Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 23:22:42

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 452 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 46  Další
 Serj v PRAZE!!!! 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Serj v PRAZE!!!!
D_M píše:
Však se to tam objeví i bez angažování lidí z RC nebo Makrokoncertu... Chápu, že jim to může přijít jako zbytečná práce hledat náš web, když má malou návštěvnost. Ale v případě profláklejch kapel jako Slipknot a pod, kde maj návštěvnost určitě nad tisíc denně, to považuju za propagační zhovadilost.
Momentálně informujem víc lidí na FB než přes web. Spíš si myslim, že tihle propagátoři s timhle zaspali, ale pravda je, že nevim jak to je s většíma webama. Jestli je neinformujou, tak jsou hloupí, protože by je to nic nestálo - ani čas ani peníze.

proc zaspali?
infomracni zhovadilost? a jak muzes vubec hodnotit slpknoty? treba corey, kterej ten web vede je na tom se zakulisnima informace vice nez dobre ;-) ;-)

sob 22. kvě 2010 12:44:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Mělo by smysl zakládat na FB událost? Neviděl někdo už udělanou událost na to promítání? Že bych dal rovnou odkaz do novinky... Nebo to založil, jestli to má smysl... Ale možná to smysl má - známe FB...

Edit: RC si koukám asi nějaký události zakládaj. Tak nevim jestli na ně mám čekat nebo to založit... 2x kvůli tomu psát novinku nebudu :-)

sob 22. kvě 2010 13:29:53
Administrátor
Administrátor

No, já se dneska už asi definitivně rozhodla, že na koncert nepůjdu, váhám mezi koncertem a jinou událostí, a asi zvítězí to druhé (časově se sice nekryjí, ale za obojí dát prachy asi nemůžu :D).
Tak to pak musíte všechno hezky popsat! :D

ned 23. kvě 2010 2:15:59
Psycho
Psycho

linda: Škoda no. Serj už tu s orchestrem těžko někdy bude. Ještě to promysli :-)

ned 23. kvě 2010 7:52:46
Mr. Jack
Mr. Jack

linda píše:
No, já se dneska už asi definitivně rozhodla, že na koncert nepůjdu, váhám mezi koncertem a jinou událostí, a asi zvítězí to druhé (časově se sice nekryjí, ale za obojí dát prachy asi nemůžu :D).
Tak to pak musíte všechno hezky popsat! :D

ja porad rikam, ze linda je kyborg
takhle by bejvala prokazala svou realnou existenci :D

ned 23. kvě 2010 9:00:27
Administrátor
Administrátor

D_M píše:
linda: Škoda no. Serj už tu s orchestrem těžko někdy bude. Ještě to promysli :-)

Já vim, že je to jedinečná příležitost, proto taky pořád to "asi"...
Kdybych měla teď jistou nějakou brigádu, tak bych ty peníze nejspíš bez váhání dala, ale takhle si prostě říkám, že si musim vybrat.
Ale ještě se nad tim zamyslim :)

řízek: odhalil jsi mě :D

ned 23. kvě 2010 10:38:00
Sad Statue
Sad Statue

hej lidi, od kolika tam tak budete?

čtv 27. kvě 2010 13:07:03
Profil ICQ
Psycho
Psycho

shavo.zell píše:
hej lidi, od kolika tam tak budete?

Vypadá to, že se na nějakym hromadnym srazu a příchodu domluvíme později trochu soukroměji, aby nás třeba zbytečně nepředběhla hromada lidí, který sem nechoděj, nebudou se k nám chtít připojit, a jen se náhodu přišli podivat co se tu o tom píše... Na tohle vlákno sem dával někde odkazy a možná i budu. Pokud se chce někdo přidat a udělat pak před vchodem nějakej hromadnej sraz, tak ať tu napíše...
Jinak jako nevim jak to "zorganizovat", klidně něco navrhněte. Udělal bych tam nějakej menší sčuch aspoň s lidma tady z fóra, aby se zkrátilo čekání, ale mohlo by to bejt zas dost lidí... :-) Můžem se domluvit na nějakym času, pár z nás tam na ten čas přijde, ostatní třeba dorazí později kvůli dopravě a budem jim držet místo. Já fakt nevim, ještě je čas se dohodnout konkrétně, ale zatim bych tu veřejně nic moc neventiloval, protože se třeba dohodnem, že přijdem 60 minut předem a tady si to pár lidí přečte, přijde o 55 minut dřív a my budem až v druhý řadě, protože si ti druzí pozvali hromadu kamarádů... :D Tak rači ať nic nevědi a přijdou čistě podle svýho mínění...
Prozatim sem tu dělal seznam lidí o kterejch vim, že půjdou, ale nevim jestli se budou chtít všichni připojit...

D_M
ei.ei
Flyerkuba
Jeremy
Katuna
Max
Mike sullivan
Řízek
shavo.zell
Slasher
ZZ5

Edit: A nebo se hromadně na ničem domlouvat nebudem, nebo se domluvíme jen orientačně a pak se nějak najdem... Nebo já nevim :) Je mi to celkem fuk, jen bych pár lidí rád viděl a taky bych rád viděl Serje zblízka :D Spokojim se i s 2. řadou, když přede mnou nebude stát Jeremy nebo jinej přerostlík... :D Ale myslim, že se pokusim narvat do 1. řady... Ideálně jí zaberem my tady z fóra... :D

čtv 27. kvě 2010 13:56:41
Sad Statue
Sad Statue

No jasný, jde mi jak o to vás všechny vidět tak i o to vidět serje z první řady ;)
Jasně, mohli bysme něco zorganizovat před tim i potom, ale já se toho ujmout nehodlám :P
PS: můžeš mě připsat na ten tvůj seznam ^^ :D

čtv 27. kvě 2010 15:27:46
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Tak už je nás 10 a řízek dělá kickbox, takže první lajna jasná... :-D Začnem se kdyžtak nějak domlouvat tak nejdřív 14 dní před koncertem, teď je ještě času... Dám pak vědět. Jo, dohodnem se i na akci po koncertě - odchytu Serje... :-)

čtv 27. kvě 2010 15:35:08
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 452 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 46  Další