Autor |
Zpráva |
Kaťuša
Ego Brain
|
Re: Kouření
ja zase nechápem ľudí, ktorí fajčia koli tomu imigu (skloňuje sa toto slovo??) ja som tuším jeden doutník chutnala a nič moc... on bol tuším jahodový? sú aj ochutené že? bol to vobec doutník???
|
pon 16. čer 2008 16:06:30 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
Kaťuša píše: ja zase nechápem ľudí, ktorí fajčia koli tomu imigu (skloňuje sa toto slovo??) ja som tuším jeden doutník chutnala a nič moc... on bol tuším jahodový? sú aj ochutené že? bol to vobec doutník??? ochucený doutníky se dělaj taky
|
pon 16. čer 2008 16:08:38 |
|
|
Martas.
Johnny
Registrován: stř 23. dub 2008 15:27:47 Příspěvky: 2260 Bydliště: Písek
|
Já kouřim jen: když mám upito na akcích, když mám nějakej problém nebo mě něco sere a potřebuju se sklidnit, jinak nej. je vodnička nad tu není. Doutníky? No já se ještě neodhodlal to zkusit, mě se stačilo dívat na kámoše jak si 2× potáhl zezelenal a poblil se, nechci dopadnout stejně
|
úte 17. čer 2008 17:27:44 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Tak jestli to slukoval, tak se nedivim Jinak se z toho snad ani poblit neda...
|
úte 17. čer 2008 17:55:29 |
|
|
Martas.
Johnny
|
No je to možný že to šlukoval,a le spíš, že to byl debil kterej pořád jen machroval, beztak předtim ani cígo neměl. To nic nemění na to mže to zkoušet nebudu, stejně mi to smrdí
|
úte 17. čer 2008 17:58:10 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Martas.SOAD píše: No je to možný že to šlukoval,a le spíš, že to byl debil kterej pořád jen machroval, beztak předtim ani cígo neměl. To nic nemění na to mže to zkoušet nebudu, stejně mi to smrdí Tak kámoš nebo debil? Jojo, kouřil jsem, jeden čas, pak jsem jeden den, dal cígo, něoc snědl, dal cígo, něco snědl, dal cígo, něco snědl, přebouchal se sladkostmi a do toho dal půl krabičky takových slabých cigaret, už ani nevím, jak se jmenovaly... následovalo zvracení, a od té doby jsem přestal A už je to 2 roky.
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
úte 17. čer 2008 18:17:15 |
|
|
Martas.
Johnny
|
Valiavand píše: Martas.SOAD píše: No je to možný že to šlukoval,a le spíš, že to byl debil kterej pořád jen machroval, beztak předtim ani cígo neměl. To nic nemění na to mže to zkoušet nebudu, stejně mi to smrdí Tak kámoš nebo debil? Jojo, kouřil jsem, jeden čas, pak jsem jeden den, dal cígo, něoc snědl, dal cígo, něco snědl, dal cígo, něco snědl, přebouchal se sladkostmi a do toho dal půl krabičky takových slabých cigaret, už ani nevím, jak se jmenovaly... následovalo zvracení, a od té doby jsem přestal A už je to 2 roky. ono to kámoš bylo trochu přehnaný, byl to debil a pořádnej
|
úte 17. čer 2008 18:22:21 |
|
|
Mish
Suite-pee
Registrován: sob 02. úno 2008 19:11:16 Příspěvky: 27 Bydliště: Praha 10 - Vršovice
|
Nekouřím, ale vesměs jsem proti tomu nikdy nic neměla. Asi je to tim, že taťka je kuřák a tak jsem s tim vyrůstala, ale fakt mi to nikdy nevadilo...Párkrát jsem to zkusila, ale to je tak vše.
|
úte 17. čer 2008 20:11:37 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Mish píše: Nekouřím, ale vesměs jsem proti tomu nikdy nic neměla. Asi je to tim, že taťka je kuřák a tak jsem s tim vyrůstala, ale fakt mi to nikdy nevadilo...Párkrát jsem to zkusila, ale to je tak vše. hej moj tatino je tiež fajčiar... keď sme boli malé blbé detičky a pýtali sme si, že to chceme skúsiť, tak nám dal potiahnúť, trošku sme si pokašlali a viac si od neho nepýtali...
|
stř 18. čer 2008 16:01:02 |
|
|
kucessoad
Suite-pee
|
Kaťuša píše: Mish píše: Nekouřím, ale vesměs jsem proti tomu nikdy nic neměla. Asi je to tim, že taťka je kuřák a tak jsem s tim vyrůstala, ale fakt mi to nikdy nevadilo...Párkrát jsem to zkusila, ale to je tak vše. hej moj tatino je tiež fajčiar... keď sme boli malé blbé detičky a pýtali sme si, že to chceme skúsiť, tak nám dal potiahnúť, trošku sme si pokašlali a viac si od neho nepýtali... no tak to jste s tím brzo chtěli začít!
|
čtv 19. čer 2008 7:26:43 |
|
|