Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: Seriály :)
Titulky nejsou, jen anglické. A docela mě překvapilo, jak ti černoši serou na gramatiku. He don't, my friends is nebo we doing a podobně je tam asi běžné. A taky bylo dobré, že to bylo podle životů reálných lidí. Na konci se čtyřma z nich byl i rozhovor. A bylo tam strašně strašně moc krásně řečených citovatelných věcí.
sob 10. črc 2010 23:04:08
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Sleduju teď The Sopranos a čekal jsem od toho mnohem víc. V podstatě jsem čekal seriál, u kterého budu přikovaný, ani dýchat nebudu, ale dostávám "jen" vcelku nadprůměrný seriál. Dosledoval jsem druhou řadu a poslední díl byl strašně stupidní... Ale zatím to jsou pěkné . Uvidíme, jak to bude probíhat v dalších 4 řadách.
Tak teď mě pobavilo info o novym seriálu No Ordinary Family a jeho obsazení...
Ti co znají Dextra a Shield vědí... Divný takovýhle spojení. Trochu by mi trvalo si na to zvyknout a hlavně... Ten námět zní jako hrozná píčovina...
sob 31. črc 2010 12:47:22
Maxipes Fík
Psycho
Jo, taky se mi to zdálo trošku divné. Uvidíme, co z toho vyleze.
sob 31. črc 2010 13:15:08
Maxipes Fík
Psycho
The Sopranos
Tak, konečně dosledované.
sob 21. srp 2010 11:48:34
Maxipes Fík
Psycho
Normálně mám chuť si dát znovu The Shield. Ten seriál byl prostě strašná zábava... Ale mám tady plno jiných seriálů, které jsem ještě neviděl, takže tu chuť asi překonám. I když jak jsem to pořád chválil, tak to má spolubydla v plánu sledovat, tak se s ním asi občas budu dívávat a budu mu to kazit různýma průpovídkama a poznámkama.
Dneska sem dokoukal 4. řadu... Vidim to tak na 4/5... Je to prostě jeden z lepších seriálů, ale na zadek sem si z toho zatim teda nesednul. Bylo tam pár hodně dobrejch věcí, ale nebylo jich až tolik. Nic zlomovýho... Když už to vypadalo, že se něco stane a ráz seriálu se změní, tak se to koncem 4. řady zas nějak dalo do normálu. Škoda... Teď si dám pauzu a dokoukám poslední sérii The Wire... Konečně pohnuli s titulkama... Wire je jednoznačně o úroveň výš než Shield, nemůžu si pomoct. Wire sice neni tak zábavnej, ale prostě se mi celkovym dojmem líbí víc. Řek bych, že je prostě kvalitnější. V Shieldu budu ale pokračovat potom... Ještě 3 série, aspoň mi to vydrží...
pon 23. srp 2010 20:47:09
Maxipes Fík
Psycho
Vůbec ty seriály neporovnávej. Každý je úplně jiný, akorát z podobného prostředí... The Shield je akčnější, zábavnější, víc relax. The Wire je (nejspíš) propracovanější, ale zase větší nuda, víc u toho člověk musí dávat pozor. Prostě každý úúúplně jiný. Každopádně jestli sis tam oblíbil ty postavy, tak na konci budeš brečet jak želva. Co se tam teď naposled stalo?
pon 23. srp 2010 20:56:42
Maxipes Fík
Psycho
Můžu je porovnat akorát v tom jak moc se mi celkově líbí nebo jak na mě zapůsobili. V tom případě bych musel vybrat Wire jako lepší. Já tady takhle shazuju Shield, ale pořád je to asi top 5 co sem viděl, i když asi na 3-4 místě... Teď naposledy...
čtvrtá řada, přišla kapitánovat ta ženská, což bylo dobrý. Tým byl rozeštvanej a vypadalo to zajímavě, že už by se v tom mohl začít někdo topit nebo tak něco, ale oni z toho prostě vždycky vyváznou. Na konci sérky sou už zas nejlepší kámoši, což mě trochu zklamalo. Zase starý koleje... Kdyby ten Shield trochu zkrátili, tak by to mohlo být lepší.... Sem zvědavej co bude dál, ale mám takový tušení, že kdyby udělali jen 5 sérií, nic špatnýho by se nestalo. Mimochodem, jestli se ke konci z Dutche nestane seriovej killer, tak stál celej seriál za houby... Zatim byla nejlepší asi 2. řada. Tam mi to příšlo chvílema víc napínavý....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru