Left of Center 23%  23%  [ 14 ]
Wings of Summer 11%  11%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 62

Imperfect Harmonies 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Imperfect Harmonies
linda píše:
Jo, o těch jsem taky uvažovala. Předtím jsem uvažovala i o Porta Pro (nebo jak přesně se to jmenuje), ale tolikrát jsem slyšela, že jsou údajně "přebassovaný", že jsem radši zvolila ten Sennheiser (na doma, ven bych nechodila ani s těmahle velkejma Koss, sluchátka na ven musej bejt předevšim malý, aby se vešly do kabelky, případně do kapsy :D).

Porta pro mam já a nemohu vynachválit. Když je rozbiju, tak mam díky doživotní záruce za 50kč nový, takže dobrá investice. A to přebasování mi rozhodně nepřijde. A daj se dobře složit, takže je taky dam kam potřebuju

http://farm3.static.flickr.com/2677/4182207198_8bde585f6d.jpg

čtv 19. srp 2010 13:37:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Jo, ono se to dá složit docela hezky, já vim... Ale pro mě pořád moc velký (na ven, na doma by to bylo v pohodě). Ta celoživotní záruka je skvělá věc, co jsem slyšela, tak s tim ani nedělaj problémy a opravdu posílaj nový. Až si budu někdy pořizovat nový sluchátka, tak budu o nějakejch Koss určitě uvažovat, v těhle věcech se ta investice určitě vyplatí.

čtv 19. srp 2010 13:46:19
Psycho
Psycho

Taky bych se chtěl vyjádřit: Co se přehrávačů týče, tak na ty nemám nijak zvlášť velké požadavky (všechny umí víceménně to samé), v podstatě mám jediný požadavek a to ten, abych přehrávač připojil k počítači a naprosto jednoduše si tam přes total commander nakopíroval písničky, což iPod neumí, ne? Takže hlavně proto mě iPody nezajímají.
A co se sluchátek týče, tak teď budu taky kupovat. Senheisery a Kossy jsou na tom kvalitativně prakticky stejně, u Kossu je výhoda ta záruka, i když je s tím moc sraní (:)) a jsou velmi poruchové. Ale i tak dost možná koupím Porta Pro, přebasované jsou, ale konkrétně mně to vcelku vyhovuje. :) Dá se samozřejmě koupit plno lepších sluchátek, ale je potíž, že si to člověk musí vyzkoušet, jak mu pasují, Porty znám a sedí mi.

čtv 19. srp 2010 15:29:06
Mr. Jack
Mr. Jack

Maxipes Fík píše:
Taky bych se chtěl vyjádřit: Co se přehrávačů týče, tak na ty nemám nijak zvlášť velké požadavky (všechny umí víceménně to samé), v podstatě mám jediný požadavek a to ten, abych přehrávač připojil k počítači a naprosto jednoduše si tam přes total commander nakopíroval písničky, což iPod neumí, ne? Takže hlavně proto mě iPody nezajímají.
A co se sluchátek týče, tak teď budu taky kupovat. Senheisery a Kossy jsou na tom kvalitativně prakticky stejně, u Kossu je výhoda ta záruka, i když je s tím moc sraní (:)) a jsou velmi poruchové. Ale i tak dost možná koupím Porta Pro, přebasované jsou, ale konkrétně mně to vcelku vyhovuje. :) Dá se samozřejmě koupit plno lepších sluchátek, ale je potíž, že si to člověk musí vyzkoušet, jak mu pasují, Porty znám a sedí mi.

V ipodu se to kopiruje pres i tunes, coz je asi tolik prace, jako kdyz otevres total commander ;-)
S cim je prosimte u zaruky moc srani? a s tou velkou poruchovostí taky nesouhlasim! (zase ti nekdo neco nabulíkoval, jako vzdy)

