Autor |
Zpráva |
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Re: Imperfect Harmonies
linda píše: Jo, o těch jsem taky uvažovala. Předtím jsem uvažovala i o Porta Pro (nebo jak přesně se to jmenuje), ale tolikrát jsem slyšela, že jsou údajně "přebassovaný", že jsem radši zvolila ten Sennheiser (na doma, ven bych nechodila ani s těmahle velkejma Koss, sluchátka na ven musej bejt předevšim malý, aby se vešly do kabelky, případně do kapsy ). Porta pro mam já a nemohu vynachválit. Když je rozbiju, tak mam díky doživotní záruce za 50kč nový, takže dobrá investice. A to přebasování mi rozhodně nepřijde. A daj se dobře složit, takže je taky dam kam potřebuju
|
čtv 19. srp 2010 13:37:50 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jo, ono se to dá složit docela hezky, já vim... Ale pro mě pořád moc velký (na ven, na doma by to bylo v pohodě). Ta celoživotní záruka je skvělá věc, co jsem slyšela, tak s tim ani nedělaj problémy a opravdu posílaj nový. Až si budu někdy pořizovat nový sluchátka, tak budu o nějakejch Koss určitě uvažovat, v těhle věcech se ta investice určitě vyplatí.
|
čtv 19. srp 2010 13:46:19 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Taky bych se chtěl vyjádřit: Co se přehrávačů týče, tak na ty nemám nijak zvlášť velké požadavky (všechny umí víceménně to samé), v podstatě mám jediný požadavek a to ten, abych přehrávač připojil k počítači a naprosto jednoduše si tam přes total commander nakopíroval písničky, což iPod neumí, ne? Takže hlavně proto mě iPody nezajímají. A co se sluchátek týče, tak teď budu taky kupovat. Senheisery a Kossy jsou na tom kvalitativně prakticky stejně, u Kossu je výhoda ta záruka, i když je s tím moc sraní (:)) a jsou velmi poruchové. Ale i tak dost možná koupím Porta Pro, přebasované jsou, ale konkrétně mně to vcelku vyhovuje. Dá se samozřejmě koupit plno lepších sluchátek, ale je potíž, že si to člověk musí vyzkoušet, jak mu pasují, Porty znám a sedí mi.
|
čtv 19. srp 2010 15:29:06 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Maxipes Fík píše: Taky bych se chtěl vyjádřit: Co se přehrávačů týče, tak na ty nemám nijak zvlášť velké požadavky (všechny umí víceménně to samé), v podstatě mám jediný požadavek a to ten, abych přehrávač připojil k počítači a naprosto jednoduše si tam přes total commander nakopíroval písničky, což iPod neumí, ne? Takže hlavně proto mě iPody nezajímají. A co se sluchátek týče, tak teď budu taky kupovat. Senheisery a Kossy jsou na tom kvalitativně prakticky stejně, u Kossu je výhoda ta záruka, i když je s tím moc sraní (:)) a jsou velmi poruchové. Ale i tak dost možná koupím Porta Pro, přebasované jsou, ale konkrétně mně to vcelku vyhovuje. Dá se samozřejmě koupit plno lepších sluchátek, ale je potíž, že si to člověk musí vyzkoušet, jak mu pasují, Porty znám a sedí mi. V ipodu se to kopiruje pres i tunes, coz je asi tolik prace, jako kdyz otevres total commander S cim je prosimte u zaruky moc srani? a s tou velkou poruchovostí taky nesouhlasim! (zase ti nekdo neco nabulíkoval, jako vzdy)
|
čtv 19. srp 2010 15:33:48 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
A zajisté si nejdřív musíš vytvořit library, aby jsi to tam mohl dávat, že? Já prostě nevidím důvod, proč být nucen používat a zvykat si na nějaký hloupý program, když si můžu koupit jiný přehrávač, který bude úplně stejně dobrý a drahý, ale do ničeho podobného mě nutit nebude... Kdyby tě nutila nějaká jiná neznámá firma používat jejich program, zajisté bys mrmlal, ale jak je to Apple, tak je to v pořádku... Ad Kossy: Sraní je s tím, že je musíš zabalit, jít na poštu a cosi kdesi. A nabulíkoval jsem si to asi sám, Kossy používám už nějaký ten pátek, takže vím, jak na tom jsou. A mám plno známých, kteří je taky mají. Vůbec nejporuchovější jsou snad Spark plugy, ty kámoš reklamoval snad co čtvrt roku až se nasral a koupil si od jiné firmy.
