Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: Oblékání - oblečení
Mně na těhle lidech přijde nejvtipnější a zároveň nejvíc rozčilující to, že strašně kritizují, co kdo nosí, ale sami o sobě si myslí, že je přece nemůže nikdo nikdy kritizovat, neb vypadají skvěle. U toho chlapce je to hezky vidět: paní, co za ním stojí v obchodě, je pro něj "nevkusná bába", ale když někdo komentoval jeho vzhled, běžel si hned postěžovat na blog (a neopomněl dodat něco v tom smyslu, že to byli "nevkusní lidé"). Sám názor na ostatní může všude roztrubovat, ale běda, jak někdo zkritizuje jeho.
Na jistém fóru jsem narazila na slečnu, která se může zbláznit z toho, jak strašně nevkusně se lidé oblékají, jak můžou nosit do města to či ono, ale pak z ní vypadne, že nosí do města žabky (plážová obuv), ale je to údajně něco jiného, neboť jsou vyrobené nevím z čeho, ale hlavně jsou růžové a jsou na nich kamínky Swarovski a stály 2600 Kč. A podobných případů je víc než hodně.
|
ned 01. srp 2010 23:34:46 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Maxipes Fík píše: Nevím, jak ti to mám prostě vysvětlit a ani se mi nad tím nechce nijak dumat. Nekvalitní - zčásti vlastní zkušenost a děcka v Číně mám z médií. A už mě to nezajímá, klidně se mu tady smějte, já většinou nemám zapotřebí se k něčemu takovému snižovat. tomuto se smát budu, protože hadry toho tebou obhajovaného chlapce asi těžko odsávají pot, chladí a zajisté mají spoustu dalších funkcí
|
ned 01. srp 2010 23:36:27 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Já samozřejmě neříkám, že to není magor a očividně to přehání, ale nepřijde mi na něm nic hodného posměchu, takových truhlíků jsou mraky... rizek: Ugh, cože? Nějaká funkčnost a pohodlnost je u módy vskutku to nejdůležitější... Samozřejmě je hloupost nosit něco na úkor pohodlí, já sám nosím nevkusné věci, ale cítím se v nich dobře, takže by mi klidně ten jouda mohl říct, že jsem nevkusný a měl by pravdu, ale módní blázny neodsuzuji, mě to nijak neubližuje, tak ať si nosí, co chce...
|
ned 01. srp 2010 23:46:16 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Maxipes Fík píše: Já samozřejmě neříkám, že to není magor a očividně to přehání, ale nepřijde mi na něm nic hodného posměchu, takových truhlíků jsou mraky... rizek: Ugh, cože? Nějaká funkčnost a pohodlnost je u módy vskutku to nejdůležitější... Samozřejmě je hloupost nosit něco na úkor pohodlí, já sám nosím nevkusné věci, ale cítím se v nich dobře, takže by mi klidně ten jouda mohl říct, že jsem nevkusný a měl by pravdu, ale módní blázny neodsuzuji, mě to nijak neubližuje, tak ať si nosí, co chce... já to za nejdůležitější považuju je sice fajn si koupit triko za 2 litry, ale když je k hovnu tak je k hovnu a magor to je
|
ned 01. srp 2010 23:48:42 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
A směšnej je, stačí si přečíst co píše (viz to co psala Linda)
|
ned 01. srp 2010 23:52:40 |
|
|
linda
Administrátor
|
No jo, ale tak on je sám tak nevkusný (ty kombinace jsou opravdu nevkusný, mnohdy je skutečně až neestetický), že vypadá opravdu uboze a směšně, když to říká o ostatních. Vkus je sice subjektivní záležitost, ale když o lidech mluví takhle, tak prostě musí čekat, že se mu někdo zasměje (třeba já ). A ani nemluvím o jeho názoru na kožešiny (ale to odkoukal asi od svého oblíbence pana Lagerfelda ), tím mě naštval snad nejvíc. Konkrétně pana Lagerfelda moc nemusím, ať už pro to, že je takový zastánce kožešin, nebo pro to, že má (údajně) rád, když jsou jeho modelky hodně vychrtlý. A nedávno jsem četla, že si myslí, že zaoblené ženy do módy nepatří. A tenhle chlapec taky napsal něco ve smyslu, že je hrozný vidět hezkou slečnu ve skejťáckejch věcech, když má hezkou postavu a může si dovolit vysoký podpatky a hezký šaty (tohle může napsat jen povrchní blb, kterej na sobě nic podobnýho nikdy neměl a s prominutím tomu hovno rozumí ).
|
ned 01. srp 2010 23:58:02 |
|
|
linda
Administrátor
|
Taky je vám taková zima, že už se oblíkate vcelku zimně? Já měla včera teplej zimní svetr a kabát, co nosim skoro celej podzim a ještě mi byla tak trochu zima A bez šály už asi několik měsíců nevyjdu z domu A potkávala jsem šílence v kraťasech a tričkách s krátkým rukávem (sice to byli samí muži, ale stejně jsem to nechápala ).
|
úte 31. srp 2010 12:10:12 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Neoblíkám se zimně, ale klepu se zimou... Už je to na houby no. Teď zas 3/4 roku kosa. Nejvíc mě ale štve ta kombinace s přeháňkama. Nedá se venku pořádně nic dělat. Ještě mi zbejvá druhá vrstva na plot a oprava omítky na baráku... Musim čekat až bude aspoň bez deště.
|
úte 31. srp 2010 12:22:42 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jo, přesně, zase 3/4 roku zima... A ty přeháňky jsou hrozný, bez deštníku je lepší nechodit ven. A když se má venku něco dělat, tak je to teprv blbý, no... Já chci do teplých krajin, aaaaaaaaa!
|
úte 31. srp 2010 12:28:58 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Já jsem od čtvrtku v pyžamu. A venku jsem byl naposledy ve středu, takže jsem se s tím počasím zatím nepotýkal.
|
úte 31. srp 2010 12:43:59 |
|
|