Autor |
Zpráva |
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Re: Serj vytvoří soundtrack k filmu "East of Byzantium"
Rizek: Po pravde receno kdyz sem to zacal psat koukal sem jestli nebudes na ICQ, abych si to nemusel prekladat nebo neudelal nejakou chybu... Hledal sem o tom info po nekolika strankach a nasel sem to co sem napsal.. Ty letopočty sem někde našel s A.D. což mi překladač vyplivnul jako našeho letopočtu nebo ted po Kristu (ne před). V odkazu na článek co je v původní novince na webu je nějaká kresba a asi teda taky toho Vartana...
|
úte 17. čer 2008 17:56:44 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
D_M píše: Rizek: Po pravde receno kdyz sem to zacal psat koukal sem jestli nebudes na ICQ, abych si to nemusel prekladat nebo neudelal nejakou chybu... Hledal sem o tom info po nekolika strankach a nasel sem to co sem napsal.. Ty letopočty sem někde našel s A.D. což mi překladač vyplivnul jako našeho letopočtu nebo ted po Kristu (ne před). V odkazu na článek co je v původní novince na webu je nějaká kresba a asi teda taky toho Vartana... jen jsem si rejpnul ...ono se udava A.D ale treba takove BBC a podobne udava B.C...zelezi na kazdym samozrejme i kdyz zadnej prelom letopoctu nikdy nebyl oni peršané v té době šířili zoroastrismus daál...arménie je jedna z mála zemí, která si přes x stovek let , utláků, bojů, porážek zachovala národní identitu
|
úte 17. čer 2008 18:06:25 |
|
|
linda
Administrátor
|
Moment, jak by to mohlo bejt před Kristem, když píšeš, že "jednalo se o jednu z prvních válek na obranu křesťanské víry"? Jo a já bych to přeložila jako léta Páně
|
úte 17. čer 2008 18:28:50 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
linda píše: Moment, jak by to mohlo bejt před Kristem, když píšeš, že "jednalo se o jednu z prvních válek na obranu křesťanské víry"? Jo a já bych to přeložila jako léta Páně překlep myslel jsem po kristu...rejpalko
|
úte 17. čer 2008 18:32:09 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
rizek píše: oni peršané v té době šířili zoroastrismus daál...arménie je jedna z mála zemí, která si přes x stovek let , utláků, bojů, porážek zachovala národní identitu Jj zoroastrismus - to bylo v tom anglickym článku z kterýho sem bral ty historický věci... Akorát to tam psali s velkym Z a já netušil co to je tak sem zmínku o tom taktně vynechal... Jinak o tom má teda bejt ten film. O tom, že Peršani šířili násilim svojí víru a Arméni, přestože prohráli, si zachovali hrdost i víru.
|
úte 17. čer 2008 19:21:34 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
D_M píše: rizek píše: oni peršané v té době šířili zoroastrismus daál...arménie je jedna z mála zemí, která si přes x stovek let , utláků, bojů, porážek zachovala národní identitu Jj zoroastrismus - to bylo v tom anglickym článku z kterýho sem bral ty historický věci... Akorát to tam psali s velkym Z a já netušil co to je tak sem zmínku o tom taktně vynechal... Jinak o tom má teda bejt ten film. O tom, že Peršani šířili násilim svojí víru a Arméni, přestože prohráli, si zachovali hrdost i víru. ja říkam, bojim se americkejch "velkofilmů"
|
úte 17. čer 2008 19:43:37 |
|
|