shavo.zell píše:
hej lidi, od kolika tam tak budete?
Vypadá to, že se na nějakym hromadnym srazu a příchodu domluvíme později trochu soukroměji, aby nás třeba zbytečně nepředběhla hromada lidí, který sem nechoděj, nebudou se k nám chtít připojit, a jen se náhodu přišli podivat co se tu o tom píše... Na tohle vlákno sem dával někde odkazy a možná i budu. Pokud se chce někdo přidat a udělat pak před vchodem nějakej hromadnej sraz, tak ať tu napíše...
Jinak jako nevim jak to "zorganizovat", klidně něco navrhněte. Udělal bych tam nějakej menší sčuch aspoň s lidma tady z fóra, aby se zkrátilo čekání, ale mohlo by to bejt zas dost lidí...
Můžem se domluvit na nějakym času, pár z nás tam na ten čas přijde, ostatní třeba dorazí později kvůli dopravě a budem jim držet místo. Já fakt nevim, ještě je čas se dohodnout konkrétně, ale zatim bych tu veřejně nic moc neventiloval, protože se třeba dohodnem, že přijdem 60 minut předem a tady si to pár lidí přečte, přijde o 55 minut dřív a my budem až v druhý řadě, protože si ti druzí pozvali hromadu kamarádů...
Tak rači ať nic nevědi a přijdou čistě podle svýho mínění...
Prozatim sem tu dělal seznam lidí o kterejch vim, že půjdou, ale nevim jestli se budou chtít všichni připojit...
D_M
ei.ei
Flyerkuba
Jeremy
Katuna
Max
Mike sullivan
Řízek
shavo.zell
Slasher
ZZ5
Edit: A nebo se hromadně na ničem domlouvat nebudem, nebo se domluvíme jen orientačně a pak se nějak najdem... Nebo já nevim
Je mi to celkem fuk, jen bych pár lidí rád viděl a taky bych rád viděl Serje zblízka
Spokojim se i s 2. řadou, když přede mnou nebude stát Jeremy nebo jinej přerostlík...
Ale myslim, že se pokusim narvat do 1. řady... Ideálně jí zaberem my tady z fóra...