Re: Review - Serj s ČNSO 24.6.10 Praha
Hm, tak to je škoda. Takovouhle příchuť by ta událost rozhodně mít neměla. Já byl hned mezi prvníma vpuštěnejma, takže jediný co sem postřehl za fail v organizaci bylo to, že několika prvním rychlíkům nestihli dát na ruku ten proužek. Ale to je jako celkem jedno no
Takže já žádnej podstatnej fail neviděl. Ei.ei se možná zranil, ale podle toho jak sem to zatim pochopil, tak to bylo tim, že někde upadl, zakopl nebo tak něco. Byl taky mezi prvníma vpuštěnejma více méně...
To, že tam někdo příde půl hodiny před začátkem a diví se, že neni u pódia to jako sorry. Na druhou stranu je fakt, že jestliže se začíná ve 20, tak když člověk příde i třeba jen o 15 minut dřív, měli by ho zařadit do správný sekce... Oni začli vpouštět celkem brzo se mi zdálo, vždyť sme tam stáli víc jak hodinu. Za tu dobu by snad měli ty lidi nějak odbavit. Jako nevim jak to chodí na větších koncertech. Leda by tam pouštěli třeba o 2-3 hodiny dřív.
Teda nevim kde ta holka vyčetla, že má incheba kapacitu 1500. To je dost málo. Koukám, že je plocha "ledu" tam jen 1.800 m2 plus balkon, takže i kdyby byl metr na člověka, tak to bude víc jak 2000 minimálně. Ovšem neznám ty hygienický a bezpečnostní předpisy no.
Poliši tam přece naklusali ještě před v pouštěnim, takže bezpečnost zajištěna
Myslel sem, že ta hala má kapacitu kolem těch 3-4 tisíc...
Myslim, že to tu psal Jeremy nebo někdo někde. Prostě byla zablokovaná ta část, kde se rozdělovali lidi dopředu a dozadu, takže ti co přišli pozdě se dopředu nedostali a ti co byli vzadu to přelezli dopředu... To byl jasně fail organizátorů no.
Snad to nezanechá nějakou špatnou pověst. Serj se o tom nedozví a příště normálně přijede. Makrokoncert aspoň získá zkušenosti s rockovejma fanouškama...
Ještě jsou tu stížnosti na délku koncertu, umístění... Umístit to mohli někam jinam, ale pak by byly asi lístky na litr... U nás můžem bejt rádi za tohle. I v Polsku to bylo podobný ba horší prostředí podle fotek. Délka mohla bejt delší, ale pořád to bylo delší než CD/DVD.