Autor |
Zpráva |
ei.ei
Marmalade
Registrován: pát 17. říj 2008 12:21:33 Příspěvky: 1085 Bydliště: Brno
|
Re: Imperfect Harmonies
obal se mi taky libi !
čtv 22. črc 2010 23:50:21 |
|
|
ei.ei
Marmalade
|
obal btw oficialni stranka a YT profil maji novy vzhled ...
pát 23. črc 2010 2:43:44 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Hlavně má taky oficiální web novej vzhled i obsah http://www.serjtankian.com/Je tam pár informací o projektech, fotky a info o distribucích IH... Jdu to nějak zpracovat do novinky na web...
|
pát 23. črc 2010 8:58:20 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
D_M píše: Hlavně má taky oficiální web novej vzhled i obsah http://www.serjtankian.com/Je tam pár informací o projektech, fotky a info o distribucích IH... Jdu to nějak zpracovat do novinky na web... Právě jsem ti to chtěl navrhnout Jinak obal se mi docela líbí. Když to srovnám třeba s obalem Toxicity nebo Steal this album, tak je to přímo parádní obal Video je fajn, konečně jsem si přečetl text. A těším se na opravdovej klip
pát 23. črc 2010 9:09:36 |
|
|
D_M
Psycho
|
Takže limitovaná/spešl edice IH by měla bejt k dostání jen přes web serjtankian.com Ještě se uvidí, jak to bude s obsahem a cenou, ale byl by tu někdo předběžně pro hromadný objednání? Já a řízek se hlásíme. Myslim, že by byl pro i flyerkuba. Teď si někde lítá po Paříži, tak uvidíme potom... Ovšem potřebovali by sme někoho kdo by to objednal a přeposlal. Ani já ani řízek nemáme kartu, kterou by tyhle zahraniční věci šly zatáhnout... Samozřejmě by sme do toho šli s předpokladem a kalkulací, že se nám to nějak finančně vyplatí + s přihlédnutim k obsahu edice a její dostupnosti jinde. Minule tu myslim zkoušel Mike nebo kdo objednávat ETDS z toho jeho webu a nějak to krachlo na kreditce... Tak uvidíme no... Byl by někdo pro a má někdo použitelnou kreditku?
|
pát 23. črc 2010 21:54:01 |
|
|
linda
Administrátor
|
Já bych asi byla pro, ale záleželo by na ceně a na taky na tom, jak moc spešl by to bylo Ale teda tohle je věc, kterou musim Serjovi opravdu vytknout -- nemusí z toho dělat tak exkluzivní záležitost, že to bude k dispozici jenom přes ten web, protože ne každej má možnost si to objednat...
|
pát 23. črc 2010 22:14:58 |
|
|
D_M
Psycho
|
Já to celkem chápu. Dneska už se asi až tak moc nevyplatí vydávat klasický CD, nevim... Spousta lidí si to radši stáhne/koupí na iTunes... Ty CD už asi vydávaj hlavně kvůli zvyku a publicitě, která z toho plyne. Ale jo, asi se to pořád musí vyplatit, ale vyplatí si vydávat dvě verze? Třeba čim dál míň... Jedna přece stačí, když už si to vůbec někdo chce koupit. Tu spešl si pořídí asi míň lidí, sběratelé, bláznivý fanoušci... No a když chtěj, tak můžou přes net no... Vydá si to sám, nemusí to distribuovat a nic... Víc se mu to vyplatí. No a třeba taky počítá s ještě menšim prodejem než v případě ETD... To album mělo ještě nádech SOAD, tak přilákalo a pak zas odradilo asi dost lidí... To už se s IH opakovat nebude. Navíc ta kolize žánrů... Jasný, bude záležet na ceně a obsahu... To se pak ještě domluvíme, ale bylo by dobrý vědět tak nějak dopředu kolik nás bude a hlavně sehnat kartu, která tam bude fungovat... Kdyby to objednání bylo náhodou nějak časově omezený, lepší bejt připravený předem...
|
pát 23. črc 2010 22:25:25 |
|
|
ei.ei
Marmalade
|
ja bych do toho taky sel, ale jak uz rikala linda zalezi na cene a obasau... a kartu taky nemam... a asi to vyjde az po klasicke IH ze?
pát 23. črc 2010 22:41:32 |
|
|
D_M
Psycho
|
Myslim si, že to vyjde stejně jako klasický IH ne-li dřív... Teda info o objednání tam klidně může bejt pár dní dopředu. Uvidíme, ale chtělo by to někoho ochotnýho s kartou
|
sob 24. črc 2010 20:06:35 |
|
|
linda
Administrátor
|
A jak se vlastně ta vhodná karta pozná? No, někdo se snad najde
|
sob 24. črc 2010 20:57:12 |
|