Autor |
Zpráva |
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Re: Aký ste mali deň...?
Vem si náhradní trenky... Škoda, že to neni u nás, vypadá to zajímavě... Jo a dej bacha. Víš, že máš už jeden prst v háji...
|
sob 14. čer 2008 15:02:28 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
ja som dnes celý deň prerobila a žiadnu špinavú podlahu alebo tanier nechcem vidieť.... šmária a zajtra zase...
|
sob 14. čer 2008 22:24:23 |
|
|
Martas.
Johnny
Registrován: stř 23. dub 2008 15:27:47 Příspěvky: 2260 Bydliště: Písek
|
D_M píše: Vem si náhradní trenky... Škoda, že to neni u nás, vypadá to zajímavě... Jo a dej bacha. Víš, že máš už jeden prst v háji... Tak včerejšek byl fakt hustej sem si koupil 40% whisky a slavili jsme, půlku ty whisky sem dal sám, taky jsem vypadal dost hustě, zapařili jsme na Guerrilla (Hardcore) a Prague Ska Conspiracy...no prostě bezva den, potkal jsem zas hafó známejch, novejch lidí...doufám že se snima ještě uvidim, zvlášť s jednou slečnou No, ale dnešek už je horší, bolí mě ten proklatej palec, mám vyřvaný hlasivky, žaludek stávkuje, mám šílenej hlad - moje poslední jídlo byla včerejší snídaně
|
ned 15. čer 2008 9:30:52 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
No jo, chlastani neni jen tak Dneska jsem mel docela zajimavy den, z hospody jsem dosel dom ve 2 v noci, ve tri jsem si sel lehnout, spal jsem do peti, pak jsem sel roznaset noviny, dom sem dosel v sedm, neco jsem jeste podelal, v osm jsem si sel lehnout, spal sem do pul dvanacte, pak me zbudila babicka na obed, v jednu sem si sel jeste jednou lehnout a spal sem do dvou, no a od dvou uz nic nedelam
|
úte 17. čer 2008 20:27:34 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Martas : tyjo bydlíš kousek ode mě ...cca 25-30km
|
úte 17. čer 2008 20:37:17 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Den? Ani mi nemluvte, osudový den života... Dneska jsme se s kámošem prostě vykašlali na školu, známky skoro uzavřený, tak co tam... a to bylo jedno z nejhorších rozhodnutí mého života. Doma na mě čekala smutná zpráva o smrtni jednoho z dvou našich koťátek... fena Ťapka ho zakousla. Že by znamení? Ve škole jsem měl ještě malou nesrovnalost z STT (předmět), potřeboval jsem být vyzkoušel, aby mě učitel mohl uzavřít známku (známky se uzavírají zítra). Ale měl jsem tam dvě známky, tak jsem si myslel, že z toho by mohl udělat závěr. Neudělal, teď jsem psal kámošovi, co ve škole byl, a prý mám N (neznámkováno). No co, zkusím se s ním nějak domluvit ráno, řekl jsem si, co bylo ale horší, kámoš mi psal, že mám kuli z Matiky kvůli sešitu, který jsem neukázal. Jinak bych měl 4ku, ale kdo neměl sešit, neukázal ho, šla mu známka o stupeň dolu... až tohle zjistí otec, asi mě tu dlouho neuvidíte lidi... příště už s ale rozmyslím záškoláctví
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
úte 17. čer 2008 20:42:35 |
|
|
Martas.
Johnny
Registrován: stř 23. dub 2008 15:27:47 Příspěvky: 2260 Bydliště: Písek
|
rizek píše: Martas : tyjo bydlíš kousek ode mě ...cca 25-30km No já vim, Blatná docela znám, jsme se tam malinko opili loni na tuning show a nenašli jsme letiště letos jsem nam ani nejel To jsis toho všiml až teď, že jsem z Písku?
|
úte 17. čer 2008 20:44:17 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Martas.SOAD píše: rizek píše: Martas : tyjo bydlíš kousek ode mě ...cca 25-30km No já vim, Blatná docela znám, jsme se tam malinko opili loni na tuning show a nenašli jsme letiště letos jsem nam ani nejel To jsis toho všiml až teď, že jsem z Písku? nene to ne, jen teď najednou vznikl nápad Ti to konečně napsat btw: nechystáš se na blatenskej fest?
Naposledy upravil rizek dne úte 17. čer 2008 20:47:08, celkově upraveno 1
|
úte 17. čer 2008 20:46:31 |
|
|
Mish
Suite-pee
Registrován: sob 02. úno 2008 19:11:16 Příspěvky: 27 Bydliště: Praha 10 - Vršovice
|
Valiavand píše: Den? Ani mi nemluvte, osudový den života... Dneska jsme se s kámošem prostě vykašlali na školu, známky skoro uzavřený, tak co tam... a to bylo jedno z nejhorších rozhodnutí mého života. Doma na mě čekala smutná zpráva o smrtni jednoho z dvou našich koťátek... fena Ťapka ho zakousla. Že by znamení? Ve škole jsem měl ještě malou nesrovnalost z STT (předmět), potřeboval jsem být vyzkoušel, aby mě učitel mohl uzavřít známku (známky se uzavírají zítra). Ale měl jsem tam dvě známky, tak jsem si myslel, že z toho by mohl udělat závěr. Neudělal, teď jsem psal kámošovi, co ve škole byl, a prý mám N (neznámkováno). No co, zkusím se s ním nějak domluvit ráno, řekl jsem si, co bylo ale horší, kámoš mi psal, že mám kuli z Matiky kvůli sešitu, který jsem neukázal. Jinak bych měl 4ku, ale kdo neměl sešit, neukázal ho, šla mu známka o stupeň dolu... až tohle zjistí otec, asi mě tu dlouho neuvidíte lidi... příště už s ale rozmyslím záškoláctví Ou. Já snad zejtra do tý školy radši půjdu
|
úte 17. čer 2008 20:46:55 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
A já měl takový blbý pocit, když jsem nastupoval do autobusu, který mě měl vézt domů...
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
úte 17. čer 2008 20:51:14 |
|
|