Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 19:29:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 632 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 64  Další
 Oblékání - oblečení 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Oblékání - oblečení
Vždyť on to nenosí proto, aby se tím mohl pochlubit na blogu, ale proto, že se mu to prostě líbí. Na internetu máš bambilion blogů, kde lidi postují, jaké super album a za kolik si teď koupili...
Za tohle by tě farář určitě nepochválil, Linduš. :)

ned 01. srp 2010 23:02:03
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

btw. ja by som chcel oblek od Diora :D raz si ho kúpim :D

ned 01. srp 2010 23:04:44
Psycho
Psycho

Má pravdu ta holka :-)
Jen bych dodal, že s tou hudbou většinou ostatním nelezeš tak na ... oči... :-) Jinak by se dost možná našli jedinci, kteří by ti řekli, že seš magor když posloucháš nějaký podivný půlhodinový písničky nebo co... :-)
Ta samolibost a snobství no... Otázka je jestli to tak má i v reálu.
Nakupování podle značek mi příde prostě hloupý... Ale jestli si v tom dělá nějakej vlastní styl, tak OK. Ty blogy sou prostě jen značková onanie...

Max: Právě u tohohle vůbec nemáš jistotu, že je to tim, že se mu to líbí nebo tim, že je to od nějaký spešl značky...

ned 01. srp 2010 23:05:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Já nevím, prostě mi přijde hloupé posmívat se někomu za něco, čemu nerozumím, that's it. :)
No, a právě tím, že on se vyzná v módě, tak má tu smůlu, že, jak říkáš, leze na oči a mu zase lezou na oči ti nevkusně oblečení. Taky by mě tuze nebavilo, kdybych vylezl na ulici a tam všude vyhrávaly nějaké rádiové hrůzy. :)

ned 01. srp 2010 23:08:15
Mr. Jack
Mr. Jack

Maxipes Fík píše:
Ten příměr s hudbou je podle mě přesný: vyžívá se v módních věcech (třeba rozlišovat slovo módní, tady neznamená, "co nosí všichni"), čili ve věcech, které jsou kvalitní a pěkné (dokáže ocenit jen znalec), což bych přirovnal třeba k Toolům a pak máš Nike a Adidas, věci, které nosí každý jouda, šijou je někde v Číně děcka, takže nic extra kvalitního a těma zákonitě člověk, co módě rozumí, opovrhuje, přirovnal bych třeba k Black Eyed Peas, Linkin Parku nebo takovým věcem...

Mohu se zeptat, z čeho soudíš, že jsou jím renomované značky lepší než Nike a Adidas? ;-) a že nic extra kvaliního? Strávil jsem dva měsíce prodáváním těchto nekvaliních věcí, takže si rád poslechnu tvůj názor. Zajisté takovým technologiím, jako je Nike Shox, Dri Fit, Air Vantage, které zajisté vyrábějí čínské děti na koleni rozumíš dobře, když to tak prezentuješ :happy: :D

a souhlasim s lindou

ned 01. srp 2010 23:15:48
Administrátor
Administrátor

Nepochválil, to vím víc než dobře, ale tak jsem úpřímná :D
Ale musím říct, že informace, za kolik si kdo koupil nějaký album je pro mě asi stejně přínosná :D

Tak on se asi nechce chlubit jen na blogu, že :D Za jiných okolností bych ho za to jeho sdělování cen a značek jenom politovala, ale když vidím, jak shazuje ostatní, co nejsou zrovna chic (teda v jeho očích, pochopitelně), tak si prostě nemůžu odpustit i kritiku na něho. Teda můžu, ale nechci :D

Ale jak tam sám píše, před nedávnem byl emo, tak snad vyroste i z tohodle. A to mu úpřímně přeju, protože si sice hraje na to, že má styl, ale kombinuje to, chudák, víc než hrozně. Ale tak Češi se (údajně :D) moc oblékat neumí, budiž to pro něj polehčující okolností :D
Pár podobných lidí jsem už měla tu čest "potkat" (naštěstí jen virtuálně) a podobní jedinci si častokrát myslí, že když nemá kalhoty za dva litry, tak je možné ho hned označit za "nevkusného" a podobně. (No, možná bych se měla začít vyhýbat webům věnujícím se kosmetice a vzhledu obecně, jinde na tyhle lidi obvykle nenarazím :D).

ned 01. srp 2010 23:16:47
Psycho
Psycho

Jde o to, že jsou to masové značky, bez duše, bez ničeho, nevím, jak to popsat, módě nerozumím, ale je mi přesto naprosto jasné, proč tímhle lidi přes módu opovrhují...

ned 01. srp 2010 23:18:04
Mr. Jack
Mr. Jack

Maxipes Fík píše:
Jde o to, že jsou to masové značky, bez duše, bez ničeho, nevím, jak to popsat, módě nerozumím, ale je mi přesto naprosto jasné, proč tímhle lidi přes módu opovrhují...

to co je masové je špatné? to je docela blbej názor..a pochybuju, že jím prezentované hadry se mohou pochlubit nějakou funkčností

jen by mě zajímalo, kde jsi vzal, že jsou nekvalitní a že to šijou děti v Číně ;-)
a dále by mě zajímalo, proč jsou nekvalitní, jak píšeš

ned 01. srp 2010 23:21:22
Psycho
Psycho

Nevím, jak ti to mám prostě vysvětlit a ani se mi nad tím nechce nijak dumat.
Nekvalitní - zčásti vlastní zkušenost a děcka v Číně mám z médií. :)
A už mě to nezajímá, klidně se mu tady smějte, já většinou nemám zapotřebí se k něčemu takovému snižovat. :)

ned 01. srp 2010 23:25:19
Administrátor
Administrátor

No ale tak on nakupuje běžně i věci z řetězců typu H&M, takže mu ta "masovost" a "bezduchost" asi zas tak moc nevadí :D
Všem lidem jeho typu tyhle sportovní značky vadí, častokrát dost nehezky odsuzují ty, co tyhle značky nosí.

ned 01. srp 2010 23:25:32
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 632 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 64  Další