|
čtv 19. srp 2010 16:20:09 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Maxipes Fík píše: A zajisté si nejdřív musíš vytvořit library, aby jsi to tam mohl dávat, že? Já prostě nevidím důvod, proč být nucen používat a zvykat si na nějaký hloupý program, když si můžu koupit jiný přehrávač, který bude úplně stejně dobrý a drahý, ale do ničeho podobného mě nutit nebude... Kdyby tě nutila nějaká jiná neznámá firma používat jejich program, zajisté bys mrmlal, ale jak je to Apple, tak je to v pořádku... Ad Kossy: Sraní je s tím, že je musíš zabalit, jít na poštu a cosi kdesi. A nabulíkoval jsem si to asi sám, Kossy používám už nějaký ten pátek, takže vím, jak na tom jsou. A mám plno známých, kteří je taky mají. Vůbec nejporuchovější jsou snad Spark plugy, ty kámoš reklamoval snad co čtvrt roku až se nasral a koupil si od jiné firmy. library se ti prida sama ze slozky, kde mas muziku, myslim, ze co se tyce iTunes tak trochu prehanis...kdyz si jdu nahrat muziku do ipodu, tak s tim mam stejne kliknuti, jako kdybych to daval v commanderu. takze maxi, jako skoro vzdy, az s tim budeš mit zkusenost, tak se podeluj proc bych mrmlal? mrmlal jsem na itunes do te doby, nez jsem to zkusil a zjistil jsem ze na spravu hudby v mp3 (i hudby na disku) je to skvelej program. takze o neznamosti firmy bych pomlcel, protoze jsem taky nadaval o kdyz jsem vedel ze to je od Apple. jinak stejně dobrý..no nevim. Musim z vlastni zkusenosti uznat, ze ipody maj zatim nejlepsi zvuk z prehravacu, ktery jsem mel a slysel. Ostatne recenze odborniku rikaji to same Kossy se mi posraly za cca 6 let pouzivani jen jednou, ostatni byly vady mnou zavinene
|
čtv 19. srp 2010 16:29:16 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
První potíž nastává v tom, že nemám všechnu muziku ve složce s muzikou...
|
čtv 19. srp 2010 16:32:45 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Maxipes Fík píše: První potíž nastává v tom, že nemám všechnu muziku ve složce s muzikou... ja taky ne, tak si vyberes slozky nebo celej disk ale, nevim proc to obhajoju nekomu, kdo to povazuje za spatne uz rovnou..hraj si s commanderem
|
čtv 19. srp 2010 16:34:54 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Říkám akorát to, že nechápu, proč bych tady celé martyrium to měl podstupovat, když můžu mít jiný stejně dobrý přehrávač.
|
čtv 19. srp 2010 16:36:36 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Maxipes Fík píše: Říkám akorát to, že nechápu, proč bych tady celé martyrium to měl podstupovat, když můžu mít jiný stejně dobrý přehrávač. a ja ti rikam, ze stejne dobry na trhu neseznes a to, z ceho delas strasnej problem je otazka chvilky, kvuli lepsi sprave hudby (vcetne hledani coveru samostatneho atd, coz zajiste commander umí taky...nebo ty to urcite nepotrebujes)
|
čtv 19. srp 2010 16:38:26 |
|
|