čtv 19. srp 2010 15:33:48
Psycho
Psycho

A zajisté si nejdřív musíš vytvořit library, aby jsi to tam mohl dávat, že? Já prostě nevidím důvod, proč být nucen používat a zvykat si na nějaký hloupý program, když si můžu koupit jiný přehrávač, který bude úplně stejně dobrý a drahý, ale do ničeho podobného mě nutit nebude... Kdyby tě nutila nějaká jiná neznámá firma používat jejich program, zajisté bys mrmlal, ale jak je to Apple, tak je to v pořádku...
Ad Kossy: Sraní je s tím, že je musíš zabalit, jít na poštu a cosi kdesi. :) A nabulíkoval jsem si to asi sám, Kossy používám už nějaký ten pátek, takže vím, jak na tom jsou. A mám plno známých, kteří je taky mají. Vůbec nejporuchovější jsou snad Spark plugy, ty kámoš reklamoval snad co čtvrt roku až se nasral a koupil si od jiné firmy. :)

čtv 19. srp 2010 16:20:09
Mr. Jack
Mr. Jack

Maxipes Fík píše:
A zajisté si nejdřív musíš vytvořit library, aby jsi to tam mohl dávat, že? Já prostě nevidím důvod, proč být nucen používat a zvykat si na nějaký hloupý program, když si můžu koupit jiný přehrávač, který bude úplně stejně dobrý a drahý, ale do ničeho podobného mě nutit nebude... Kdyby tě nutila nějaká jiná neznámá firma používat jejich program, zajisté bys mrmlal, ale jak je to Apple, tak je to v pořádku...
Ad Kossy: Sraní je s tím, že je musíš zabalit, jít na poštu a cosi kdesi. :) A nabulíkoval jsem si to asi sám, Kossy používám už nějaký ten pátek, takže vím, jak na tom jsou. A mám plno známých, kteří je taky mají. Vůbec nejporuchovější jsou snad Spark plugy, ty kámoš reklamoval snad co čtvrt roku až se nasral a koupil si od jiné firmy. :)

library se ti prida sama ze slozky, kde mas muziku, myslim, ze co se tyce iTunes tak trochu prehanis...kdyz si jdu nahrat muziku do ipodu, tak s tim mam stejne kliknuti, jako kdybych to daval v commanderu.

takze maxi, jako skoro vzdy, az s tim budeš mit zkusenost, tak se podeluj ;)

proc bych mrmlal? mrmlal jsem na itunes do te doby, nez jsem to zkusil a zjistil jsem ze na spravu hudby v mp3 (i hudby na disku) je to skvelej program. takze o neznamosti firmy bych pomlcel, protoze jsem taky nadaval o kdyz jsem vedel ze to je od Apple.
jinak stejně dobrý..no nevim. Musim z vlastni zkusenosti uznat, ze ipody maj zatim nejlepsi zvuk z prehravacu, ktery jsem mel a slysel. Ostatne recenze odborniku rikaji to same
Kossy se mi posraly za cca 6 let pouzivani jen jednou, ostatni byly vady mnou zavinene

čtv 19. srp 2010 16:29:16
Psycho
Psycho

První potíž nastává v tom, že nemám všechnu muziku ve složce s muzikou... :)

čtv 19. srp 2010 16:32:45
Mr. Jack
Mr. Jack

Maxipes Fík píše:
První potíž nastává v tom, že nemám všechnu muziku ve složce s muzikou... :)

ja taky ne, tak si vyberes slozky nebo celej disk ale, nevim proc to obhajoju nekomu, kdo to povazuje za spatne uz rovnou..hraj si s commanderem :happy:

čtv 19. srp 2010 16:34:54
Psycho
Psycho

Říkám akorát to, že nechápu, proč bych tady celé martyrium to měl podstupovat, když můžu mít jiný stejně dobrý přehrávač. :)

čtv 19. srp 2010 16:36:36
Mr. Jack
Mr. Jack

Maxipes Fík píše:
Říkám akorát to, že nechápu, proč bych tady celé martyrium to měl podstupovat, když můžu mít jiný stejně dobrý přehrávač. :)

a ja ti rikam, ze stejne dobry na trhu neseznes a to, z ceho delas strasnej problem je otazka chvilky, kvuli lepsi sprave hudby (vcetne hledani coveru samostatneho atd, coz zajiste commander umí taky...nebo ty to urcite nepotrebujes)

čtv 19. srp 2010 16:38:26
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 742 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 75  Další