Re: Co se komu v dneska zdálo
Mě se tenhle měsíc zdály hned dva příšerný sny.
První byl v průběhu dovolený a ten byl fakt strašnej, umlátila sem v něm cihlou naší andulku. Byl krátkej (zaplaťpánbu), jen si pamatuju, jak ležela, koukala na mě, strašně rychle dýchala a já sem jí cihlou měla dorazit. Fuj.
No a druhej byl tak trochu psycho. Bylo nás pár studentů, co sme vyhráli zájezd do Číny. Ale měli sme to blbě načasovaný, protože tam zrovna probíhaly nějaký nepokoje. No, přijeli sme, všude samá bída, žebráci a mrtvoly na ulicích. Pak sme chtěli jít se kouknout do nějakýho chrámu, ale najednou s něj vyšlo asi tucet vojáků a mířili na nás zbraněma. Až potom nám konečně došlo, do čeho sme se to dostaly..že nás můžou v příští chvíli klidně někde na ulicích zastřelit, že sme tady cizí a proto se to u nás doma nikdo nedozví, že už se možná nedostaneme pryč. Pak si pamatuju, že sem volala domů a zvedl to někdo, kdo měl bejt můj táta, ale vůbec to neznělo jako on a já mu s pláčem vyprávěla jak je to tu strašný a že se bojíme o život. A toho člověka na druhym konci to vůbec nezajímalo.
Nechápu, proč se mi takový sny zdaj..