Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Zprávy/články které vás zaujaly III.
|
úte 27. črc 2010 20:35:34 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Re: Zprávy/články které vás zaujaly III.
Opravdu šokující
úte 27. črc 2010 20:38:13 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Júúú a je tam i video Uzel zapomněl připomenout, aby účastníci car sexu zatáhli pořádně ruční brzdu!
|
úte 27. črc 2010 20:57:53 |
|
|
linda
Administrátor
|
Tak na video jsem nekoukla Je tam něco zajímavého?
|
úte 27. črc 2010 21:11:22 |
|
|
D_M
Psycho
|
Jen pohledná reportérka A pár obrázků jak to dva dělaj na zadnim sedadle...
|
úte 27. črc 2010 21:22:49 |
|
|
linda
Administrátor
|
Takže nic, dk za ušetření času Docela by mě zajímalo, kolik bere takovej redaktor na novinky.cz
|
úte 27. črc 2010 21:34:58 |
|
|
D_M
Psycho
|
Taky sem si nedavno řikal, že se teď tak trochu roztrhl pytel s reportéry a kameramany na místě činu. Chci říct, že dřív dělaly reportáže jen televize a těch nebylo mnoho. Vlastně jen tři pořádně, plus teda ještě něco na satelitu, ale kdo by za to platil, že jo No a teď máte digitální vysílání a nevim, skoro deset televizí, kolik si dělá vlastní reportáže? 6? No a navíc se teď spousta webů snaží dělat taky vlastní reportáže, protože je to kolikrát lepší než jen text. Prostě to povolání televizního reportére je teď mnohem rozšířenější a dostupnější u nás... Asi sem už moc starej, že mi tohle příde zajímavý... Myslim to, jak se to vyvíjí...
|
úte 27. črc 2010 21:42:01 |
|
|
linda
Administrátor
|
Už jsem tě chtěla utěšit, že nejsi starej, protože mně to přijde zajímavý taky, ale pak mi došlo, že jsem starší, než ty, a tudíž by moje útěch asi neměla velkou váhu Já bych to teda nechtěla dělat ani za spoustu peněz... Ale původně jsem na mysli ty pisatele těch přínosných článků (špatně jsem se vyjádřila ). Co musí umět takovej člověk, píšící pro novinky.cz? Dělat gramatický chyby, psát nesmyslný věty, psát o blbostech... co ještě? Na provoz kanceláře dostává Rath 40 tisíc, ale odmítá zveřejnit, kdy úřadujeCitace: David Rath dostává na svou kancelář rovněž téměř 40 tisíc, ale zveřejnit návštěvní hodiny odmítá. „Můžete mi říct, z kterého zákona musím mít na dveřích napsáno, kdy tam jsem? Možná mi to uniklo a rád se nechám poučit, abych zjednal nápravu," napsal HN. S tímhle prohřeškem není jediný, ale mně už ten člověk leze tak ta nervy, že bych měla chuť mu za tuhle odpověď jednu vrazit
|
úte 27. črc 2010 21:53:42 |
|
|
D_M
Psycho
|
Njn, znáš klip Sugar ne? "Sensationalism" Jde přece o prachy... Musí se nějak nakrmit, aby měli prachy posílat reportéry dokonce někam natáčet... Lidi nezajímaj nudný titulky. Btw. když napíšu novinku na soad.cz, dělám info na FB skupině... Moc se s tim neseru, ale většinou stejně trochu zapřemejšlim co tam napsat a samozřejmě, že se to snažim napsat tak, aby to zaujalo... Chce to trochu kumšt neudělat z titulky blbost a nepravdu a přitom zaujmout. No a některý články na novinkách se zdá, že sou psaný jen kvůli tomu, že na ně jde napsat poutavej titulek... To prostě nutně zvýší počet sraček Ale zas tak strašný to zatim neni. Jako home page mám furt Seznam a tam mám novinky, aktualne a idnes... plus weby o kompech... Když občas pročtu titulky, tak se tam dá najít normální čtení, ale většinou se i pousměju nad nějakou tou sračkou Chtělo by to nějaký kvalitní zpravodajský médium, ale asi by muselo bejt placený...
|
úte 27. črc 2010 22:22:54 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Ta anketa je dobra Zkusili jste někdy sex v autě? Ano 77.9% tomu se mne ani verit nechce, dyt to bys musel jit po ulici a v kazdym druhym faru by se soupalo
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
stř 28. črc 2010 14:47:44 |
|
|